beni kadınlar neden sevmiyo cünkü kocaları eziyom istedigim gibi yasıyom zannediyolar ama kazın ayagı öyle degil öyle askla evlendim öyle gözüm kördüki asktan geberiyodum ve sonra uyandım:)))))günaydın baktım erkeklere deger verilmez aaa gez kızım ye kızım paraları dedim simdi sırada boşanma var du bakalım hahaahah onuda yaptımmı tavaf tamamdır kadına deger veren saygı ve sevgi sunan kadından cok hayat arkadası bi yol arkadası kafasından biz batarız ama birbirimize yeteriz dicek bi es insallahhhhh allahım hadi bayramın 1ci günü niyetini hahahahhahahaahahah kadınlar cıldırdı simdi sakın sakın acelem yok du bakalım
kızz ne fesatlıgı aaaaaaa millet maası var calısıyo kocalarından izin almadan su icmiyo o kadınlara akıl veriyom diye mi bana yazdın bu aaa ask olsunBen istediğim gibi özgür yaşıyom param da var, senin bakış açına göre sende fesatlığımdan çatlayacağım bişey yok ama ben de seni sevmem limoncu, tahmininde yanılıyon yanisebebi cahil ve hesapçı olman ama zerre bunun farkında olmaman Ama sende sevdiğim iki şey var birincisi bir önceki cümlede belirttiğim konudaki istikrarın, ikincisi ise şartların ne olursa olsun kabuğunu kırmak konusundaki azmin. Allah gönlüne göre versin senin de.
Haha ben arayı acali nerdeyse 1 bck sene olcak o kadar rahatımki anlatamam ne bayramda ne kandilde nede önemli birşey olduğunda tanımam kendisini. En güzeli daha fazlası bile mustehakohh bee burda illlahlah gelmisti kaynana bayram konularından
hadi ben bayadır gitmiyodum ama kadınların baslıca sorunları bayramda kaynanaya gitmek yada gitmemek
valla miss gibi cayımı demlemisim börekler sarmalar
ohhh evimde keyif yapıyom bide laf sokmusum faceden en güzel bayram bu bayram diye yeter fesat görümceler anlar heralde haahaha
siz napıyosunuz hanımlar nasıl geciyo keyifler nasıl
Valla çok haklisiniz ben de çok özledim dışarı yemeklerini. Kendime liste yaptim yenilecekler listesiMiss gibi çayımı demledim, börekler sarmalar modunu bir ay evvel geride bıraktım ben. İlk birkaç hafta iyiydi de, artık çaydan da börekten de illallah geldi. Ev yemeğinden de bıktım, fast food istiyorum, pis, sağlıksız yemekler istiyorum. Hiç de en güzel bayram bu bayram değil. Baklava bile yok ya, yenge, hala, teyze baklası olmadan bayram mı olur?
Hehe aynı benBayramın herhangi bir günden farkı yok benim için
Sadece tatil olduğundan dolayı severim
El öpmeyi akraba ziyaretlerini hiç sevmem
Böyle olması da iyi oldu Benim içinde
Kimse gelmiyor
Akraba vs sevmem zaten
Sen de haklısın limoncu, ne arar bende o yürek anca böyle uzaktan seyredebilirim senikızz ne fesatlıgı aaaaaaa millet maası var calısıyo kocalarından izin almadan su icmiyo o kadınlara akıl veriyom diye mi bana yazdın bu aaa ask olsunayrıca senin hesabına göre sen cahil dedin diye cahil olmam ben :))) kıskanıyosan varmı hesabın benle belli ama yazıcak yürek yok anca sevmiyorum dersin cokta lülü yanii sevmek zorunda degilsin ama böyle yazarsın tatlım
Ömrümde suşi yemedim, çiğ balık fikri gözüme hep iğrenç görünmüştü ama şuan ona bile bakış açım değişti. Sipariş icat edilmeden önce ne yapıyormuş bu insanlar ya?Valla çok haklisiniz ben de çok özledim dışarı yemeklerini. Kendime liste yaptim yenilecekler listesi
Aynen önceden igrenirdim ama simdi ben de denemek istiyorum. Hatta birini yerken görünce dizi izlerken falan agzimin suyu akıyorÖmrümde suşi yemedim, çiğ balık fikri gözüme hep iğrenç görünmüştü ama şuan ona bile bakış açım değişti. Sipariş icat edilmeden önce ne yapıyormuş bu insanlar ya?
Bu forumda üç kişiyi tanımayan,Konu sahibi çok orijinal biri belliki, eğlenceli geldi banabazı yorumlar da öyle çok keyifli ya, gülerek seni sevmem deniyor konu sahibine ahaha böyle şey görmedim çok eğlendim bayram günü çok güldüm , emeği geçen herkese teşekkürler
Bizde de bayram iyi bu sene, senin taraf benim taraf tartışması yok bizimkilerde oh kafalar rahat yatıyoruz evde
Henüz konu açmak için fırsat bulamıyorlardırSormayın sabahtan beri bi tane kaynana konusu yok.
Muhteşem bi bayram sessiz sakin heryer :)
Çöpsüz üzüm bulmanız lazımBu kaynana konularını okudukça genç yaşımda evlilikten soğuyorum. Ne yaptı bu hatunlar size?
Çöpsüz üzüm bulmanız lazım
Çöpsüz üzümden ziyade karakterli olması gerekiyor insanın.Çöpsüz üzüm bulmanız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?