en güzel bayram bu bayram

beni kadınlar neden sevmiyo cünkü kocaları eziyom istedigim gibi yasıyom zannediyolar ama kazın ayagı öyle degil öyle askla evlendim öyle gözüm kördüki asktan geberiyodum ve sonra uyandım:))))):halay::halay::halay::halay::halay: günaydın baktım erkeklere deger verilmez aaa gez kızım ye kızım paraları dedim simdi sırada boşanma var du bakalım hahaahah onuda yaptımmı tavaf tamamdır kadına deger veren saygı ve sevgi sunan kadından cok hayat arkadası bi yol arkadası kafasından biz batarız ama birbirimize yeteriz dicek bi es insallahhhhh allahım hadi bayramın 1ci günü niyetini hahahahhahahaahahah kadınlar cıldırdı simdi :KK57::KK57::KK57::KK57: sakın sakın acelem yok du bakalım:KK9::KK9::KK9::KK9:

Kocanizi bosuyor musunuz? Sizin bir konunuz aklimda kalmis kocanizin pisliginden sikayet ediyordunuz. Dislerinin sariligini havlulara mi ne siliyordu. Hala bosamadiginiz kabahat. Aklima geldi yine midem bulandi🤢

Ben istediğim gibi özgür yaşıyom param da var, senin bakış açına göre sende fesatlığımdan çatlayacağım bişey yok ama ben de seni sevmem limoncu, tahmininde yanılıyon yani :dondurma: sebebi cahil ve hesapçı olman ama zerre bunun farkında olmaman :olamaz: Ama sende sevdiğim iki şey var birincisi bir önceki cümlede belirttiğim konudaki istikrarın, ikincisi ise şartların ne olursa olsun kabuğunu kırmak konusundaki azmin. Allah gönlüne göre versin senin de.
kızz ne fesatlıgı aaaaaaa millet maası var calısıyo kocalarından izin almadan su icmiyo o kadınlara akıl veriyom diye mi bana yazdın bu aaa ask olsun :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:ayrıca senin hesabına göre sen cahil dedin diye cahil olmam ben :))) kıskanıyosan varmı hesabın benle belli ama yazıcak yürek yok:21::21::21:anca sevmiyorum dersin cokta lülü yanii sevmek zorunda degilsin ama böyle yazarsın tatlım :KK68::KK68::KK68::KK68:

ohh bee burda illlahlah gelmisti kaynana bayram konularından

hadi ben bayadır gitmiyodum ama kadınların baslıca sorunları bayramda kaynanaya gitmek yada gitmemek

valla miss gibi cayımı demlemisim börekler sarmalar

ohhh evimde keyif yapıyom bide laf sokmusum faceden en güzel bayram bu bayram diye yeter fesat görümceler anlar heralde haahaha

siz napıyosunuz hanımlar nasıl geciyo keyifler nasıl
Haha ben arayı acali nerdeyse 1 bck sene olcak o kadar rahatımki anlatamam ne bayramda ne kandilde nede önemli birşey olduğunda tanımam kendisini. En güzeli daha fazlası bile mustehak 😁

Miss gibi çayımı demledim, börekler sarmalar modunu bir ay evvel geride bıraktım ben. İlk birkaç hafta iyiydi de, artık çaydan da börekten de illallah geldi. Ev yemeğinden de bıktım, fast food istiyorum, pis, sağlıksız yemekler istiyorum. Hiç de en güzel bayram bu bayram değil. Baklava bile yok ya, yenge, hala, teyze baklası olmadan bayram mı olur? :KK12:
Valla çok haklisiniz ben de çok özledim dışarı yemeklerini. Kendime liste yaptim yenilecekler listesi 😄😄

kızz ne fesatlıgı aaaaaaa millet maası var calısıyo kocalarından izin almadan su icmiyo o kadınlara akıl veriyom diye mi bana yazdın bu aaa ask olsun :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:ayrıca senin hesabına göre sen cahil dedin diye cahil olmam ben :))) kıskanıyosan varmı hesabın benle belli ama yazıcak yürek yok:21::21::21:anca sevmiyorum dersin cokta lülü yanii sevmek zorunda degilsin ama böyle yazarsın tatlım :KK68::KK68::KK68::KK68:
Sen de haklısın limoncu, ne arar bende o yürek anca böyle uzaktan seyredebilirim seni :KK53: :KK53: işte yazdım bişeyler haddim olmayarak sen bakma bana :))

Bende kv kp derdi zaten yoktu ama ben gereksiz akrabalardan uzak kaldığım için çok aşırı mutluyum şahsen.
Bu dünyada gerçekten mutlu olmak için fazla insana ihtiyaç yokmuş hatta ne kadar az insan olursa o kadar iyiymiş onu anladım.
Ama tatile gidebilmeyi isterdim açıkçası kafama göre onu ozledim yalan yok.

Ömrümde suşi yemedim, çiğ balık fikri gözüme hep iğrenç görünmüştü ama şuan ona bile bakış açım değişti. Sipariş icat edilmeden önce ne yapıyormuş bu insanlar ya? :KK64::p
Aynen önceden igrenirdim ama simdi ben de denemek istiyorum. Hatta birini yerken görünce dizi izlerken falan agzimin suyu akıyor 🙈 ahh korona sen nelere kadirsin

Konu sahibi çok orijinal biri belliki, eğlenceli geldi bana 🤣 bazı yorumlar da öyle çok keyifli ya, gülerek seni sevmem deniyor konu sahibine ahaha böyle şey görmedim çok eğlendim 🤣 bayram günü çok güldüm , emeği geçen herkese teşekkürler 🥰
Bizde de bayram iyi bu sene, senin taraf benim taraf tartışması yok bizimkilerde oh kafalar rahat yatıyoruz evde 😴

Gerçekten eşinin ailesinden çekenlere tenzih ederek söylüyorum ; " gelin " adı altında olan kişiler ciddi anlamda sorunlu.

Evlenene kadar " annecim, babacım , Eve gitmeler, Yemek,temizlik yapmalar , Her verilen olumsuz sinyale Eyvallah demeler ,

Evlendikten sonra ufacık bir munakasada , mesafe koydum, görüşmüyorum , Yok şöyle böyle.. Sanki evlendikleri kocaları yetimhaneden gelmiş gibi sahiplenmeler.

Kendi ailelerine sıra gelince de canım ailem..

Yapıcı olmak yerine ufacık çatlakları dev haline getiren kişiler kendileri gibi aile bulmaları dileğiyle.

Girmesinler ailelerin hayatlarına, Başka ailelerin hayatını altüst etmesinler.

Yalnız yaşayıp yalnız ölmek isteyen kişiler yalnız kişiler bulsunlar.

Gerçekten gına geldi artık bu konulardan.

Sanki bizim kaynanamız yok, Sanki gökten inen melekler .

Idare ediyoruz işte. Görüşüp , gönül alıp gelip kapımızı kapatıyoruz.

Evlenmeden öncede kendimi melek gibi göstermedim neysem oydum.

Her şeyi açıkça konuştum , söyledim.

Konu sahibi çok orijinal biri belliki, eğlenceli geldi bana 🤣 bazı yorumlar da öyle çok keyifli ya, gülerek seni sevmem deniyor konu sahibine ahaha böyle şey görmedim çok eğlendim 🤣 bayram günü çok güldüm , emeği geçen herkese teşekkürler 🥰
Bizde de bayram iyi bu sene, senin taraf benim taraf tartışması yok bizimkilerde oh kafalar rahat yatıyoruz evde 😴
Bu forumda üç kişiyi tanımayan,
konularını okumayan BDV'deyim demesin.
Biri limoncu, diğeri eski Tereliye yeni benibanaver öbürü de üşüyenprenses.
Limoncu kocası ve kahvaltıda yediği pahalı peynirleri ile,
Tereliye üşengeç-pasif kocası ve ağzını açsa kabahat işleyen kayınvalidesi ile,
Üşüyenprenses de koca adaylarının çokluğu ve eski nişanlısı ile yaşadığı ilginç maceralarla BDV'yi şenlendiren üyeler.
Anlatılmaz, yaşanırlar.

Yine geldim dayanamadım ; bayramda sırf akraba ziyareti yapmayacaksiniz diye " Bu bayram en güzel bayram " diyemezsiniz , buna hakkınız yok.

Diyorsanız içinizden söyleyin.

Kaç eve ateş düştü bu hastalıktan dolayı haberiniz var mi ?

Sohbet etmek olsun diye işte, laf olsun dolsun günün.

Çöpsüz üzüm bulmanız lazım :KK51:
Çöpsüz üzümden ziyade karakterli olması gerekiyor insanın.
Evlendik, artık biz de bir aileyiz, beraber karar vermeliyiz düşüncesinde olması gerekiyor, olamıyorsa da evlenmeseler keşke.

Öte yandan limoncu çok mu doğru davranıyor? Adamdan boşanmayı aklına koymuş, uygun koşullar sağlanana kadar devam ediyor, karakterli bir davranış mı bu şimdi? Kim bilir limoncu belki onlar da sen gelmediğin için ayrı bayram ediyorlardır...

Back