en güzel bayram bu bayram

Sefan olsun limoncu.
Ben eş ailesiyle iyi geçinen, örnek bir gelin olarak kvm, kpm ve görümcemle görüntülü konuştum, kocamla birlikte.
Açıkcası memlekette kvmin evinde olmayı tercih ederdim bayramda.
Bizi çok güzel yedirir, ağırlar, dışarıya istediğimiz yere yemeğe götürür,
bayram harçlığı verir dönüşte de bagajımızı erzakla doldururdu.
Hepsinden mahrum kaldık.
Ramazan başında kocaman erzak kargosu göndermişti sağolsun, kahve poşetinin içinden de 200 TL para çıktı, oğlumuza harçlık göndermiş onu da bu sabah verdik babaannen bayram harçlığı göndermiş diye.
Allah başımızdan eksik etmesin ben severim eşimin ailesini, hiç kötülük görmedim 26 yıldır.
Şimdi kös kös oturuyoruz evde Köroğlu ile Ayvaz.

ooo iyi insana denk gelmek kadar güzel bisey yok hep hayallerimde kaynanam la iyi anlasıcam tatillere gidicez turlar yemekler ooo gırla sohpet diye biizmki bi cıktı kendi kızlarından baska kimse iyi degil kimseye gitmez kimsede yemez kimseyi beyenmez ooooo

Annem de sizin gibi düşünüyor. Pandemi yüzünden evden çıkamadığımızdan ablalarını da enişlerini de görmeyeceği için çok mutluydu Sadece aradık,kutladık. Böreğimiz,sarmamız,baklavamız derken tıkındık durduk.Keşke her bayram böyle olsa diyip durdu,şimdi de sızdı uyuyo haha

Hee yaa kutlayınca cok iyi yaptın kızım mutlu ettin bizi diyecek Bi aile mi var karşım da ne kascam kendimi yiter ya. Yalnız benim için büyük devrim bu

Bende kaynanamlara gitmeyi cok isterdim.zaten onlarda sabahin altisinda aradilar gelip sizi alalim diye yok dedik.ikimizde biraz uzulduk.(evlerimiz arabayla 7 dk mesafede)

Bayramın herhangi bir günden farkı yok benim için
Sadece tatil olduğundan dolayı severim
El öpmeyi akraba ziyaretlerini hiç sevmem
Böyle olması da iyi oldu Benim içinde
Kimse gelmiyor
Akraba vs sevmem zaten

Evımızdeyız bızde yatıyoruz aksama kadar aynen bu bayram kafa rahat ben el opmeyı hıc sevemem o yuzden cok mutluyum dırdırda yok esımın akrabaları el opmeyınce arkamdan bırsuru laf soyluyorlardı ve kv mın el op baskısından kurtuldum her bayram tartısırdık.

Ben istediğim gibi özgür yaşıyom param da var, senin bakış açına göre sende fesatlığımdan çatlayacağım bişey yok ama ben de seni sevmem limoncu, tahmininde yanılıyon yani sebebi cahil ve hesapçı olman ama zerre bunun farkında olmaman Ama sende sevdiğim iki şey var birincisi bir önceki cümlede belirttiğim konudaki istikrarın, ikincisi ise şartların ne olursa olsun kabuğunu kırmak konusundaki azmin. Allah gönlüne göre versin senin de.

Kendimde kadinim ama kadinlardan korkulur.yengem ve abim de 1 üst kattan anne babamla bayrasmaya gelmemisler.sorsan en guzel bayram yengemedir şimdi.bilmiyor ki yarin obur gun oğlu büyüyecek gelini de ona yapacak ayni şeyi.sen besle büyüt, fedakarlik yap okut.o bayramda bir ust kattan asagi gelmesin.bütün kaynanalarmi kötü arkadaş.

5 bayramdır ailemin yanına gidemiyorum görevden ötürü. Eşimin ailesi de sıkıntılı insanlar değiller kendi hallerindeler. Bu bayram gitmeye heveslendim onda da yasakladılar. Nasip değilmiş ben alıştım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…