- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.173
- 798
ohh bee burda illlahlah gelmisti kaynana bayram konularından
hadi ben bayadır gitmiyodum ama kadınların baslıca sorunları bayramda kaynanaya gitmek yada gitmemek
valla miss gibi cayımı demlemisim börekler sarmalar
ohhh evimde keyif yapıyom bide laf sokmusum faceden en güzel bayram bu bayram diye yeter fesat görümceler anlar heralde haahaha
siz napıyosunuz hanımlar nasıl geciyo keyifler nasıl
Bizim kaynana gibisi denk gelince anlarsın ama inşallah denk gelmez Allah muhafaza.Bu kaynana konularını okudukça genç yaşımda evlilikten soğuyorum. Ne yaptı bu hatunlar size?
ooo iyi insana denk gelmek kadar güzel bisey yok hep hayallerimde kaynanam la iyi anlasıcam tatillere gidicez turlar yemekler ooo gırla sohpet diye biizmki bi cıktı kendi kızlarından baska kimse iyi degil kimseye gitmez kimsede yemez kimseyi beyenmez oooooSefan olsun limoncu.
Ben eş ailesiyle iyi geçinen, örnek bir gelin olarak kvm, kpm ve görümcemle görüntülü konuştum, kocamla birlikte.
Açıkcası memlekette kvmin evinde olmayı tercih ederdim bayramda.
Bizi çok güzel yedirir, ağırlar, dışarıya istediğimiz yere yemeğe götürür,
bayram harçlığı verir dönüşte de bagajımızı erzakla doldururdu.
Hepsinden mahrum kaldık.
Ramazan başında kocaman erzak kargosu göndermişti sağolsun, kahve poşetinin içinden de 200 TL para çıktı, oğlumuza harçlık göndermiş onu da bu sabah verdik babaannen bayram harçlığı göndermiş diye.
Allah başımızdan eksik etmesin ben severim eşimin ailesini, hiç kötülük görmedim 26 yıldır.
Şimdi kös kös oturuyoruz evde Köroğlu ile Ayvaz.
Ben bu yoruma konudan daha çok güldümAhah limoncu seni sevmem ama çok güldüm iyi geldi
Asla krizine girmeyeceğim bir şey ama yine de duygularınızı anlıyorum. Haftada iki kere ev pizzası yapıyorum, canım yine de dışarı pizzası istiyor. Çünkü bütün güzel şeyler dışarıda.geçen gün kokoreç krizinden geberecektim nerdeyse..
Hee yaa kutlayınca cok iyi yaptın kızım mutlu ettin bizi diyecek Bi aile mi var karşım da ne kascam kendimi yiter ya. Yalnız benim için büyük devrim buben artık o seviyeyi devirdim 5 senedir falan telefonada cıkmam arayıp sormayız esim aradı sabah kutladı yeter oglunu duysun sanki sahte kutlucamda yarancam mı yooo 500 km yol gidiyorum da bi cay demlemeden aciz ne ararım ne sorarım valla
Ben istediğim gibi özgür yaşıyom param da var, senin bakış açına göre sende fesatlığımdan çatlayacağım bişey yok ama ben de seni sevmem limoncu, tahmininde yanılıyon yanibeni kadınlar neden sevmiyo cünkü kocaları eziyom istedigim gibi yasıyom zannediyolar ama kazın ayagı öyle degil öyle askla evlendim öyle gözüm kördüki asktan geberiyodum ve sonra uyandım:)))))günaydın baktım erkeklere deger verilmez aaa gez kızım ye kızım paraları dedim simdi sırada boşanma var du bakalım hahaahah onuda yaptımmı tavaf tamamdır kadına deger veren saygı ve sevgi sunan kadından cok hayat arkadası bi yol arkadası kafasından biz batarız ama birbirimize yeteriz dicek bi es insallahhhhh allahım hadi bayramın 1ci günü niyetini hahahahhahahaahahah kadınlar cıldırdı simdi sakın sakın acelem yok du bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?