Allah bozmasın keyfinizi,ben zaten zaten iki senedir rahattım küsüm eşimin tarafıyla sadece başka şehirdeki ailemi göremedim o üzüyor ama şu ortalık düzelsin gidicem yanlarına inşallahohh bee burda illlahlah gelmisti kaynana bayram konularından
hadi ben bayadır gitmiyodum ama kadınların baslıca sorunları bayramda kaynanaya gitmek yada gitmemek
valla miss gibi cayımı demlemisim börekler sarmalar
ohhh evimde keyif yapıyom bide laf sokmusum faceden en güzel bayram bu bayram diye yeter fesat görümceler anlar heralde haahaha
siz napıyosunuz hanımlar nasıl geciyo keyifler nasıl
aaa valla yagcıoglu sagolsun harika güllac aldım karaköy güllüogluda baklava bi alo ya bakar ben zaten oldum olası ev tatlısı kesmesi kuskusu sevmem babannem de yapardı yemezdik ayrıca fast food icin heryer acık bi alooooo yeter ve gerizekalı akrabalarsız bayram on numaraMiss gibi çayımı demledim, börekler sarmalar modunu bir ay evvel geride bıraktım ben. İlk birkaç hafta iyiydi de, artık çaydan da börekten de illallah geldi. Ev yemeğinden de bıktım, fast food istiyorum, pis, sağlıksız yemekler istiyorum. Hiç de en güzel bayram bu bayram değil. Baklava bile yok ya, yenge, hala, teyze baklası olmadan bayram mı olur?
Görüşmek zorunda olduğum gerizekalı akraban yok, sizi anlayamam. Gerizekalı akrabam yok demek değil bu.aaa valla yagcıoglu sagolsun harika güllac aldım karaköy güllüogluda baklava bi alo ya bakar ben zaten oldum olası ev tatlısı kesmesi kuskusu sevmem babannem de yapardı yemezdik ayrıca fast food icin heryer acık bi alooooo yeter ve gerizekalı akrabalarsız bayram on numara
beni kadınlar neden sevmiyo cünkü kocaları eziyom istedigim gibi yasıyom zannediyolar ama kazın ayagı öyle degil öyle askla evlendim öyle gözüm kördüki asktan geberiyodum ve sonra uyandım:)))))Ahah limoncu seni sevmem ama çok güldüm iyi geldi
ben artık o seviyeyi devirdim 5 senedir falan telefonada cıkmam arayıp sormayız esim aradı sabah kutladı yeter oglunu duysun sanki sahte kutlucamda yarancam mı yooo 500 km yol gidiyorum da bi cay demlemeden aciz ne ararım ne sorarım vallaKaynanalar telefondan laf sokar huzur kaçırır yine kaçırır farketmiyor
Henüz kendi ailem haricinde kimseyi aramadım. Kayınvalidemle konuşacak enerjiyi kendimde bulamıyorum
Yaptım baklavamı attım fırına sarma tenceresini de ocağın üstüne koydum pişiyorlar
Miss gibi çayımı demledim, börekler sarmalar modunu bir ay evvel geride bıraktım ben. İlk birkaç hafta iyiydi de, artık çaydan da börekten de illallah geldi. Ev yemeğinden de bıktım, fast food istiyorum, pis, sağlıksız yemekler istiyorum. Hiç de en güzel bayram bu bayram değil. Baklava bile yok ya, yenge, hala, teyze baklası olmadan bayram mı olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?