en güzel bayram bu bayram

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
ohh bee burda illlahlah gelmisti kaynana bayram konularından

hadi ben bayadır gitmiyodum ama kadınların baslıca sorunları bayramda kaynanaya gitmek yada gitmemek

valla miss gibi cayımı demlemisim börekler sarmalar

ohhh evimde keyif yapıyom bide laf sokmusum faceden en güzel bayram bu bayram diye yeter fesat görümceler anlar heralde haahaha

siz napıyosunuz hanımlar nasıl geciyo keyifler nasıl

ohh bee burda illlahlah gelmisti kaynana bayram konularından

hadi ben bayadır gitmiyodum ama kadınların baslıca sorunları bayramda kaynanaya gitmek yada gitmemek

valla miss gibi cayımı demlemisim börekler sarmalar

ohhh evimde keyif yapıyom bide laf sokmusum faceden en güzel bayram bu bayram diye yeter fesat görümceler anlar heralde haahaha

siz napıyosunuz hanımlar nasıl geciyo keyifler nasıl
Allah bozmasın keyfinizi,ben zaten zaten iki senedir rahattım küsüm eşimin tarafıyla sadece başka şehirdeki ailemi göremedim o üzüyor ama şu ortalık düzelsin gidicem yanlarına inşallah

Miss gibi çayımı demledim, börekler sarmalar modunu bir ay evvel geride bıraktım ben. İlk birkaç hafta iyiydi de, artık çaydan da börekten de illallah geldi. Ev yemeğinden de bıktım, fast food istiyorum, pis, sağlıksız yemekler istiyorum. Hiç de en güzel bayram bu bayram değil. Baklava bile yok ya, yenge, hala, teyze baklası olmadan bayram mı olur? :KK12:

Miss gibi çayımı demledim, börekler sarmalar modunu bir ay evvel geride bıraktım ben. İlk birkaç hafta iyiydi de, artık çaydan da börekten de illallah geldi. Ev yemeğinden de bıktım, fast food istiyorum, pis, sağlıksız yemekler istiyorum. Hiç de en güzel bayram bu bayram değil. Baklava bile yok ya, yenge, hala, teyze baklası olmadan bayram mı olur? :KK12:
aaa valla yagcıoglu sagolsun harika güllac aldım karaköy güllüogluda baklava bi alo ya bakar ben zaten oldum olası ev tatlısı kesmesi kuskusu sevmem babannem de yapardı yemezdik ayrıca fast food icin heryer acık bi alooooo yeter ve gerizekalı akrabalarsız bayram on numara

aaa valla yagcıoglu sagolsun harika güllac aldım karaköy güllüogluda baklava bi alo ya bakar ben zaten oldum olası ev tatlısı kesmesi kuskusu sevmem babannem de yapardı yemezdik ayrıca fast food icin heryer acık bi alooooo yeter ve gerizekalı akrabalarsız bayram on numara
Görüşmek zorunda olduğum gerizekalı akraban yok, sizi anlayamam. Gerizekalı akrabam yok demek değil bu. :KK53:

Ve hiçbir baklava, yenge, teyze, hala baklavalarının yerini tutamaz. Bugün baklava yüzünden birileriyle kapışmaya çok müsaitim. :confused:

Kaynanalar telefondan laf sokar huzur kaçırır yine kaçırır farketmiyor😂😂

Henüz kendi ailem haricinde kimseyi aramadım. Kayınvalidemle konuşacak enerjiyi kendimde bulamıyorum😂
Yaptım baklavamı attım fırına sarma tenceresini de ocağın üstüne koydum pişiyorlar 😂

Bizim evli ilk bayramimizdi bu içim biraz buruk eşim de çalışıyor ondan sanırım yalnızım diye , onun dışında pek bende git gel sevmezdim

Anne babam ile geçiriyorum. Zaten 5 yıllık evliyim 1 bayram geçirdim kaynanayla :KK9: :KK70:

Ahah limoncu seni sevmem ama çok güldüm iyi geldi 😄
beni kadınlar neden sevmiyo cünkü kocaları eziyom istedigim gibi yasıyom zannediyolar ama kazın ayagı öyle degil öyle askla evlendim öyle gözüm kördüki asktan geberiyodum ve sonra uyandım:))))):halay::halay::halay::halay::halay: günaydın baktım erkeklere deger verilmez aaa gez kızım ye kızım paraları dedim simdi sırada boşanma var du bakalım hahaahah onuda yaptımmı tavaf tamamdır kadına deger veren saygı ve sevgi sunan kadından cok hayat arkadası bi yol arkadası kafasından biz batarız ama birbirimize yeteriz dicek bi es insallahhhhh allahım hadi bayramın 1ci günü niyetini hahahahhahahaahahah kadınlar cıldırdı simdi :KK57::KK57::KK57::KK57: sakın sakın acelem yok du bakalım:KK9::KK9::KK9::KK9:

Kaynanalar telefondan laf sokar huzur kaçırır yine kaçırır farketmiyor😂😂

Henüz kendi ailem haricinde kimseyi aramadım. Kayınvalidemle konuşacak enerjiyi kendimde bulamıyorum😂
Yaptım baklavamı attım fırına sarma tenceresini de ocağın üstüne koydum pişiyorlar 😂
ben artık o seviyeyi devirdim 5 senedir falan telefonada cıkmam arayıp sormayız esim aradı sabah kutladı yeter oglunu duysun sanki sahte kutlucamda yarancam mı yooo 500 km yol gidiyorum da bi cay demlemeden aciz ne ararım ne sorarım valla

Ay yok ya. Bir hafta kayınvalide görmeyi tercih ederim. Bir hafta bitince en azından dışarda gezer tozardık, arkadaşlarımla görüşürdük, oğlanı parka götürürdük, akşam cafe bar takılırdık. Hayatımın en berbat bayramı.
Kendi ailemi de göremedim zaten🥺🥺

geçen gün kokoreç krizinden geberecektim nerdeyse.. :kızgın:

Back