''En Güzel,Bakımlı ve Şekil Verilmiş Saç'' Yarışma Anketi

En Güzel,Bakımlı ve Şekil Verilmiş Saç Yarışması Anketi

• 1. En güzel ve bakımlı saç [COLOR="Red"]1. olan En Güzel ve Bakımlı Saç Birincisi Likablegirl:hooray

OY: 128 41,3%
  • 2. En güzel ve bakımlı saç

OY: 2 0,6%
  • 3. En güzel ve bakımlı saç

OY: 16 5,2%
  • 4. En güzel ve bakımlı saç

OY: 3 1,0%
  • 5. En güzel ve bakımlı saç [COLOR="Red"]2. olan En Güzel ve Bakımlı Saç İkincisi ateş böcüğü :hooray

OY: 121 39,0%
  • 6. En güzel ve bakımlı saç

• 7. En güzel ve bakımlı saç

• 8. En güzel ve bakımlı saç [COLOR="Red"]3. olan En Güzel ve Bakımlı Saç Üçüncüsü berna16 :hooray:[/

OY: 19 6,1%
  • 9. En güzel ve bakımlı saç

OY: 15 4,8%

• Ankete Katılan
    310

Uzman seninle aynı fikirde değilim maalesef...
Tek tek sormaya da gerek yok zaten, herkes yüzüne çok gitmiş diye yazıyor, bu gayet açık...

Herneyse, doğru ya da yanlış, fikrime katılırsınız ya da katılmazsınız, hala bazı oyların adil olmadığını düşünüyorum..

Arkadaşların hepsinin saçları çoook güzel,en azından benimkinden çok daha güzeller sengözlerimebaksanabBu arada oyumu 1 numaraya verdim..hayırlı ve de uğurlu olsun

1 numara önde gidiyor, benim favorim..Bakalım ne olacak..? Saç yarışmasını hakedenin kazanmasını dilerim tabii..

5 numaralı şahsiyet kimdir ben bayıldım kendisine:asigim:

Ben birşey anlamadım en güzel saç yarışması yoksa en güzel yüz yarışması mı.Saça oy vermeyecek miyizkafamçokkarıştı

Ben birşey anlamadım en güzel saç yarışması yoksa en güzel yüz yarışması mı.Saça oy vermeyecek miyizkafamçokkarıştı

Arkadaşlar kurallar açık ve net..Yarışma başlığı en güzel ve bakımlı saç yarışması..Siz saça oy vereceksiniz..Üye fotoda yüzünü göstermiş siz yüze değil saça odaklanınız..

Yani yüz fotosunu gönderdi diye bunu sorun yapamayız..

Saçlar ortada lütfen oyunuzu ona göre kullanınız..yerimseniben

Oylama 17 Şubat 2009 da sona erecektir..

Bende saç yarışması diye en bakımlı sağlıklı saça oyumu kullandım ama yorumlarda sanki saç değilde yüze oy verilmiş gibi.Bence ya herkes yüzünü kapatacktı yada herkesin yüzü açık olacaktı o zaman

Bugün oylama için son gün sanırım..

Tüm saçlar çok güzel de, bakalım kimler dereceye girecek?

EN GÜZEL,BAKIMLI VE ŞEKİL VERİLMİŞ SAÇ YARIŞMASI SONUÇLARI

2. En Güzel,Bakımlı ve Şekil Verilmiş Saç Fotosu

Iyre

3. En Güzel,Bakımlı ve Şekil Verilmiş Saç Sahibi

T&S Kılıç

4. En Güzel,Bakımlı ve Şekil Verilmiş Saç Sahibi

lady34

6. En Güzel,Bakımlı ve Şekil Verilmiş Saç Sahibi

dj_oznur_0106

7. En Güzel,Bakımlı ve Şekil Verilmiş Saç Sahibi

ayy_linn

9. En Güzel,Bakımlı ve Şekil Verilmiş Saç Sahibi

astraea

Sevgili arkadaşlarımız yarışmamıza katılıp bizlere baldan tatlı bir yarışma zevki yaşattığınız için sonsuz teşekkürler..

Her birinizin gönlümüzde birinci olduğunuzu belirtmek isteriz..

a.s. a.s. a.s.

EN GÜZEL,BAKIMLI VE ŞEKİL VERİLMİŞ SAÇ YARIŞMASI ÜÇÜNCÜSÜ

8. En Güzel,Bakımlı ve Şekil Verilmiş Saç Sahibi

berna16

Jüri Açıklaması:Güzel şekil verilmiş bir saç..Renk ve şekil itibarı ile, saçlar bakımlı ve hoş görünüyor..Saç da kullanılan bant,diğer aksesuarla bütünlük sağlamış..

EN GÜZEL,BAKIMLI VE ŞEKİL VERİLMİŞ SAÇ YARIŞMASI İKİNCİSİ

5. En Güzel,Bakımlı ve Şekil Verilmiş Saç Fotosu

ateş böcüğü

Jüri Açıklaması:Saç rengi; güzel ve parlak görünmektedir.Saç yapısının gür ve dalgalı olması nedeni ile, hoş bir görüntü oluşturmakta,sağlıklı ve bakımlı saç grubuna giren bir saç örneği teşkil etmektedir...

Yarışmaya katılımınızdan dolayı teşekkür eder,derecenizi tebrik ederiz..

a.s. a.s. a.s.

EN GÜZEL,BAKIMLI VE ŞEKİL VERİLMİŞ SAÇ YARIŞMASI BİRİNCİSİ

1. En Güzel,Bakımlı ve Şekil Verilmiş Saç Sahibi

Likablegirl

Jüri Açıklaması : Saçlar kesinlikle çok sağlıklı görünüyor..Görünüme göre; sağlıklı saç yapısının belirgin özellikleri olan, parlaklık, iyi ve kolay şekil verme gibi özellikleri taşıyor.Saçın uzun olmasına rağmen parlaklık göz alıcı..
Saç boyunu, sağlıklı ve bakımlı bir şekilde uzun tutabilme durumunu göz önüne alarak, 1 numaralı aday, 1. seçilmiştir.

Sevgili Likablegirl birinciliğini tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz..

:hooray: :hooray: :hooray:

Kadınlar Kulübü

Ben bu yarışmayı hazırlarken,sunarken ve sonuçları açıklarken kendi adıma büyük zevk aldım..Katılım yapan tüm arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyor,sonuçlarda emeği geçen oy veren üyelerimize ve jüri üyelerimize sonsuz teşekkürler ediyorum..

Her yarışmada olduğu gibi bu yarışmada da tarafsızlıkla çalışıldığını belirterek adaylarımızı kutluyorum..

Yarışma sonucunu direk anketten de görebilirsiniz..

Buyurun tebrik ve teşekkürlerinizi edebilirsiniz..
Sevgiler

Kadınlar Kulübü

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…