En güzel aşk romanları-beyaz dizi/SATILMIŞTIR

• Konu Sahibi Konu Sahibi EGE1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EGE1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
796
17
68
İstanbul
Merhaba;

Aşk romanlarını severim. Lise çağlarında (yılı sormayın yaşım ortaya çıkar) Beyaz Dizi adı altında yayınlanan, küçük, çantaya sığabilen, sımsıcak duygular barındıran aşk romanlarını okurdum. Derslerden sonra rahatlamak, dünyada sevginin ve aşkın var olduğunu, aşkın her zorluğu yendiğini bilmek hoşuma giderdi... elimde çok fazla var. isimlerini yazmam mümkün değil...

tanesini 1 TL den satmaya karar verdim. hem yer sıkıntı olmaya başladı hemde yeni romanlar alabilmek için satmalıyım diye düşünüyorum...

duygu yüklü bu romanlar ile ilgilenenlere ptt kargo ile kitap gönderim kampanyasından faydalanarak gönderebilirim.

Romanlarda okuduğunuz gibi duygusal, tutkulu ve sonu mutlu biten bir aşk yaşamanız dileğiyle...:16:

Not: Kitaplar Harlıquen değil, gerçek Beyaz Dizi...

Son düzenleme:
Merhaba;

Aşk romanlarını severim. Lise çağlarında (yılı sormayın yaşım ortaya çıkar) Beyaz Dizi adı altında yayınlanan, küçük, çantaya sığabilen, sımsıcak duygular barındıran aşk romanlarını okurdum. Derslerden sonra rahatlamak, dünyada sevginin ve aşkın var olduğunu, aşkın her zorluğu yendiğini bilmek hoşuma giderdi... elimde çok fazla var. isimlerini yazmam mümkün değil...

tanesini 1 TL den satmaya karar verdim. hem yer sıkıntı olmaya başladı hemde yeni romanlar alabilmek için satmalıyım diye düşünüyorum...

duygu yüklü bu romanlar ile ilgilenenlere ptt kargo ile kitap gönderim kampanyasından faydalanarak gönderebilirim.

Romanlarda okuduğunuz gibi duygusal, tutkulu ve sonu mutlu biten bir aşk yaşamanız dileğiyle...:16:

örnek kitap resimleri koyabilir misiniz? ya da bazılarının isimlerini (merak ettim,ilgimi çekti :)) )

akşama bazılarının resimlerini yüklerim...

google dan görsellere girip ESKİ BEYAZ DİZİ KİTAPLARI diye aratırsanız karşınıza çıkıyor.

bir fikir verir.

Merhaba;

resimlerini koyarsanız belki bende birkaç tane alabilrim ilgimi çekti :)

özelden mesaj yazdım, bir türlü gitmedi...

bu akşam yada yarın resimleri yüklemeye çalışacağım...

Beyaz Dizilerin baskı yılları 1980-1990 arası. bende ikinci el almıştım. yani dün matbaadan çıkmış gibi pırıl pırıl değiller.
okunmuş ve değer verilerek saklanmış kitaplar...

Sizi yanıltmış olmayayım, bilginiz olsun.

Back