En güzel Anne-Bebek Pozu Yarışmamız Başlıyor! :)

En güzel anne-bebek pozu hangisi?

• Ankete Katılan
    639
  • Anket Kapalı .
bende istiyorum böyle bi poz
bende
bende bilmiyorumkismile

Herkese 41.0000 kere Maşallah
o kadar beğendimki her pozu, her anneyi her bebeyi
seçim yapamıcam, oy vermiyorum fisfisfis

20-25-26 bayıldımmm 20ye verdim bizim de böle pozumuz var

maşallah tüm bebişlere ay karar vermek o kadar zorki bakarken bu iyorum iniyorum aşağılara yok yok bu diye diye bi baktım bitmiş fotoğraflar

Allah nazarlardan saklasın analı babalı büyütsün hepsi çok güzel hepsi çok tatlı yahuuu maşallahhh

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
benim haberim yoktu olsa bende katılırdım yaaaaaaaaaaaaaaa=P
neyse 5 ve 19 hoşuma gitti.....biraz daha düşüniyim...

hepsi çoooooooooooooooook tatlı maşallah..
5 ile 19 arsında gidip geliyorum
karar veremedim daha...

ayyyyy çok zorlandım oyumu kullandım ama hepsi birbirinden güzeldi hepsinede maşallah

Gercekten hepiniz çok güzel cıkmıssınız..ama 26.poz a bayıldım ....Nazar degmesın hepinize Maşallah..bu arada bebekler cok tatlı yaaaa...bende kızımla katılmak isterdım ama makına digital dııl guzel cekmedıgı ıcın katılamadım bir dahaki sefere inşallah...

allah nazarlardan esirgesin yavrularınızı fotoğraflara bakarkan dişlerimi sıkmaktan bi hal oldum maaşallah hepsine*** yerim ben onlarıııııı .hepsi birbirinden güzel melekler

bende seçim yaparken çok zorlandım.allah hakeden her kadına nasip eder inş anneliği:) bana en sıcak gelen 21 numaradan yana kullandım oyumu

9 ve 32 numaralı resimler çok ama çok güzel o kadar güzel ve doğal ki içim çok tuaf oldu..
annelerimiz ve bebekleride çokkk güzeller maşşallah onlara
oyum 4 numaraya okadar şekerlerki analı kızlı

ama editörüm sonuçlar görünüyor..
aslında görünmeseydi iyi olmaz mıydı ki??!! bilmiyorumkismile

Hepiniz o kadar güzel ve özelsinizki..

Nasıl bir sevgi anne ve çocuk arasındaki,tüm bakışlar ve ifade aynı..tüm anneler için yavruları bitane..

5 ve 9 arasında gittim geldim..Özellikle 9 çok duygulandım..Hepimiz nasılda aynıyız..Eğer normal doğumsa,doğum olayı sonlanır sonlanmaz,hemen o muhteşem varlığa bakar yorgun gözlerimiz..

Allah hepsine hayırlı sağlıklı ömür versin..

Sanırım 9 diycem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…