En güzel Anne-Bebek Pozu Yarışmamız Başlıyor! :)

En güzel anne-bebek pozu hangisi?

• Ankete Katılan
    639
  • Anket Kapalı .
kullandım bende oyumu bi fotoyu görür görmez beğendim sonuçlar açıklandıktan sonra söylerim hepsine maşallah bebeklerin allah nazarlardan saklasın

çok kararsız kaldım
bütün anne ve bebeklerine maşallah en kocamanından,tab iki bütün anneler ve bebekleri çok tatlı ve güzel,ama fotoğraflara baktığımda oyum 32 numaraya gitti

hepsi çok güzeller, maşallah tüm bebeklerimize....

ama birine oy vermek gerekiyordu verdim :)

oyum hamarat bebeğimize: 19 numaraya

çok tatlısın çoookkk.....

Hepsi çokk güzell hepsii çok tatlıııı yaa:asigim: Allahım acılarını göstermesin :Saruboceq: Herbirine ayrı ayrı nazarboncuğu

ay bu resimler çok güzel bayıldım, şimdiden birinci gördüğüm bir kaç resim var hele bir resim varki beni çok duygulandırdı:gitme:

Hepsi birbirinden güzel ama 5 numaralı foto beni çok etkiledi.Oyum 5 e gitti.Bütün bebekleri yanaklarından öpüyorum.opuyorumnanaktan

gerçekten tüm fotoğraflar birbirinden güzel ve sevgi dolu ama ben 5 numarayı daha bi doğal buldum. tüm annelere bebişleriyle sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.

bizim kız yetişemedi yarışmaya: şafak 3 :ecrin_bebek:

hepsine bayıldım maşallah Allah anne olmak isteyen herkese evlat versin. bana da 1 tane verirse çok iyi olur opuyorumnanaktan

1 oy hakkımı 22'ye kullandım. Allah hepinizin çocuğunu analı babalı büyütsün inşallah

Mükemmel ötesi...
Çok duygulandım fotolarınıza bakarken...Annelik işteee :gitme:
Allah sizlere bağıslasın ayırmasın opuyorumnanaktan
Seçim yapamıycam bende ...

Allah hepinizin yavrularını bağışlasın. Etkilenmemek mümkün değildi, her bir fotoğraf içimi titretti. Bu durumda içimi en çok titretene verdim oyumu.

5 teki bebişin annesine bakışına bittim... :asigim:
9da çok etkileyici olmuş bebiş görünmesede...:1rolleyes:
14 ne güzel gülmüş öyle..a.s
19daki hamarat bebiş çok tatlı..:roflol:
26 harika bi poz olmuş...:asigim:
32de çok güzel...olumunekankayizsmile
hepsi çok güzeller,maşallah hepsine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…