Çok güzel pozlar,harika anneler ve melekleri var bu yarışmada..:lepi:
Hepsi kaymaklı tatlı gibiler..cokacimcoookkaydirigubbakcemile3
Bebeklerimizi asla yarıştırmıyoruz,neticede hepsi bir melek dediğim gibi..Amaç sadece gözümüz gönlümüz açılsın,bu arada da oylayalım;şenlenelim..aklinialirimsmile
Oylamanızı yaparken en yakın arkadaşınız,en sırdaşınızdan öte ilk baktığınızda içinizi kıpır kıpır eden fotoyu oylayın lütfen..süprizzzzz
NOT:Bu arada belirtmek istediğim bir şey var kendi kategorilerinde oylama yapacaktık karar bu şekildeydi ama 12-24 ay arasında fazla katılım olmadığından diğer gruplara haksızlık olmaması adına Kazen Abinin onayı ile hepsinin ortak oylanması kararına vardık..Bilgilerinize..
hepside çok şeker çok güzel fotolar...
cidden karar vermek çok zor olucak....
AMA ANNELıĞı ÇOOK GÜZEL yansıtan sıcacık fotolar bunlar bayıldım hepsine...
ağladım valla yaaaaaaaaaaa:gitme::gitme:
çok duygulandımsenağlama
katılan tüm annlerin yüreine sağlık a.s.alkisalkisalkis
allah evlatlarımızdan ayırmasın onların mutluluğuyla sevindirsin bizi inşallah:Saruboceq:
oyumu kullandım ama çok zor oldubilmiyorumkismile
bu arada 14 numaralı yarışmacı canım arkadaşım ağlattın beni yaa,yazdığın şey tüylerimi diken diken etti:1hug:a.s.
Ben de sabah kullandım oyumu hayırlı olsun tüm katılımcılar çok tatlılar herkesi güzel pozlarından dolayı tebrik ediyorum...Allah yavrularınızla sağlıklı günler göstersin inşallah...
Bunlar neydi böyle harika ya... Vallahi gözlerim doldu hepsi birbirinden güzel annelerde bebişlerde...:asigim:
İnanın çok zor kullandım oyumu. Gönül ister ki hepsine oy vermek o zaman ne anlamı var diyeceksinizkaydirigubbakcemile3 Sonuç itibariyle oyum 5 numaraya gitti. O kadar doğal, o kadar içten ki Allah olmayanlara da nasip etsin...:Saruboceq: