En güzel Anne-Bebek Pozu Yarışmamız Başlıyor! :)

En güzel anne-bebek pozu hangisi?

• Ankete Katılan
    639
  • Anket Kapalı .

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Evet..

Çok güzel pozlar,harika anneler ve melekleri var bu yarışmada..:lepi:

Hepsi kaymaklı tatlı gibiler..cokacimcoookkaydirigubbakcemile3

Bebeklerimizi asla yarıştırmıyoruz,neticede hepsi bir melek dediğim gibi..Amaç sadece gözümüz gönlümüz açılsın,bu arada da oylayalım;şenlenelim..aklinialirimsmile

Oylamanızı yaparken en yakın arkadaşınız,en sırdaşınızdan öte ilk baktığınızda içinizi kıpır kıpır eden fotoyu oylayın lütfen..süprizzzzz

NOT:Bu arada belirtmek istediğim bir şey var kendi kategorilerinde oylama yapacaktık karar bu şekildeydi ama 12-24 ay arasında fazla katılım olmadığından diğer gruplara haksızlık olmaması adına Kazen Abinin onayı ile hepsinin ortak oylanması kararına vardık..Bilgilerinize..

Haydi bakalım başlıyoruz..ıyi eğlenceler..:CüvCüv:

1
398.jpg

2
407.jpg

3
410.bmp

4
416.jpg

5
422.jpg

6
89952008.jpg

7
466.jpg

8
478.jpg

9
493.jpg

10
501.jpg

11
503.jpg

12
529.jpg

13
ebruli1976.jpg

14
591.jpg

15
597.jpg

16
esrauzunolu.jpg

17
598.jpg

18
603.jpg

19
607.jpg

20
669.jpg

21
608.jpg

22
612.jpg

23
615.jpg

24
617.jpg

25
620.jpg

26
625.jpg

27
630.jpg

28
637.jpg

29
639.jpg

30
652.jpg

31
659.jpg

32
664.jpg

33
668.jpg

Tüm bebeklerimize kocaman bir maşallah demeyi de unutmayalım lütfen:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
hepsi o kadar güzellerki ben oy falan veremedim gözlerim doldu bakarken allah hepsini anasına babasına bağışlasın:nazar::nazar:

hepside çok şeker çok güzel fotolar...
cidden karar vermek çok zor olucak....
AMA ANNELıĞı ÇOOK GÜZEL yansıtan sıcacık fotolar bunlar bayıldım hepsine...

ay hepsı çok şekerr yaaaa maşalalhhh herkeseyeee... bebeklerımızde annelerımızdee hepsı ayrı ayrı çok güzellerrrr

kendime en yakın 26 numaralı fotoyu hisettim benim oğlumlada böyle bi fotom var yeni gördüm yoksa bende yollardım

allah hepinizi nazarlardan saklasın ne tatlısınız yaa maşaallah
çok kararsız kalıcam

valla annelerde bebeklerde çok tatlı, karar vermesi zor bi yarışma:hulya:
hele yenidoğanların kokuları burnuma geldi valla
:asigim:

ağladım valla yaaaaaaaaaaa:gitme::gitme:
çok duygulandımsenağlama
katılan tüm annlerin yüreine sağlık a.s.alkisalkisalkis
allah evlatlarımızdan ayırmasın onların mutluluğuyla sevindirsin bizi inşallah:Saruboceq::nazar::nazar::nazar:
oyumu kullandım ama çok zor oldubilmiyorumkismile
bu arada 14 numaralı yarışmacı canım arkadaşım ağlattın beni yaa,yazdığın şey tüylerimi diken diken etti:1hug:a.s.

aman Allahım,
seçmesi ne kadar zor oldu :bbo:
herpsine maşallah,
hem annelere hem de miniklere.
çok güzelsiniz ya :asigim:

oyum 6 numaraya gitti.:nazar:

Son düzenleme:
hepsi çok şeker..ben 2 ile 5 arasında kaldım ama oyum 2 ye gitti..çok tatlılar..rabbim hepinizi nazarlardan korusun

Ben de sabah kullandım oyumu hayırlı olsun tüm katılımcılar çok tatlılar herkesi güzel pozlarından dolayı tebrik ediyorum...Allah yavrularınızla sağlıklı günler göstersin inşallah...

Sanırım oy kullanamıycam, çünkü bütün kareler o kadar güzelki. Ayırt etmem münkün değil. Beni mazur görün:gitme:

Bunlar neydi böyle harika ya... Vallahi gözlerim doldu hepsi birbirinden güzel annelerde bebişlerde...:asigim:
İnanın çok zor kullandım oyumu. Gönül ister ki hepsine oy vermek o zaman ne anlamı var diyeceksinizkaydirigubbakcemile3 Sonuç itibariyle oyum 5 numaraya gitti. O kadar doğal, o kadar içten ki Allah olmayanlara da nasip etsin...:Saruboceq: :nazar:

Back