kızım dıs cıkarma surecınde bu nedenle atesı cıkıyor ozellıkle aksamları dr 38 ı gecerse ates dusurucu ıcır demıstı bende aksam olcuyorum 36.8 36.7 ıcım rahattı yanı bu arada kulaktan olcuyorum ama kızımın alnı cok sıcaktı gozlerıde kızardı guvenemedım cıvalıyla olceyım dedım bır baktım 38ı bıraz gecıyor hemen ılacını verdım tabıı dıjıtal atesolcerlere cok guvenmemek lazım galıba en ıyısı cıvalılar
Bende hep kulaktan ölçüyorum dijital ateşölçerle ama eşim güvenmiyor mutlaka civalıyla kolaltından ölçüyor.şimdiye kadar çok farklı çıkmadılar ama ben yine de alnında azıcık sıcaklık hissetsem hemen ikisiyle de ölçüyorum..
Bende hep dijital kullanarak ona göre hareket ettim...
Civalı yada kulaktan ölçer hiç kullanmadım.
Hangisinin en güvenilir olduğundan emin değilim ama öteş ölçerlerin hemen hemen hepsi aynı dereceyi gösterir diye düşündün hep...
bence de en guvenılır olanlar cıvalılar.dıjıtaller bazen farklı cıkabılıyor.ben koltukaltından dıjıtal olanla olcuyorum her zaman ama suphe edersem mutlaka cıvalıya basvururum
Kizlar doktorum ateşin en güvenilir kulaktan ölçüleceğini söyledi. Vücutta ilk tepkiyi buradan alırmişız. içiniz rahat olsun. Kulaktan ateşte bebekte 38 dereceye kadar normaldir dedi.