ve sen gıcık aldıkça daha da çoğalıyorlarYüzüne gülüp arkandan demediğini bırakmayan ikiyüzlü insanlara gıcık oluyorum
Malesef canım benim çevremde de çok var böyle insanlardan o yüzden kimseyle fazla samimi olmayacaksın benim öğrendiğim bu :))ve sen gıcık aldıkça daha da çoğalıyorlar
Benim de kimseye bi zararım yok oturup toplasan yarım saat muhabbet etmedigim insanlar bile arkamdan atıp tutuyor. İnsanlar neden bu kadar kindar acaba :)Malesef canım benim çevremde de çok var böyle insanlardan o yüzden kimseyle fazla samimi olmayacaksın benim öğrendiğim bu :))
Bende öyleyim kendi halimdeyimdir ama ne var ki duyuyorum etrafımdan laf hatta sürekli gelip gittiğim insanların bile arkamdan konuştuğunu duyuyorum bazen sanırım çekememezlik var bazı insanlarda ondan :)Benim de kimseye bi zararım yok oturup toplasan yarım saat muhabbet etmedigim insanlar bile arkamdan atıp tutuyor. İnsanlar neden bu kadar kindar acaba :)
AynenBende öyleyim kendi halimdeyimdir ama ne var ki duyuyorum etrafımdan laf hatta sürekli gelip gittiğim insanların bile arkamdan konuştuğunu duyuyorum bazen sanırım çekememezlik var bazı insanlarda ondan :)
Bende bendeeİstemediğim sorularin sorulmasina gıcık oluyorum..
Zaten yapacağım şeyin biri tarafından şöyle yap böyle yap denmesine gıcık oluyorum.Deme yahu zaten yapacam ama sen deyince inadına yapmak gelmiyor
Bu basima geldi bir kere. Cok cok berbat bisii.Ben sir ağda yaparken misafir gelmesine gıcığım.