• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama en genç gösteren saç rengi hangisi?

persprincess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
196
0
0
İçel Mersin
saçımı boyatmaya karar verdim yıllardır siyah,ama siyahı başkalarında görünce çok olgun geliyor bana.kendimde yıllardır alıştığımdan dolayı farketmiyorum herhalde...
sarı haricinde herhangi bir renk tavsiye ederseniz tonuyla ve mümkünse markasıyla. irlanda kızılı,koyu kızıl, bakır va kahve tonları favorilerim.ama lütfen boyadan çok iyi anlayan arkadaşlardan çözüm bekliyorum.

kimse cevap vermemiş ben görüşümü bildireyim dedim. bence genç göstermesi için doğal durması lazım. o yüzden bence kahve tonları. kışkırtıcı kahve gibi renkler güzel olabilir. çok iyi anlamam ama dışardan bakan bi göz olarak söyledim.

kahve tonlarında düşünürsen,palette deluxe altın kahveler serisinden bi renk seçmeni tavsiye ederim,
ben açık renk saçım üzerine bu serinin altın parıltılı toffesini (7-65) kullanıorum,
çok beendiim için tavsiye edebilirim bu rengi:89:

kimse cevap vermemiş ben görüşümü bildireyim dedim. bence genç göstermesi için doğal durması lazım. o yüzden bence kahve tonları. kışkırtıcı kahve gibi renkler güzel olabilir. çok iyi anlamam ama dışardan bakan bi göz olarak söyledim.
doğallık kesinlikle doğru cevap
öyle meçli röfleli v.s. attırmadan düz bir renk her zaman kadını daha genç gösterir.
bu arada gerçek saçın ne renk ise ondan kal yada ona yakın bir renk tercih et.

Çikolata kahve düşünebilirsin, bende doğal ve genç görünmek için bu renge boyuyorum:29:

kendi doğal renginin 1-2 ton açık veya koyusu. Siyah ve sarı bence de olgun gösteren renkler.

Bugüne kadar kuaförüm saçımı koyu kumral doreye boyuyordu
Ve bence bu renk beni çok olgun gösteriyordu
Çünkü karaktersiz bir renkti
Gittim kendim çikolata kahve aldım , boyadım , muhteşem oldu!
Hatta bu konuyu okumadan önce aynada kendime bu saç rengi beni ne kadar küçük göstermiş dedim
Ben senin yerinde olsam Çikolata kahveye boyardım içinede bakır, akaju kahve , kızıl kahvede koyabilirsin..

Son düzenleme:
Bugüne kadar kuaförüm saçımı koyu kumral doreye boyuyordu
Ve bence bu renk beni çok olgun gösteriyordu
Çünkü karaktersiz bir renkti
Gittim kendim çikolata kahve aldım , boyadım , muhteşem oldu!
Hatta bu konuyu okumadan önce aynada kendime bu saç rengi beni ne kadar küçük göstermiş dedim
Ben senin yerinde olsam Çikolata kahveye boyardım içinede bakır, akaju kahve , kızıl kahvede koyabilirsin..

sıcak kahve tonları çok güzel oluyor..

ben siyah kullanıyorum karamel ve çikolata kahve de denedim ama siyah kadar dinamik göstermedi hiç biri ve makyajımı siyah kadar güzel taşımadılar... tenim biraz açık kalıyor siyah saç allık gerektiriyor çünkü suratın çok solgun kalabiliyor bunun dışında başka bir sorun yaşamıyorum makyaj yapmasam da allık mutlaka kullanmak zorundaym... Sarı olgun gösterir evet doğru kullanmayı bilmeyenlr için olgun gösterir... Mesela gölge röfle tarzı yapılırsa bence yaşlı gösteriyor.. kumral saça uçlara krepe balyaj şeklinde yapılırsa aksine genç ve tatlı bir hava da katabilir... bana göre siyah ve gerçekten siyahtaki tatlılığı ve vamplığı bana hiç bir renk veremedi... ama siyah dışında dore kahveler akajular çikolata kahveler altın parıltılı kahveler kumral karamel tonlar da güzel durabilir.. ara renkler daima daha genç gösterir.. ama siyah ve sarı risklidir taşımayı bilmek gerek.. gerçekten sarı ve siyahın yaşlı gösterdiği ve orta kahve tonlarının genç gösterdiği arkadaşlarımda oldu ;)

Back