• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama en geç akan saç rengi

esrtml

esra
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
1.201
6
116
İstanbul
arkadaşlar kızıldan yeni döndüm kendi rengimi kullanmak daha boyamak istemiyorum geçen kahveye boyadım ama bu renklerinde aktığını farkettim saçım koyu kumral hatırladığım kadarıyla:) bana akmayan yada çok geç akan bi renk söyleyebilirmisiniz artık boyamak saçımı boyamak istemiyorum şimdiden teşekkürler

o zaman kestaneye yada koyu kumrala boya bırak öyle kalsın bende boyamıcam röfle yaptırdım dipten çıkıo ama fena görünmüo cnm

bence de koyu kumral 6-0 numaraya boya loreal veya palette ile.hem geç akar hem de kendi rengine dönmüş olursun.bir daha boyamana gerek kalmaz.

Benim de saçım koyu kumral, direk renk açmadan üstüne kızıl boyamıştım, daha sonra kızılın cilvesine dayanamadım, ve saçımdaki kızıl akmaya başladığı ve solduğu zaman (yani kızıllıktan çıktığı zaman), palette'nin koyu kumralına boyadım 2 defa, fakat her ne kadar koyu kumral olsa da boya ve saçım da, ikisinin arasında dağlar kadar fark var. Şimdi kızıl ve koyu kumral boya üst üste gelince bakırımsı bir renk oldu ve güneşte turuncu oluyor :) Bıraktım kendi haline boyamıyorum, boyamayacağım. Saçı boyayla daha fazla riske sokmaya gerek yok.

teşekkürler arkadaşlar peki son bi soru ben koyu kumrala boyasam eninde sonunda akacak ama en azından kızılın açılmış rengini maskelemiş olacağım diplerde kızıla boyanmamış saçımda boyadan nasibini alacak peki o diplerdeki saçta koyu kumral renk akınca geriye gerçek saç rengimmi kalıyor yoksa kızılda olduğu gibi abuk subuk bi renk mi

teşekkürler arkadaşlar peki son bi soru ben koyu kumrala boyasam eninde sonunda akacak ama en azından kızılın açılmış rengini maskelemiş olacağım diplerde kızıla boyanmamış saçımda boyadan nasibini alacak peki o diplerdeki saçta koyu kumral renk akınca geriye gerçek saç rengimmi kalıyor yoksa kızılda olduğu gibi abuk subuk bi renk mi

canım dıplerdeki saçlarında koyu kumrala boyandıgında ve aktgında o da eski saç rengine dönmez. kullandıgının boyanın içindeki amonyak vs... bu gibi seyler saçın kımyasını değiştirmek zorunda saçında tutunabılmesi için. boyada saçından akınca kızıldakı kadar rahatsız etmese bıle yıne dıplerinden çıkan boyadan daha farklı bor renk olucaktır. canım sana da tavsıye ederım. loreal castıng amonyaksız boyalar çıktı. saçını burdakı bır renkle boya .içinde amonyak olmadıgı için kendi doğal saç rengini tamamen değiştirmiyor. yarı kalıcı bır saç boyası yanı. diğer market boyaları tam kalıcı saç boyaları sınıfına giriyor çünkü. boylece dıplerindeki saçlarında boyansa bıle belli bı zamandan sonra eski halıne döner.yada dıplerinden çıkan saçlarla uyumlu durur.

Back