En garip güzelleşme yöntemleri

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
6.169
49
358
İstanbul
Tarih boyu biz kadınların güzelleşmek için yapmadığı şey kalmamıştır. İşte, size şaşırtıcı ama gerçek güzellik yöntemleri...

Büyükbaş hayvan plasentası
Yaşlanma etkilerini önlemek için cilde derinlemesine nem veren sığır/inek plasentası krem olarak 1940’lardan beri kullanılıyor.

Botoks
Kırışıklıkları azaltmak için deri altına enjekte edilen Botulinum toxin (bo + tox = botox) isimli madde aslında dünyanın en zehirli maddelerinden biri. Deri altında çok az miktarda kullanılıyor.

Yılan zehiri
Kırışıklıklar üzerinde botox gibi bir etki yapan yılan zehiri enjekte edilmek yerine krem olarak kullanılıyor.

Koç spermi
Özellikle İngiltere’de popüler olarak kullanılan bu madde saçlarınızı daha parlak ve yumuşak yapıyor. Kuaföre gittiğinizde saçınıza maske olarak uygulanan koç spermlerini kafanızda yaklaşık yarım saat bekletiyorsunuz ve saçlarınız daha sağlıklık oluyor.

Kuş pisliği
Kuş dışkısında bulunan guanine isimli bir enzim cildi derinlemesine temizlerken daha da yumuşak bir görünüme kavuşturuyor. Japonya'da sıkça kullanılan bu ürün losyon olarak sunuluyor.

Sülük
Vücuda yapıştırılan sülükler detoks etkisi yaparak cildinizinin görünüşünü bozan toksinleri yok ediyorlar.

Sümüklü böcek
Sivilce ve yara izlerini yok etmek için kullanılan bir kremin ana maddesi sümüklü böcek. Ayrıca sümüklü böceklerin anti-bakteriyel özellikleri de mevcut.

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kaynak:ekolay kadın

Güzelleşmek adına hiçbir krem kullanmıyorum açıkcası...
hele hele içeriğini öğrendikten sonra kalsın be gülüm,
ben böyle zaten çok güzelim...
zemuszemuszemuszemus

Güzelleşmek adına hiçbir krem kullanmıyorum açıkcası...
hele hele içeriğini öğrendikten sonra kalsın be gülüm,
ben böyle zaten çok güzelim...
zemuszemuszemuszemus
Ay ben daha güzelim dermişim:kedi:
Bunları kullanmaktansa ölürüm daha iyiakannehir

Öykkk Bu Nee :S

Güzelleşmek için kullanılan şahane fikirler canım benim:roflol:

bunları sürsem tiksinmekten 10 yıl yaşlanırım akannehir
hele koç spermi beni benden etti :bbo:

Öğğğğğ... Sanki ölmeyecekmiş gibi... 6 ay genç görünmek için şey sürün deseler, sürecek millet... akannehir

Annem hep der güzellik bir taraftan çıkmıyor diye...Ama bu kadar da değil!!!laelaelaelaelae

bir çogunu duymuşdum ama bazıları çok iğrenç....akannehir :bbo: ama o kadar çok alıcısı varki bunlaın oldukçada pahalı şeyler tabi...güzelleşmek isteyen güzelleşsin
benden uzak dursun bunlar delikafadulden

Bunları değil de salyangoz kremini kullanmıştım

İşe yaradı da şimdi yalan söylemeyeyim :))

en iğrencide bu böğ,neyişi var koyunun şeysi insanın saçındaakannehir

çok iğrenç ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ay kk da bi yer daha vardı sperm cilde iyi geliyo diyekaydirigubbakcemile3
gerçi burda keçi spermi demiş, en azından saçına sür demiş haberdekaydirigubbakcemile3

Yok kalsın ben almıyayım...kaydirigubbakcemile3

evet arkadaşlar bu yazıdan sonra çirkinleşmeye karar verdim
ben artık çirkin olucaaaaaaaamkafamçokkarıştı
demek kuş pisliğini yüzlerine ,keçi spermini saça sürüyorlarmış:1shok:akannehir

akannehir akannehir yok ben almiim bunları
bunlar ne yaa sümüklü böcek koç spermi falan öööögk kafamçokkarıştı

hem ben böle de güzelim zemuszemus

ıyyyyyyy iğrenç
hayatta sürmem bunları yüzüme.
zaten sürsemde öğürmekten zaten gene kırışırım.

Daha önceden duymuştum bunları kaydirigubbakcemile3 güzelleştireceğine inanmıyorum,aksine çirkinleştirir laelaelaelaelae

bu en güzeli gibi geldi,.bulsam ben sürerim,en temiz ve etkili olduğunu okumuştum.
bebek ceninlerinin yanında aslında bunlar yunmuş yıkanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…