En favori zl sznz?

düşünmeden konuşmanın cezası konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır !!!!!!!!!!!!!!!

Birazcık uzun ama dün okudum bayıldım. :)

Senin o kadın dediqin “havalıların” bakkaldan alınmış enerji içeceğidir. Hızlı içilir, enerji verir, iyi gelir. Ama sabah kalktığında idrarında bile görmezsin izini. KADIN su katılmamış Tekirdağ rakısı gibidir. Çok duru olmayı da bilir ama bir parça buz ile tüm rengi değişir. Sofra, sohbet gerektirir, yavaş yavaş içers...in. Yanında kavun ister, peynir ister, ud ister. Yavaş yavaş çarpar seni. Ve sabah kalktığında, dilinde akşamdan kalma anason tadı… Hala mis gibi kavun kokusu burnunda… “ulan haftaya yine gitsek” dersin

Yüce MevLam . . .Beni öyle bir insana sevdirki... O insanın kalbinde sen olasın ...! Ve ben o insanın Kalbinde Seni bulayım ..

Değer Verdiğin İnsanların Verdiğin Değere Layık Olmadıklarını Anlarsan, Sen Üzülme, Bırak Layık Olamadıkları İçin Onlar Üzülsün..!

Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık öyleyse bu
büyüklen me niye ????
bu kibir bu gurur ne için ???
mütevazı ol , hatta bir adım bile geçme gurur kapısından ...
bardağı insan bunun için öper anlından ....

ucuzdur vardır illeti pahallıdır vardır hikmeti
gün gelir devran döner

sefil düşünceler ve küçüklükler arasında kaybolup hayattaki büyük sırrı çözemedik. neyi yapabilecekken yapmadın? başka bir yol başka bir anlam arıyordun. yanlış kapıları çaldın yanlış yollara saptın. neden hayal ettiklerini düşündüklerini bu kadar küçümsedin?

Tarlada ekinim var deme ambara girmeyince
Hayırlı evladım var deme el koynuna girmeyince
Sadık bir dostum var deme başına bir hal gelmeyince
Vefakar karım var deme yok günü görmeyince

başkası düştü mü çürük tahtaya basmasaydı deriz kendimiz düşünce bastığımız tahta çürük çıkmış olmasından şikayet ederiz...

kusuru kendisine söylenmeyen kişi ayıbını hüner sanır.
Edepli Edebinden Susar, Edepsiz de Ben Susturdum Sanar

dışına baktım yeşil türbe içine girdim estagfurullah töbe,annemden duymustum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…