En favori zl sznz?

"Bu maskenin altında etten daha fazlası var , bu maskenin altında bir fikir var ve fikirlere Kurşun işlemez"

"Başkası düştü mü "çürük tahtaya basmasaydı" deriz. Kendimiz düşünce, bastığımız tahtanın çürük olmasından şikayet ederiz.

Son düzenleme:
Anladım işi ; San’at ALLAH ı aramakmış, Marifet bu, gerisi yalnız çelik çomakmış. Necip Fazıl Kısakürek

Son düzenleme:
Güzel, çirkin, şişman, zengin, fakir.. dünyadaki tüm kadınların tek bir ortak derdi vardır: 'Giyecek hiçbir şeyimiz yok' !

Ne gülümsemek gerçek mutluluktur, Ne de ağlamak
en büyük acının ifadesidir... Ne seni seviyorum sözü gerçek sevgidir Ne
de söylememek sevmediginin göstergesidir... Hayat ne gideni getirir ne
de kaybetigin zamanı geri çevirir... Ya yaşaman gerekenleri zamanında
yaşayacaksın Yada yaşayamadım diye ağlamayacaksın

Son düzenleme:
"Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle Yeğen... Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye..."

Asla ikinci okun olmasin..ikinci atışına güvenirsen birincide dikkatsiz olursun..

İyi bir kadın bir erkeği etkiler ,zeki bir kadın onda ilgi uyandırır,güzel bir kadın büyüler , anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur ( Helen Rowland )

Kadın kendi başına ne gül goncasıdır , ne de diken .Koklamasını bilirsen gül , tutmasını bilmezsen diken olur . ( Refik Halid Karay )
Kadın , insanın gölgesi gibidir ; kovalarsanız kaçar , kaçarsanız kovalar . ( Chamfort )

Bir kadın ya sever , ya da nefret der ; ortası yoktur . ( Pubillius Syrus
Kadın öyle bir konudur ki , onu ne kadar incelersen incele herzaman yepyenidir .

( Tolstoy )

En mükemmel kadın , çocuklarına babalarının yokluğunda baba olabilecek kadındır .

( Goethe )

Güzel bir kadın gözü, iyi bir kadınsa gönlü okşar.

( Napoleon )

Kadın her şeyi affeder fakat asla unutmaz.

( Conficius )

Kadını güzel yapan Allah, sevimli yapan şeytandır.

( Victor Hugo )

Bir kadının güzelliği, ancak sevmeye başladığı zaman meydana çıkar.

( La Bruyere )

Kişiye imandan sonra verilen şeylerin en hayırlısı saliha kadındır.

( Hz. Ömer )

Kadınlar, erkeklerden daha çok hikmet sahibidirler, daha az bilir, daha çok
anlarlar.

( J. Duhamel )

Kadın kocasının, delikanlılıkta sevgilisi, olgun çağda arkadaşı,ihtiyarlıkta da hasta bakıcısıdır.

( Bacon )

İnsan gerçekten bir kadını severse, onun gözünde dünyadaki bütün öteki
kadınlar kesin olarak manasını kaybeder.

( Oscar Wilde )

Son düzenleme:
Asıl kızılacak kişi benim..küçücük bir toz tanesini mücevher sanmışım...!
(alıntı)

''Hele günlüğünde, namaz da yoksa, "Müslümanım!" derken bir daha düşün...'' !

Beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir.

Friedrich Nietzsche

Bil ki domuzların önüne inciler serilmez. Mücevherden sarraflar anlar ancak başkası bilmez. Ne farkeder ki kör insan için elmas da bir, cam da. Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma.....

Ölüm gibi bir gerçeğin farkında olupta dünya gibi bir yalanın peşinde olanın vay haline.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…