En favori zl sznz?

Toplumun yarası da insanın yarasına benzer, çabucak unutuluverir.

Güçlü olan zayıf yanını herkesten iyi bilendir; daha güçlü olan ise zayıf yanına hükmedebilendir.

Mutluyken görmezden geldiğin şeyler mutsuzken kalbini kırar. Çünkü unutma, İnsan hatalarını mutluyken değil, mutsuzken anlar.
.

Uğruna bir şeylerden vazgeçeceğin insanı bulmak kolay; ama hiçbir şeyden vazgeçmek zorunda kalmayacağın insanı bulmak asıl olay

Kişi kendinden bilir işi..

Bu cümleden daha doğru bir şey duymadım daha hayatımda..

Ben de bunu yazacaktım... Benim de en özlü sözüm bu hayatımda...

Bir de bu var.... Yukarıdaki kadar olmasa da arada kullanırım.....

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz!

Ben de bunu yazacaktım... Benim de en özlü sözüm bu hayatımda...

Bir de bu var.... Yukarıdaki kadar olmasa da arada kullanırım.....

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz!

Evet ben de çok severim bu sözü,ve çokta doğrudur..Allahım içini ayna gibi yansıtanlarla karşılaştırsın hepimizi..

İnanıyorsan Savunduklarına Arkasında Duracaksın Gerek Yok ( cellada ) Çıkarıldığında Dar Ağacına Tabureye Kendin Vuracaksın...
.

Aşk, bazen gitmekle kalmak arasında verdiğin en büyük savaştır..Yorgun düşürür seni bu savaş.. Ya aklın kazanır,ya da kalbin...
.

--------------------------------------------------------------------------------

Hiç kimseye değil seslenişim. Sadece şahsıma.... Her ne olursa olsun gülümse diyorum içimdeki ben'e... İçindeki umudu, sevinci yaşat.. Ve hep dışarı çıkmaya çalışan hüzne inat GÜLÜMSE

Söz bilirsen söz söyle sözünden ibret alsınlar...
Söz bilmezsen sükut eyle seni "insan" sansınlar....

Suskunlugum asaletimdendir,her lafa verilecek cevabim vardir Lakin bir lafa bakarim lafmi diye birde söyleyene bakarim adammi diye..(mevlana)

Bir Bayanın Gözyaşının Akmasına Sadece Soğan Değil, Bir 'Hıyar' Da Neden OLabilir

Hayatına Anlam Katan Her Olay Özeldir.. Seni Yaşama Bağlayan Herşey Aslında Bir Mucizedir.. Önüne Geçemediğin Tek Şey Kaderdir.!! Bugün Yaşadığın Herşey Dünden Kalma Sebeplerdir ve Aslında Hayat Dediğin; Yaşayabildiğin Kadar Güzeldir...

Her insandan bir
şey öğrenirsin; verebileceği hiçbir şey olmayıp sadece alandan bile, en
azından kendini öğrenirsin...

Hayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa.
Sakın üzülme,aksine sevin...
Çünkü çok yakında gülü de gönderecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…