En favori zl sznz?

‎'Hayatta kimseye güvenmeyeceksin' demek saçmalıktır inan. Ama kime 'iki defa güveneceğini' hesaplamalı insan_________

Eğer bir insanı gerçekten unutmak istiyorsan onunla yaşadıklarını değil, onun sana yaşattıklarını hatırla.

Birinin seni unutmasını istemiyorsan..borç al :)

Dünümde olmayanlar,Yarınım için Akıl vermesin .Hakkımda Bilginiz Yoksa.,Fikrinizde olmasın ~Mevlana~

Son düzenleme:
Sen bir şeyler verdikçe dost görünen çok olur, Bir de sen iste gör ; hepsi birden yok olur...

Mü'min, affetmek için mazaret, münafık ise suçlamak için ayıp arar..!

Her insan yavrusunu kendin gibi sanma,Unutma beyaz gülün bile siyah gölgesi vardır

Sükuteyledim, ''Kahrı var'' dediler. Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.Sustum, kahrından susuyor dediler; biraz konuştum, zehrini kusuyordediler... ( Mevlana )

Biraz bakar mısın?" diyen bir adamdın sen bana , biraz bakmak mı şimdi benim kabahatim sana ? Ömür boyu kalır mısın yanım da? Yoksa ölüm boyu kahırmısın hayatıma ? Canıma et misin ? Canım dan etmeye sebep mi.. ?

zannetmeyin gücüm bitti yorgunum.. Zannetmeyin suskunum.. Zannetmeyin artık yokum.. Fırtına öncesi ben hep böyle durgunum.....

"İNSAN" iftirayı ancak "ÖNEM" vermemekle yenebilir... İftira "EDILENI" değil.. edeni "KIRLETIR"

Kimseyi değiştiremezsin hayatta...Ve kimse
için de değişmemelisin...Kimliğini kaybettiğin an yaşamını çöpe
attın demektir..Bırak ; hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin
seninle..Ne sen kimse için mecburi istikametsin,Ne de bir başkası
senin için..Yanındakiler...... seni mutlu ettiği sürece kalsın
...

üzülme ..! Istediğin bir şey olmuyorsa ,ya daha iyisi olacağı için yada gerçekten de olmaması gerektği için olmuyordur..!(mevlana)

Kadınlar melektir.. Ama kanatlarını kırarsanız yola 'süpürgeyle' devam ederler

ben senın ılkokul yıllarımda sık sık yere dusurdugun kursun kalemın gıbıyım! Dıstan bakıldıgında sapasaglam, ama ıcı paramparca

Külkedisi bendim. Şapşal prens anlayamadi. Oturup balkabağının yanında ağlayacagmı mı sanıyorsunuz. Yanılıyorsunuz! Diğer balo ne zamandı?:

kendine yapılmasını istemedigin bi hareketi baskasına yapma.....!!!

Ben kanıma kırmızı rengi veren kişiyi kaybettim

Korkma! ağzına bırakacağım son nefesimi..!

Kış güneşinin mutlu ettigi bir kedi gibi mutlu, emin, tasasız
Sere serpe ve keyifli olmak tek isteğim ve dileğim

Yokluğunun iki yakasını bir araya getirip;Varlığını ilikler misin ömrüme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…