En favori zl sznz?

Hayat Bizi Resmen Dört İşlemle Sınar. Gerçeklerle Çarpar, Ayrılıklarla Böler, İnsanlıktan Çıkarır ve Sonunda Topla Kendini Der..

Kadın Kapris Yapıp Alınganlaşıyorsa Sorun Yok. Bir Çözüm Aradığını Gösterir Bunlar. Bil ki Asıl Sorun, Sustukları Zaman Başlar...

Karakalem yapmayı neden bu kadar çok seviyorsun diyorsun ya dost! Çünkü; kimin ne renk olduğunu hala çözemiyorum!

Düşünebilen herkesin insan olması ; İnsan olan herkesin düşünebildiği manasına gelmiyor ne yazık ki

Bu ülke gazetelerinin 2. sayfasında ünlülerin nasıl yaşadıkları, 3. sayfasında ünsüzlerin nasıl öldükleri yer alır

Her soru cevaba layık değildir

Avcumun içindeki nasırsın şimdi sen. Kime dokunsam acırsın

Çiçekçi dükkanlarının hiç demir kepenkleri olmaz. Kimse aklına getirmez çiçek çalmayı

Güzel bir kadın gülünce birinin cüzdanı ağlıyordur

Nokta her zaman bitenin arkasından konmaz ; Bazen gelen "Büyük" olsun
diye konulur

Hayatına Anlam Katan Her Olay Özeldir.. Seni Yaşama Bağlayan Herşey Aslında Bir Mucizedir.. Önüne Geçemediğin Tek Şey Kaderdir.!! Bugün Yaşadığın Herşey Dünden Kalma Sebeplerdir ve Aslında Hayat Dediğin; Yaşayabildiğin Kadar Güzeldir...

Önemli olan SENİ SEVİYORUM demek değil O kelimenin anlamını bir ömür boyu SEVDİĞİNE Hissettirebilmektir...

BELKİ SANDIĞIN KADAR UKALA, BELKİ TAHMİN EDEMEYECEĞİN KADAR MÜTEVAZIYI BİRİYİM!.BİRAZ SAKLIYIM, BAZEN YASAKLIYIM, KİMSEYİ ÖRNEK ALMAM KİMSEYE ÖRNEK OLMAM.ARKAMA BAKMAM ASLA DEMEM! KEŞKELERİ HİÇ SEVMEM;
ELEŞTİRİ DİNLERİM AMA NASİHAT DİNLEMEM....
Kimse Bana MASAL Anlatmasın
Küçükkende sevmezdim zaten

İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur!

dal rüzgarı affetse de,kırılmıştır bir kere...

"Tecrübe" insanların "hata" larına uydurduğu kılıftır.

:S

Son düzenleme:
Bir Kadın, Oğlunu Aklı Başında Biri Yapabilmek İçin 20 Yıl Uğraşır, Bir Başka Kadın Gelir 20 Dakikada Aklını Başından Alır ..!

Helal ile beslersen çocuğunu" HÜRMET " ile öder borcunu".. HARAM " ile beslersen onu" HAKARET " ile öder borcunu. . . !

Evlilik; Kurufasulye pişirmek gibidir. Öncesinde zararlı etkileri giderilmemişse, özensiz yapılmışsa, sonunda rahatsızlık verir.

Bilgi büyük adamı alçak gönüllü yapar, normal adamı şaşırtır, küçük adamı ise kibirlendirir.

Başkasından üstün olmamız önemli değildir. Asıl önemli olan şey, dünkü halimizden üstün olmamızdır.

Eğer birgün çok büyük bir derdin olursa;Rabbine dönüp 'Büyük bir derdim var' deme.Derdine dönüp 'Büyük bir Rabbim var'de.MEVLANA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…