Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
annem hic gunlere katilmazdi, ilk kısırımı 19 yasinda yedim:))
bayilirim gün tabaklarina
benim favorim;
kısır
sarma
makarna salatasi
patates salatasi
rulo pasta (yoksa mozaik kek ya da islak kek de olabilir)
sicak pogaca :)
yeter de artar bile. cok fazla cesit yapip mideleri bozmaya gerek yok
annem hic gunlere katilmazdi, ilk kısırımı 19 yasinda yedim:))
bayilirim gün tabaklarina
benim favorim;
kısır
sarma
makarna salatasi
patates salatasi
rulo pasta (yoksa mozaik kek ya da islak kek de olabilir)
sicak pogaca :)
yeter de artar bile. cok fazla cesit yapip mideleri bozmaya gerek yok
aaah ah yok ki güne davet edecek çevrem. Cok isterdim eski usul altin günü yapacak bir cevrem olsun:) bulusalim yiyelim muzik acip oynayalim
ben de az tatli cok meze seviyorum. en sevmediğim şeyse kurabiye, cubuk kraker, şehriyeli pirinçli salata, dümdüz kek ve ağır şerbetli tatlilar.
aaah ah yok ki güne davet edecek çevrem. Cok isterdim eski usul altin günü yapacak bir cevrem olsun:) bulusalim yiyelim muzik acip oynayalim
ben de az tatli cok meze seviyorum. en sevmediğim şeyse kurabiye, cubuk kraker, şehriyeli pirinçli salata, dümdüz kek ve ağır şerbetli tatlilar.
Ağır şerbetlileri çık yerine sütlüleri koy okeyim.Konum atıyorum gel yapayım
Benimde çevrem yok onları yapacak ayda bir kocamla akşam yemeğine böyle takılırız. Herşeyden azar azar yapıp kendi günümüzü kendimiz yaparız aklında olsun psikolojik olarakta iyi geliyor.
Sevmediklerimi sevdiklerim anlayan ben gözüm dönmüş listede