- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
- Konu Sahibi Thallosofili
-
Unisex bir koku oldugunu dusunmuyorum cok seksi bir koku bence black opium.Black opium kokusuna bakma şansım olmadı. Uniseks bir koku olduğunu duydum. Loris ten esnada magnetism aldım kokusu kalici
Kardeşim orjinalini kullanıyor, çok beğeniyor. Hatta 2 tane 100 ml şişe bitirdi, öğrencileri de çok seviyormuş hatta.valentino donna açık parfüm almıştım internetten bugün geldi pudralı çok güzel bi gül kokusu
açığı böyle güzelse orjinali nasıldır düşünebiliyorumKardeşim orjinalini kullanıyor, çok beğeniyor. Hatta 2 tane 100 ml şişe bitirdi, öğrencileri de çok seviyormuş hatta.
Hangi açık parfümden aldın peki?açığı böyle güzelse orjinali nasıldır düşünebiliyorumben de cok beğendim bundan sonra kullanırım
bir de mon guerlain aldım açık onu sevemedim
parfümevi.com dan aldım similar diye üretiyolarHangi açık parfümden aldın peki?
Teşekkür ederim canım, güle güle kullan.parfümevi.com dan aldım similar diye üretiyolar
ne demek ben teşekkür ederim canımTeşekkür ederim canım, güle güle kullan.
ben parfümevinden yaklasık 4 sene once olucak en son tanya diye bi parfüm almıştım tommy girlün açığıydı tanya diye üretiliyodu bu parfümü çok sevdiğim için biçok açık parfümden alıp kullandım.. dp den sonra en başarılı parfümevi yapmıştı bu kokuyu çok severek kullanıyodum acaba varmıdır hala valla fiyatına göre çok iyiydi..parfümevi.com dan aldım similar diye üretiyolar
canım sen diyince sitesinde baktım tanya duruyor halaben parfümevinden yaklasık 4 sene once olucak en son tanya diye bi parfüm almıştım tommy girlün açığıydı tanya diye üretiliyodu bu parfümü çok sevdiğim için biçok açık parfümden alıp kullandım.. dp den sonra en başarılı parfümevi yapmıştı bu kokuyu çok severek kullanıyodum acaba varmıdır hala valla fiyatına göre çok iyiydi..
valla fiyatına göre çok iyi yinee herşeye zam geldi zaten bu parfüme değer bi fiyat aslında valla alıcam ben yinecanım sen diyince sitesinde baktım tanya duruyor halafiyatlar artmış ama biraz 28 küsüre geliyo
ben hiç denemedim tommy girli nası bi koku merak ettim şimdivalla fiyatına göre çok iyi yinee herşeye zam geldi zaten bu parfüme değer bi fiyat aslında valla alıcam ben yine
çiçek kokusu canımm hanımeli gül karışımı çok hoş bi kokudurben hiç denemedim tommy girli nası bi koku merak ettim şimdi
en yakın zamanda deneyeceğim canım gül notasını çok severim parfümlerdeçiçek kokusu canımm hanımeli gül karışımı çok hoş bi kokudur
inşallah beğenirsinn canım benim düğün parfümümdü kendisien yakın zamanda deneyeceğim canım gül notasını çok severim parfümlerde
yaa ne güzel o kadar sevmişsin demek ki canım düğününde kullanmışsın darısı biz bekarlara inşallahinşallah beğenirsinn canım benim düğün parfümümdü kendisi
Ozamanlar çok fazla parfüm bilmez tanımazdım kiiyaa ne güzel o kadar sevmişsin demek ki canım düğününde kullanmışsın darısı biz bekarlara inşallah
Ozamanlar çok fazla parfüm bilmez tanımazdım kiiyeni yeni kokular keşfedince bırakıyo insan ama kokusu hiç unutulmuyo özel kalıyo özlenip tekrar geri dönüyosun bi şekilde bak özledim yine geri dönücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?