Gebeliğe Hazırlık En etkili tavsiye edebileceginiz folik asit markalari neler ve fiyati nedir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

emine1115ygt

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
57
35
18
41
Merhaba hanımlar en etkili folik asit ne acaba önerileriniz var mı? Benimle paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba hanımlar en etkili folik asit ne acaba önerileriniz var mı? Benimle paylaşırsanız sevinirim.
Canım aile hekimin yönlendirir diye düşünüyorum ben folbiol kullanıyorum fiyatı 11 lira falandı sanırım ve ikiye kırıp içiyorum yeterli oluyormuş.

Ben folidoce kullanıyorum eczacı bunu tavsiye etmişti B12' de içeriyor Solgar ve folik plus nasıl dedim onlar daha pahalı olmasına rağmen bunu al dedi
33 lira

Solgar folate kullandim yine ona gececegim. Folik asit degil folate olddugu icin emilimi daha yuksek. Internetten 50 lira civarina aliyorum, icinde 100 tane var uzun sure gidiyor.

Solgar folate kullandim yine ona gececegim. Folik asit degil folate olddugu icin emilimi daha yuksek. Internetten 50 lira civarina aliyorum, icinde 100 tane var uzun sure gidiyor.
Simdi baktim Turkiye'de 50 tablet varmis. Ben ilk sisemi Fransa'dan almistim icinde 100 tane vardi.

Doz miktarı 400 olan bir ürün kullanmalısınız. Ben Folifor kullanıyorum, bugüne 36 falandı. Zamlanmış 50ye yaklaşmış.

Teşekkür ederim hepinize bugün doktora gittim 2.hamileligi istiyoruz doktor alttan muayene etti ve yumurtan çatlamış gün asri ilişkiye gir dedi ve folidays verdi folik asit bende aldım bu yumurta çatlaması adet başlamasından 14 gün sonra olmuyo mu ya internette bakmıştım öyle yazıyordu ondan emin adetine 6 gün kaldı.bu konuda bilgisi olan varsa cvp yazabilir mi?ben şimdi de hamile kalabilirmiyim

Back