En etkili lazer türü?

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
Herkese merhaba, yakın zamanda lazer epilasyona başlamayı düşünüyorum. Fakat lazerin hangi türünün en etkili olduğunu bilemedim. Kimisi buz lazer diyor kimisi alexandrite lazer diyor, bilemedim o yüzden. Bir de lazer yaptırınca doğumdan sonra tüylerin tekrar çıkma olasılığı varmış diye duydum. Bu her lazer türü için geçerli mi? Hani yaptırmışken en etkili ve kalıcı olanı yaptırmak istiyorum fakat o hangi lazer türü olabilir emin olamadım. Lazer deneyimi olanlar benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Çoğu güzellil salonu 8 seanslık paket satıyor.Eğer kıllarınız koyuysa ilk 6 seans alexandrite gitmenizi öneririm.Geri kalan seanslarınızda buz lazere gitmenizi tavsiye ederim.Alex tüyleri inceltir.Buz lazer ise bitirmeye yöneliktir.
Kullarınız inceyse ve sarıysa kesinlikle iğneliye gidin.

Gebelik öncesi buz yaptırıyorum ama gebelik olunca bıraktım en etkilisi buz lazer ama sarı tüyler se iğneli olan daha etkili tekrar çıkmaz canım nenim şuan yarı yariya gitti benim bide siyah kalındı 3 seans almama rağmen yarışı gitti düşün kıl kökünü yakıyor tekrar çıkarması imkansız

Anladım teşekkür ederim, göbek kısmına iğneli yapıyorum fakat şu anda tüm vücut için epilasyona gitmeyi düşünüyorum iğneli de çok masraflı olur tüm vücuda o yüzden lazere başlamayı düşündüm. Genital bölge kol altı kollar bacaklar tüm vücut gitmeyi düşünüyorum. Yani koyu olan açık olan tüyler de var, sanırm buz lazer mantıklı bu durumda sanki

Çok teşekkür ederim yazdığınız için, bende göbekteki tüyler ince diye göbeğe iğneli epilasyon yaptırdım. Fakat şu anda tüm vücut gitmeyi düşünüyorum yani ince tüylü olan yerler de var genital bölge kol altı gibi kalın tüylü olan yerler de var. Sanırım buz lazer en mantıklısı gibi duruyor

Alex zaten ince tüyleri görmüyor.Güzellik salonundaki hemşireler sizi bilgilendirir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…