En etkili bit ilacı nedir ? Bitlenmek

stoaci1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
6
4
25
Merhaba... Öğretmen olduğum için yaklaşık 1 ay önce bitlendim. 1 aydır geçmeyen bit ve sirke problemi yaşıyorum. Eczaneden paranit ve sente bit ilacı spreyi aldım kullandım hiç bir işe yaramadı. Paranit bit şampuanı nerdeyse 3 kutu bittirdim. Tedavileri yapıyorum, çamaşır, kıyafet, çarşafları her şeyi yıkıyorumm. Tam kurtuldum diyorum kaşıntım yeniden başlıyor ve ufacık siyah sirke buluyorum nokta şeklinde. Lütfen yardım edin. En etkili ilaç nedir ? Ya da çözüm öneriniz nedir ?

İlk olarak bitlenen ogrencileri teşhis edip ailelerini uyarin. Belki sizin gibi baska ogretmen arkadaslarinizdada bu sorun olabilir o yuzden surekli tekrarliyordur. Ben kizima paranit sprey kullandim cok etkili. Hatta evde herkese uyguladim bizlerde olmamasina ragmen onlem amacli. Bence temizlenip tekrar bitleniyor olabilirsiniz

Tarak şampuandan daha etkili. Sürekli tarayınız

Sacinizi ince ince alıp duzlestirin bitler bitse bile sirkeler yeniden canlanip çoğalıyor maalesef. En önemli detay sirkeleri öldürmek. Onlarda sadece yüksek ısıda ölüyor. Düzleştirici ile 2 gün üstünde düzleştirici hemen biter

Büyük ihtimalle... Bir de paranit spreyi deneyeceğim ve tatilden sonra konuşma yapmayı düşünüyorum.

Sonra o düzleştiriciyi kaldırıp atınız

Düzleştirici yöntemini de denedim. Acaba saç diplerinde mi kalıyorlar onu anlamadım. Saçıma bakacak kimse de yok ama saç düzleştiricisini yeniden deneyeceğim

En etkili bit ilacı sac boyası:)) tüm sirkeleri öldürür. Sonradan da bir güzel duzlestirirsin milim milim. Kurtulursun

İmza; eski bitli
Saç boyasını denemel istiyorum ama bazı sitelerde yorumlarda sirkelere etki etmez diyenler oldu. Tereddütte kaldım. Denize düşen yılana sarılır derler artık öyle olacak umarım artık kurtulurum, psikolojim çok bozuldu.

Valla bende sahilden kapmıştım tabi hiç bitlenmediğim için kepek sandım oda uzun bir süre kafamda dura dura sirkeler halay çekiyordu Doktor sirkeyi duşa girmeden saçında beklet sonra durularken yine dök demişti. Onun dışında paranit işe yaramıştı bende. Bu yeşil tarağı olan ürünü diyorsunuz değil mi? %100 geçmesi tabi 1 ayı bulmuştur. Dediğim gibi kepek sandığımda ( daha önce kabuklanma sorunlarım vardı ) uzun süre bitlerle yaşamışım ondan dolayı arındırmak çok zamanımı aldı. Hatta annem oturdu ayıklamaya çalıştı ama yok o bile mümkün değil sirkeler çok fazla dedi Her gün mutlaka sirke şampuan pes etmeden bir tane kalmayasıya kadar kullandım. O tarak çok işe yarıyor. Sizin zaten bu görünür bitler kalmamıştır sadece sirkeleri yavruları kalmıştır en zor kısmıda o. Onlar kolay çıkmıyor. Birde bit kovucu spreyler var onu da sıkın bakalım. Ben kalabalık ortamlara girerken kullanıyorum onu.

Eder eder nasıl etmez ya kimyasal yapışıyor, dakikalarca.
Öncesinde güzelce bit şampuanı ile yıkan, taran uzuuun uzun.
Sonrasında ikin gün duzlestir . Üçüncü gün bit falan kalmaz.
Ama şu var, öğrencilerde bit olduğu sürece tekrar tekrar bulaşır

Benzinle yıkama tavsiyesi.
Bunu nerden hatırlıyorum inanın bilmiyorum ama hafızama kazınmış
Küçükken bitlendiğimde duymuştum galiba.

Ben rofle yaptırmistim çocuklara okuldan gelmişti bir hafta kokusu saçınızdan geçmiyor kimyasal bir işlem zaten ama eser kalmıyor. Ardından bir hafta geçmeden renk konusunda değiştirme yaptırmak için yine gittim boya sürdüler yine. Sonra bit mit kalmadı.
Kesin çözüm bu bence. Ama kuaföre gitmeden bit tarağı ile iyice temizleyin saçınızı, spreyiniz falan sıkın sonra gidin 5 saat sürüyor zaten bit nasıl dayansın.

Paranit yeşil olan evet ama bu yeni içeriği hic etkili değil. Eski içeriği çok daha güzeldi. Zaten kovucu mutlaka kullanacağım

Yıllar önce kızım ve ben ne yaptıysak kurtulamadık.Kuaför arkadaşım sağolsun, perma ilacııyla hallederiz demişti hallettik çok şükür. Allah düşman başına vermesin :)

Yıllar önce kızım ve ben ne yaptıysak kurtulamadık.Kuaför arkadaşım sağolsun, perma ilacııyla hallederiz demişti hallettik çok şükür. Allah düşman başına vermesin :)
Evet ben de rofle işlemi ile kesin olarak kurtuldum yakıyor zaten epey hissediyorsun kimyasal kokusu da dört beş gün saçta kalıyor sonra daha gelmez zaten bit mit. Amin inşallah

Tek tek birinin ayıklaması lazım yoksa çok zor çünkü sirkeler yapışıyor, bir de bitler suyu görünce kapanıyormuş yarım saat dayanamıyormuş suya yani şampuanı kuru saça dökün köpürtün o tarakla dipten uca t@rayın ıslanmadan bekleyin sonra yarım saatten uzun yıkanın ve dedikleri gibi ısı en önemlisi geçmiş olsun

Ay ben saçımı sıfıra vurmuştum.
Tabi tesettürlü olduğum için pek sorun olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…