- 15 Mayıs 2017
- 42
- 17
- 88
- 33
- Konu Sahibi Okyanus2614
Herkese merhaba. Zaman zaman hamilelik şüphesi yaşadığımda hep bu siteden araştırmalar yapardım herkesinde farklı farklı belirtileri olurdu kafam karışırdı. Bende kendi belirtilerimi sizlerle paylaşmak istedim belki lazım olurya :) 1.5 senelik evliyim ve korunurken sürpriz bi şekilde hamile kaldım. İlk belirtim kremsi beyaz akıntıydı adet öncesi süreçte. Normalde adet öncesi kuruluk yaşarım ama bu ay aşırı akıntım oldu. Adetime 10 gün kala adet olacakmışım gibi ağrılarım ara sıra yoklamaya başladı. Sürekli tuvalete gidip kontrol ediyordum oldummu acaba diye. Ara ara iğne batmaları gibi giren ağrılar. Diğer belirtim idrarımın koyu renkli olması ve içinde tortular olmasıydı. Birde beni çok zorlayan baş dönmeleri yaşadım hele birgün araba kullanırken birden gözlerim karardı az kalsın kaza yapıyordum frene bastığım halde araba hala gidiyor gibi başım döndü. Ama ben hiç bizaman hamile olduğumu düşünmedim çünkü dediğim gibi korunuyorduk. Adetim 4 gün geçince test yaptım ve çift çizgiyi gördüm:)) hemen atlayıp doktora gittim bebeğim daha 3 haftalık olduğu için kese görünmedi. Şimdi belki sizde bana bişeyler söylemek istersiniz canlarım :)