• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtilerim

Okyanus2614

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
42
17
88
33
Herkese merhaba. Zaman zaman hamilelik şüphesi yaşadığımda hep bu siteden araştırmalar yapardım herkesinde farklı farklı belirtileri olurdu kafam karışırdı. Bende kendi belirtilerimi sizlerle paylaşmak istedim belki lazım olurya :) 1.5 senelik evliyim ve korunurken sürpriz bi şekilde hamile kaldım. İlk belirtim kremsi beyaz akıntıydı adet öncesi süreçte. Normalde adet öncesi kuruluk yaşarım ama bu ay aşırı akıntım oldu. Adetime 10 gün kala adet olacakmışım gibi ağrılarım ara sıra yoklamaya başladı. Sürekli tuvalete gidip kontrol ediyordum oldummu acaba diye. Ara ara iğne batmaları gibi giren ağrılar. Diğer belirtim idrarımın koyu renkli olması ve içinde tortular olmasıydı. Birde beni çok zorlayan baş dönmeleri yaşadım hele birgün araba kullanırken birden gözlerim karardı az kalsın kaza yapıyordum frene bastığım halde araba hala gidiyor gibi başım döndü. Ama ben hiç bizaman hamile olduğumu düşünmedim çünkü dediğim gibi korunuyorduk. Adetim 4 gün geçince test yaptım ve çift çizgiyi gördüm:)) hemen atlayıp doktora gittim bebeğim daha 3 haftalık olduğu için kese görünmedi. Şimdi belki sizde bana bişeyler söylemek istersiniz canlarım :)

Hayırlı olsun sağlıklıca kucağına alırsın inşallah...

Bendede idrar koyulaşması , halsizlik , kasık batması var

Rabisscyln teşekkür ederim canım 1.5 senelik süreçte yerli yersiz bende çok umutlanmıştım sonra üzülmüştüm bu sefer kararlı bi şekilde son güne kadar hiç beklentim olmadı ama daha önceki adet dönemlerimden daha farklı bişeyler olduğunu hissetmiştim hep diyorlarya hissedersin diye öyle :)

Rabisscyln teşekkür ederim canım 1.5 senelik süreçte yerli yersiz bende çok umutlanmıştım sonra üzülmüştüm bu sefer kararlı bi şekilde son güne kadar hiç beklentim olmadı ama daha önceki adet dönemlerimden daha farklı bişeyler olduğunu hissetmiştim hep diyorlarya hissedersin diye öyle :)
Ben menogon + femara kullandım 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum...

D0n 2 damla çok az pembe leke gördüm bundan 3.4 gün öncede 1 damla vardı...

8 nisanda da çatkatma iğnesi vurdurmultum o zaman böyle şeyler olmamıştı ..İnşallah bebeğim benimledir

Ben menogon + femara kullandım 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum...

D0n 2 damla çok az pembe leke gördüm bundan 3.4 gün öncede 1 damla vardı...

8 nisanda da çatkatma iğnesi vurdurmultum o zaman böyle şeyler olmamıştı ..İnşallah bebeğim benimledir

Canim umarim seninledir :) ben hep yillarca icimden acaba benim cocugum olucakmi diye gecirirdim korkardim Allah isteyince oluyor ben korundugum halde hamile kaldim dualarinizi esirgemeyin arkadaslar insallah sagliklidir

Canim umarim seninledir :) ben hep yillarca icimden acaba benim cocugum olucakmi diye gecirirdim korkardim Allah isteyince oluyor ben korundugum halde hamile kaldim dualarinizi esirgemeyin arkadaslar insallah sagliklidir
Aminn inşallah canım sağlıklıca kucağına alırsın

V
Ya bas donmesi 14 10 gün gibi.bir süre de oldu mı ??

Valla enteresan evet ama oldu bende suan halada beni etkiliyo mide bulantisi bas donmesi 6 haftadan sonra diyorlardi ama bende 2. Haftadan itibaren oldu birde benim adetim 24 gunde bir falandi o yuzden erken anladim ve erken yasiyorum belirtilerimi sanirim

V

Valla enteresan evet ama oldu bende suan halada beni etkiliyo mide bulantisi bas donmesi 6 haftadan sonra diyorlardi ama bende 2. Haftadan itibaren oldu birde benim adetim 24 gunde bir falandi o yuzden erken anladim ve erken yasiyorum belirtilerimi sanirim
Hayirli olsun Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. Size bir şey sormak istiyorum. Adet döngum benimde sizin gibi 24 günde bir. Hangi gunler yumartladiginizi biliyor musunuz?

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) bende korkuyla geçmiş mesajlarına bakayım belirtilere inşallah ben değilimdir :)) hamile değilsem de inşallah hasta da değilimdir :(( bir baş dönmesi bir bulantı aldı gidiyor.. daha 5 aylık anneyim

Hayirli olsun Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. Size bir şey sormak istiyorum. Adet döngum benimde sizin gibi 24 günde bir. Hangi gunler yumartladiginizi biliyor musunuz?

Maalesef duzenli olmadigi icin yumurtlama gununude bilmiyordum. Acikcasi hamile kalmak gibi bir planimda yoktu biz korunurken oldu zaten :) yani benim durumumdanda gorunuyorki olacagi varsa oluyormus Allah bilir. Kizlar dun agrilarim oldu biraz doktora gittim kese etrafinda hafif kanama gorduk ilac verdi dinlen dedi. Biraz erkenmi sevindim acaba diye dusunuyorum. Dua edin :(

Maalesef duzenli olmadigi icin yumurtlama gununude bilmiyordum. Acikcasi hamile kalmak gibi bir planimda yoktu biz korunurken oldu zaten :) yani benim durumumdanda gorunuyorki olacagi varsa oluyormus Allah bilir. Kizlar dun agrilarim oldu biraz doktora gittim kese etrafinda hafif kanama gorduk ilac verdi dinlen dedi. Biraz erkenmi sevindim acaba diye dusunuyorum. Dua edin :KK43:
Rabbim evladinizi size bagislasin insallah. Iyi dusunun iyi olsun

Merhaba arkadaşlar,
Benim reglime yaklaşık 1 hafta var. Göğüslerimin uçlarında çok çok hafif bir acıma, göğüslerde dolgunluk var. Bu sabahtan beri de mide bulantım, baş ağrım, ishal ve kasıklarımda batma ve karnımda ağrı var. Bilemiyorum bunların hamilelikle bir alakası var mı? 3 gündür vajinal krem kullanıyorum acaba yan etki mi yaptı? Kendimi ümitlendirmek istemiyorum artık ama işte bilinçaltı herşeyden şüpheleniyor

Back