En erken hamilelik belirtileri

rüzgarr belirtim YOktuu demiştim yaa.Bacaklarım ağrımaya başladı kasıklarımda aynı zamanda.Adet sancısı gibi adetmi olcamkiii yaaa..

yapma ya kız bel ağrısı en belirgin belirti hadi inşalahh dua ediyorum canım inşallah bebişin geliyodur hihoyyythihoyyythihoyyyt

amin handan cım inşaallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbimm!:Saruboceq:

Canım ya benimde bu aralar canım çok istiyor ama bişe olur diyede korkuyorum
doktor banada tehlike yok dedi.Özledim kocamı ya :asigim:

canım ya kendini ii hissediosan nedne yapmıosun kocana yazık tabii aaa agrın sızın yoksa bişe olmazki yavaş yavaş töbe töbe haftada 2 ye kadar olabilirmiş ya biizim doktor her gidişte sölüo delimi ne eşim doktoru çok sevio o yüzden aahahahh:roflol:

noldu kız olmuyomuuu tühh

kız onun için demedim belki belirtidir onu bilmemde artık uyurken dötümüz açık kalsa acaba hamilemiyim diyos ya ona güldümm minik kuşumm işaalahhhhhhhhhh rüzgarcığın gelip karnında eser savururrr cırcırlara minnoşlara gelesin işallahhhhhh kaydirigubbakcemile3

Sağoll ummuhan bende iyiyim canım.Bekliyorum büyük bir sabırszlıklaa..Adete kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum ama test yapmak istiyorum::)

ceylanımmmmmmmmmm belki bende arada kaynamışımdır bidaha yazimmmmmmmm 12 mart tarihim benüde yaz aplaaaaaaaaaa

yerim seni tatlımmm, kız ne bileyim belki belirtidir dedim bak belirti varmış öle. ceylan dedi. rüzgar bu bellimi olur nasıl geleceği... hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…