En erken hamilelik belirtileri

kusura bakmayın arkadaşlar,bağlantı gitti,cevap yazamadım.çok üzücü olaylar yaşadığımı söylemiştim,.tam bir ay olacak,.bebeğim iki aylıkken kalbi durdusenağlamasenağlamakürtaj olmak durumunda kaldım,.çok acılar yaşadım,.ama neyseki atlattım.bu kaybettiğim ikinci meleğimdi.doktor bazı tahliller verdi,.kan pıhtılaşmasıyla ilgili sanırım,.izmit araştırmaya gittik,.yaklaşık sonuçlar birbuçuk ay sonra çıkacak,.bakalım herşeyin hayırlısı,.artı hocayada gittik,.bende sübyen olduğunu söyledi,.keşke daha erken gelseydin,.sübyen muskası takmam gerekirmiş..falan dedi.hayatımda hocaya gideceğim aklıma gelmezdi,.napalım,.kaderde bunlarda varmış..ALLAH daha büyük dertler vermesin,.ALLAH sabrını veriyo..:Saruboceq::Saruboceq:

Özlem bugün eşiyle beraber, akşama belki uğararım demişti dünden, test yaptırabilir belki, mutlu haberlerini bekliyoruz.

özlemacarmı canımm?? görünmüyoo bikaç gündür sanırım

özlem iki gundur test yapıyodu idrar testinde ikinci silik çizgiyi görmüştü bu sabah kan testine gidicekti ama daha haber yok canlar dua edin bacımıza işallah güzel haber almıştırrr

İhtimal Adet tarihinizi belirtirseniz yazıyım
ummahan ebruş ekledim ikinizi cerinnnnnn tarih

Çok geçmiş olsun canım:teselli: üzülme ne olur yine olur inş.:Saruboceq:

nılufersahh geçmiş olsun hayırlısını iste güzelim allah yardımcın olsun hayal cim hg...

sağol Ceylan cım..

BİZ BİRLİKTE OLUOZ CANIM HAFTAADA Bİ KERE DOKTORUM KENDİNİ İİ HİSSEDERSEN AGRIN YOKSA ENGEL YOK DEDİ şakkıdı

ay bende bunu merak ediodum gerçi ortada daha minnoş yok ama doktorlar izin versin yaniii hihih aman ha bebek olcek die kocadan olmiyalım soraaa:roflol:

rüzgarr belirtim YOktuu demiştim yaa.Bacaklarım ağrımaya başladı kasıklarımda aynı zamanda.Adet sancısı gibi adetmi olcamkiii yaaa..

BİZ BİRLİKTE OLUOZ CANIM HAFTAADA Bİ KERE DOKTORUM KENDİNİ İİ HİSSEDERSEN AGRIN YOKSA ENGEL YOK DEDİ şakkıdı

Canım ya benimde bu aralar canım çok istiyor ama bişe olur diyede korkuyorum
doktor banada tehlike yok dedi.Özledim kocamı ya :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…