cerin tarih ne??????kızlar tarihlerinizi dermisiniz
kızlar hamileyken eşinizle ilişkiye giriyormusunuz doktor bir tehliken yok girebilirsin dedi ama ben tedirginim.Siz ilişkide bulunuyormusunuz Şeniz
kızlar tarihlerinizi derseniz hepinizi eklerim
özlemacarmı canımm?? görünmüyoo bikaç gündür sanırım
kusura bakmayın arkadaşlar,bağlantı gitti,cevap yazamadım.çok üzücü olaylar yaşadığımı söylemiştim,.tam bir ay olacak,.bebeğim iki aylıkken kalbi durdusenağlamasenağlamakürtaj olmak durumunda kaldım,.çok acılar yaşadım,.ama neyseki atlattım.bu kaybettiğim ikinci meleğimdi.doktor bazı tahliller verdi,.kan pıhtılaşmasıyla ilgili sanırım,.izmit araştırmaya gittik,.yaklaşık sonuçlar birbuçuk ay sonra çıkacak,.bakalım herşeyin hayırlısı,.artı hocayada gittik,.bende sübyen olduğunu söyledi,.keşke daha erken gelseydin,.sübyen muskası takmam gerekirmiş..falan dedi.hayatımda hocaya gideceğim aklıma gelmezdi,.napalım,.kaderde bunlarda varmış..ALLAH daha büyük dertler vermesin,.ALLAH sabrını veriyo..:Saruboceq::Saruboceq:
Özlem bugün eşiyle beraber, akşama belki uğararım demişti dünden, test yaptırabilir belki, mutlu haberlerini bekliyoruz.
BİZ BİRLİKTE OLUOZ CANIM HAFTAADA Bİ KERE DOKTORUM KENDİNİ İİ HİSSEDERSEN AGRIN YOKSA ENGEL YOK DEDİ şakkıdı
BİZ BİRLİKTE OLUOZ CANIM HAFTAADA Bİ KERE DOKTORUM KENDİNİ İİ HİSSEDERSEN AGRIN YOKSA ENGEL YOK DEDİ şakkıdı
ya kızlar ishal hamilelik belirtisi olabilirmi? ben cırcır oldum da :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?