dediki gebelik var ama çok düşük değer dedi geç döllenme dış gebelik yada düşük riski olabilir dedi 2 gün sonra tekrar kan testi istedi iki misline çıkarsa sorun yok dedi 2 gün sonra 315 oldu sorun yok şimdi çok şükür
kızlar bendede idrar testinde 2 cizgi cıkmıstı ama kanda negatifdi yani idrar testine ben güvenmiyorum haa oyalanım diyosanız yapın idrar testini yok cok heycanlıyım kesinlikle hamile olup olmadıgımı ögrenmem gerek diyosanız kantestşi yaptırın
kızlar bendede idrar testinde 2 cizgi cıkmıstı ama kanda negatifdi yani idrar testine ben güvenmiyorum haa oyalanım diyosanız yapın idrar testini yok cok heycanlıyım kesinlikle hamile olup olmadıgımı ögrenmem gerek diyosanız kantestşi yaptırın
anladım canım ozaman ben yıne salı gununu bekleyıp ıdrar testı yapayım carsamba sabah da kan testıne gıdeyım pekı kan testı ıcın ac karnına olmak fılan gerekıyomu
akrep inşallah canımm rabbim hepimizin gnlüne göre versin
kaydirigubbakcemile2
nasıl gitsinn canım ya beklemedeyimm daha ümit baglamıyorum tahatt bıaraktım kısmetttt canım yakaydirigubbakcemile5
yok canım herhangi bi saatte gidebilirsin aç olmana gerek yok bencede bekle hem insan daha rahat bekliyo sonucu o zaman üşümekte belirti hem benim hala adet olcam gibi ağrım oluyo arada ona takılma akıntın fln varmı çok benim çok olmuştu bembeyaz sıvı sabun gibi
UOTE=aura7883;5328094]senin günün bugün değilmiydi bacımmmm??delikafaduldendüzenli oluo dimii:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?