En erken hamilelik belirtileri

anladım canım ozaman ben yıne salı gununu bekleyıp ıdrar testı yapayım carsamba sabah da kan testıne gıdeyım pekı kan testı ıcın ac karnına olmak fılan gerekıyomu

canımın içi ben üç ayda belki 100 tane idrar testi yaptım sadece bu ay 2. çizgi çıktı
bi kerede kırmızı çizgininde yayılmasıyla fazla idrar koydum heralde 2 .çizgi çıkmıştı yani pozitifte yanılma payı çok düşükkk sana bozuk denk gelmiş bebeğim bence güvenilir

heh ıste ben de boyle dusunuyorum kan testını onun ıcın ıstıyorum aslında ben hıc ıdrar testı yapmadan carsamba dırek kana gıdıp bır seferde sonucu ogrenıcektım de kızlar fıkır verdıler bana once ıdrar testı yap dıye ben de gaza geldım aldımkaydirigubbakcemile3 sonra dayanamadım yaptım adetıme daha 3gun var yaaa ama kan testıne kesın gıdıcem daha fazla bekleyemem her ay olsa bıle her ay gıdıcem nabayım olana kadar ıdrar sonucunu bekleyemıcek kadar sabırsız bı hatunum bendelikafadulden

canım yumurtlama gününü falan dr.kaan kocatepe nin sitesi var ben ordan öğreniyorum şu anda nekadarlık hamile olabilirsin falan onlara bakabilirsin biliyorsun belkide burayı

anladım canım ozaman ben yıne salı gununu bekleyıp ıdrar testı yapayım carsamba sabah da kan testıne gıdeyım pekı kan testı ıcın ac karnına olmak fılan gerekıyomu

yok canım herhangi bi saatte gidebilirsin aç olmana gerek yok bencede bekle hem insan daha rahat bekliyo sonucu o zaman üşümekte belirti hem benim hala adet olcam gibi ağrım oluyo arada ona takılma akıntın fln varmı çok benim çok olmuştu bembeyaz sıvı sabun gibi

akrep inşallah canımm rabbim hepimizin gnlüne göre versin

kaydirigubbakcemile2
nasıl gitsinn canım ya beklemedeyimm daha ümit baglamıyorum tahatt bıaraktım kısmetttt canım yakaydirigubbakcemile5

senin günün bugün değilmiydi bacımmmm??delikafaduldendüzenli oluo dimii:dance:

:1shok:eveeeett tam bır haftadır var hıc azalmadı cok fazla gun de ıkı kere ıc camasırı degısmek zorunda kalıyom :bbo: bı de wc de bıle ıdrarımdan sonra dustugu oluyo beyazzz sarımsı degıl rengıı süt gibi:1no2:

özlem acar canım en dogrusu bencede kafanı karıstırma adetin bi kacgün gecerse yaptır idrar testini idrar testi genelde onun içindir adetleri gecer bi kacgün sonra süpelenirler idrartesti yaparlar ama biz daha edete 4 gün varken iidrartesti yapıyoruz demekki napcakmısız idrartesiti yapmıcakmısız erken ögrenmek için kantesti yaptıracakmısızz:))

haklısınız kızlarrr..
baharcan evet canım paylasır mısın bı de ne kadarlık hamıssın sen

UOTE=aura7883;5328094]senin günün bugün değilmiydi bacımmmm??delikafaduldendüzenli oluo dimii:dance:[/QUOTE]

hesaplayıcılar bugün oldunu sölüyor canım ama olmadım daha bilmiyorum ya 18 de beklim de olmassam test yaparım korkuyorum yapmaya negatif görmek çok üzüyo artıkk gelcekse kendilinden gelsin kırmızılar ama inşallah hamişimdir de gelmes yaa bana dua edinn kıslarr:çok üzgünüm:

UOTE=aura7883;5328094]senin günün bugün değilmiydi bacımmmm??delikafaduldendüzenli oluo dimii:dance:

hesaplayıcılar bugün oldunu sölüyor canım ama olmadım daha bilmiyorum ya 18 de beklim de olmassam test yaparım korkuyorum yapmaya negatif görmek çok üzüyo artıkk gelcekse kendilinden gelsin kırmızılar ama inşallah hamişimdir de gelmes yaa bana dua edinn kıslarr:çok üzgünüm:[/QUOTE]

amiiinnn canım yaaaa inşallahh hamişsindirrrkaydirigubbakcemile5

benn geldımmmmmmmmm,,nabersınız kızlarrr?ya şu şubat bıtsede gelse benım test zamanım,,canım çektıı şindii yapcemm hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…