En erken hamilelik belirtileri

yaaa size bişi dicemmmm kızlar ben ıdrar testı yaptım ama daha adetıme 3gun var ve dollenme olmussa da 9gundur en fazla c kontrol cızgısı tamam hemen cıktı kıpkırmızı yanındakı t cızgısı ıste bekledım bırazcık 5-10dk o kadar az gorundu kı renksız ve yok denecek kadar az ısıga tutup dıkkatlıce baktıgında bellı oluyo bırazcık ama cok degıll hatta yok gıbı yaaa ben mı oyle gormek ıstedım aceppp ondan mı yaaa:uhm::uhm:

ayaklarım buz tutmus gıbı yaaa hıc ısınmıyo sobaya yapıstırdım nerdeyseeeesenağlama

canım bnce sn testi bi kaç gün snra tekrar e inş bebiş vardır içimde bir his va diyo geneld yanılmam hadi bakalım mutlu haberi ver hihoyyythihoyyythihoyyytbize

özlemcim inşallah bebek haberi verirsin.bu ay ne gibi belirtiler yaşadın anlatırmısın en azından biraz bana moral verirsin:1no2:

özlemcim inşallah bebek haberi verirsin.bu ay ne gibi belirtiler yaşadın anlatırmısın en azından biraz bana moral verirsin:1no2:

canım oyle hamıle muamelesı yapmayın yaaa eger degılsem gercekten cok uzulurum cunku ama adetıme 3gun var bellı degıl...

karnımın ıcınde savas varmıs gıbı bı de cok usuyorum ya o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…