En erken hamilelik belirtileri

ümmahancım bende sabah öle sandım ama ilerleyen vakitde gördüm kii diil ve daha fazla her ay olduğundan..bütün hormonlarım falan ii daha geçen ay kan testi falan yaptırdım değerlerim ii neden olmadı bilmiyorumm bi dahakii aya artık sağol canım cvpladığın için

ii akşamlar benmde değerim 1,00 çıktı bn tahll yaptrmak istemydum ama eşim yaptr dedi günüme daha 13 gün war sizce bu ay için bi ümit warmııııııııııı

bozo85 çok erken daha tatlım bu süre zarfında gün aşırı birlikteliğe devam edin inşallah güzel haberlerini alırız bence ümidini yitirme ! çok erken davranmışsın

bozo85 çok erken daha tatlım bu süre zarfında gün aşırı birlikteliğe devam edin inşallah güzel haberlerini alırız bence ümidini yitirme ! çok erken davranmışsın

inşllh canım ümdimi yitmedm zaten sonucu alınca braz kötü oldum ama pes etmek yokhihoyyyt

merhaba arkadaslar sonunda kan tahlili yaptirdim ve degerim 5318 cikti.suan 4.haftanin icerisindeyim degerim galiba baya bi yuksek persembe gunu tekrar yaptircam iki katina cikmismi diye.Allah hepimizin yardimcisi olsun.iyi geceler

neise kızlar iyi geceler aşkım gelecek birazdan kaçtım ben öptüm hepinizi allah herkesi gönlündeki meleklerine kvuştursun! amin

zeynooooooooo naptın kıs test yaptın mı bacıııııı hadi hayırlı bi haber ver de güne güzel başliyak bu arada ben daha adet olmadım he kaydirigubbakcemile3

tebrik ederim zeynocum arkadaşının da dediği gibi en önce sen mi yazdın kız ne güzel aöar açmaz güzel haberle başladık güne allah devamını da getirttirsin inş

günaydın kıssslar

zeyno55 tebrik ederim canım allah salığıyla kucağına almayıda nasip eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…