En erken hamilelik belirtileri

sağol ummuhan daha ıyıyım,, hatttaşaşılCAK KADAR ıyıyım ben ya,,1 gunde gectı gıbı grıbım,,bebışımın ugurumu ne yaff,,bu ay olacak ya:):ecrin_bebek:

ummus anlat tatlım nabtın bakalım nası gıdıyo bu arada esım gelebılır yolsaymıs cıkıcam bırazdan sen de gec gırdın bugun ama

kızlar bende çıkıyorum, hepinizi öpüyorum, uyumadan önce hepimiz için dua edecem, en kısa zamanda mutlu, melek haberleri için :)) iyi geceler

ahan da geldı ben kaçıyom kızlar yarın benımkı ızınlı dogum gunum ya gezdırcekmıs benı gıremeyebılırım ozaman persembe gorusuruz hepınızı cok opuyorummmmmm ii gecelerrrr

inş öledir fd7 canım .. öslem cim annemlerdeydim ya ancak geldim.Nasıl gitsin bel ve sırt ağrılarım var ama bilmiyoruz ne olacak adetim gelmedi bugün merakla bekliyoruz tatlım sen neler yaptın

ummus tatlım arama motoruna ticker dıye arat bulucaksın sıtelerı ordan yapılıyor eger halledemezsen ben sana yaparım ıstedıgınden ama sımdık cıkmam gerek ok optumŞeniz

bende kacıyorummm,,,ysrın resım kursum var,erken kalkcam..opuldunuz hepinizzzz,,ruynızda bebışlerr gorunn sabahta cift cızgı gorunn inşşşş..:utangac:

amin berenboz. benimde günüm bugün sırt ve bel ağrısı çekiyorum ve onun dışında bir kaç belirti var umarım hamişizdir canım

Back