En erken hamilelik belirtileri

ahh canım beniimm hadii gell içelimmm.. dün yapmıştımm kekte varrr :))cokacimcoook

rüzgarım bende çok sakindimmm..taa kiii arkadaşımın gazına gelene kadarrkaydirigubbakcemile37 günüm var kan testine git dedi gittim ..sonuççç 1.2 ..üzülmüyorum ama..ümitlerimiz hep var bilirsinn:enbuyukkk:

olsun fıstığım mutlaka gelecek bebişlerimizzz

meditasyon nedır kısss

ya bısı solıcem ama gulmeyınnnnkaydirigubbakcemile3
burnuma mıs gıbı kokan sankı komur sobasının ustunde demlenmıs cay kokusu geldı yaaa:teytey: hadı sobanın ustunde olmasa bıle ocakta bırnız demleyın de ıcmeye gelelım:dance:

ilahi özlem yaa, güldürdün beni, canım ben çayımı içeli çok oldu ama sana yeniden yaparım gel...

Yaşamın verdiği zorlu deneyimileri aşıp yüksele bilmenin yolu Sevgi yoludur. Sevgi yolunda ilerlemenin yolu da, Ruhsal öz benliğin Huzuru ve Bilinciyle olur. Ona ulaşmanın bir yolu da Meditasyondur(Derin Düşünce).

merhaba kızlarr,,,ya turşu mu ıyı geldı nedırr,,yedıkten sonra gozlerım acılldı,kendıme geldımmmmm,,teşekkurler,,,bakalım yarın nasıl olucam,,inş atlatırım şu kaydirigubbakcemile3grıbı 1 gunde.

ahh canım beniimm hadii gell içelimmm.. dün yapmıştımm kekte varrr :))cokacimcoook

rüzgarım bende çok sakindimmm..taa kiii arkadaşımın gazına gelene kadarrkaydirigubbakcemile37 günüm var kan testine git dedi gittim ..sonuççç 1.2 ..üzülmüyorum ama..ümitlerimiz hep var bilirsinn:enbuyukkk:

ooo kek de cok severımm valla geleyım hemen:1hug:

canımm nasıl giidioo iyimisinn???yani iyimisinizzz:))meleğin nasıll:Saruboceq::nazar::nazar:

soylemesi ayip aksam balik yedim. simdi biraz midem kotu:delphin:
baliga bagliyorum ama umarim mide bulantilari baslamamistir.
ctesi dr ye gidicem onu bekliorum umarim keseyi goruruz.korkuyorum fazlasiylafisfisfis
senden naber?insallah yazdigin gibi subatta melekler olacakhihoyyyt

selam kızlar özlem cim nbr canım?

ilahi özlem yaa, güldürdün beni, canım ben çayımı içeli çok oldu ama sana yeniden yaparım gel...

Yaşamın verdiği zorlu deneyimileri aşıp yüksele bilmenin yolu Sevgi yoludur. Sevgi yolunda ilerlemenin yolu da, Ruhsal öz benliğin Huzuru ve Bilinciyle olur. Ona ulaşmanın bir yolu da Meditasyondur(Derin Düşünce).

merhaba kızlarr,,,ya turşu mu ıyı geldı nedırr,,yedıkten sonra gozlerım acılldı,kendıme geldımmmmm,,teşekkurler,,,bakalım yarın nasıl olucam,,inş atlatırım şu kaydirigubbakcemile3grıbı 1 gunde.

ummuş kıs hoşgeldinnn ii senden nbrr

simenay ne guluyon kız hanı gulmek yok ama demıstım:dance:

ilahii bi de felsefik cumle yazmıs medıtasyon la alakalı allah senı naabmasın:roflol:

fd sekerım tursu guzeldır devam devammmm:teytey:

ayy ıyı kı varsınız kızlar yaaaaa.s.:teytey:

soylemesi ayip aksam balik yedim. simdi biraz midem kotu:delphin:
baliga bagliyorum ama umarim mide bulantilari baslamamistir.
ctesi dr ye gidicem onu bekliorum umarim keseyi goruruz.korkuyorum fazlasiylafisfisfis
senden naber?insallah yazdigin gibi subatta melekler olacakhihoyyyt

:nazar::nazar::nazar:ohh afiyett olsun canım benimm.yarasın meleğine inşallahh..hayırlı haberlerle dönersin inşallahh...ilk adımı attınızz hadi bakalımmm..sımsıkı tutunsun meleğin inş....:Saruboceq::nazar::nazar::nazar:

canlarrrr ben çıkıyorum desemmm..yoğun bi gün geçirdimm accıkk yorgunumdaa..uzaniimm tv ye takıliim birass.çıkmak istemiyorumm amaaaa..gelebilirsemm bakarım yine bi ara

hepiniziiii tek tek tek öpüyorummm
rüzgarımm öpüyorum canım iyi geceler
13 gün bi solukta geçer inşalah hayırlı haberler alırıs senden

canlarrrr ben çıkıyorum desemmm..yoğun bi gün geçirdimm accıkk yorgunumdaa..uzaniimm tv ye takıliim birass.çıkmak istemiyorumm amaaaa..gelebilirsemm bakarım yine bi ara

tamam canım gorusuruz zaten ben de esım gelebılır bıraz sonra kacabılırım kaydirigubbakcemile2

:nazar::nazar::nazar:ohh afiyett olsun canım benimm.yarasın meleğine inşallahh..hayırlı haberlerle dönersin inşallahh...ilk adımı attınızz hadi bakalımmm..sımsıkı tutunsun meleğin inş....:Saruboceq::nazar::nazar::nazar:

amin saol canim benim . darisi basina herkesin basina insallahh. ben de kacar. hepinize iii geceler

Back