Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 gün müü ..anaammm biz işin suyunu çıkardıkk o zaman :roflol:15 gündürrr:roflol:heriff boşunaa kesin hamilesin deyip dolaşmyorrr..var bi bildiğii:roflol::roflol::roflol:
ahh canım beniimm hadii gell içelimmm.. dün yapmıştımm kekte varrr :))cokacimcoook
rüzgarım bende çok sakindimmm..taa kiii arkadaşımın gazına gelene kadarrkaydirigubbakcemile37 günüm var kan testine git dedi gittim ..sonuççç 1.2 ..üzülmüyorum ama..ümitlerimiz hep var bilirsinn:enbuyukkk:
meditasyon nedır kısss
ya bısı solıcem ama gulmeyınnnnkaydirigubbakcemile3
burnuma mıs gıbı kokan sankı komur sobasının ustunde demlenmıs cay kokusu geldı yaaa:teytey: hadı sobanın ustunde olmasa bıle ocakta bırnız demleyın de ıcmeye gelelım:dance:
ahh canım beniimm hadii gell içelimmm.. dün yapmıştımm kekte varrr :))cokacimcoook
rüzgarım bende çok sakindimmm..taa kiii arkadaşımın gazına gelene kadarrkaydirigubbakcemile37 günüm var kan testine git dedi gittim ..sonuççç 1.2 ..üzülmüyorum ama..ümitlerimiz hep var bilirsinn:enbuyukkk:
canımm nasıl giidioo iyimisinn???yani iyimisinizzz:))meleğin nasıll:Saruboceq:![]()
Ayy sen cok yasa emı guldurdun benı :teytey:
selam kızlar özlem cim nbr canım?
ilahi özlem yaa, güldürdün beni, canım ben çayımı içeli çok oldu ama sana yeniden yaparım gel...
Yaşamın verdiği zorlu deneyimileri aşıp yüksele bilmenin yolu Sevgi yoludur. Sevgi yolunda ilerlemenin yolu da, Ruhsal öz benliğin Huzuru ve Bilinciyle olur. Ona ulaşmanın bir yolu da Meditasyondur(Derin Düşünce).
merhaba kızlarr,,,ya turşu mu ıyı geldı nedırr,,yedıkten sonra gozlerım acılldı,kendıme geldımmmmm,,teşekkurler,,,bakalım yarın nasıl olucam,,inş atlatırım şu kaydirigubbakcemile3grıbı 1 gunde.
soylemesi ayip aksam balik yedim. simdi biraz midem kotu
baliga bagliyorum ama umarim mide bulantilari baslamamistir.
ctesi dr ye gidicem onu bekliorum umarim keseyi goruruz.korkuyorum fazlasiylafisfisfis
senden naber?insallah yazdigin gibi subatta melekler olacakhihoyyyt
hb tatlım iyim sağol sizleri ösledim :)
canlarrrr ben çıkıyorum desemmm..yoğun bi gün geçirdimm accıkk yorgunumdaa..uzaniimm tv ye takıliim birass.çıkmak istemiyorumm amaaaa..gelebilirsemm bakarım yine bi ara
ohh afiyett olsun canım benimm.yarasın meleğine inşallahh..hayırlı haberlerle dönersin inşallahh...ilk adımı attınızz hadi bakalımmm..sımsıkı tutunsun meleğin inş....:Saruboceq:
![]()