En erken hamilelik belirtileri

kızlar bu arada ben eger bu ay hamıle degılsem kendımı suna sartlıyorum kı Rabbımın bı bıldıgı vardır cunku dun hocamız bılgısayarlı modelıstlık kursundan bahsettı ona da yetısmem gerek hamıle olursam uc kursu goturemeyebılırım bıseylerden vazgecmek zorunda kalabılırım eger bebıs yoksa karnımda bunda da bı hayır vardır dıycem sertıfıkalarımı almam ıcın zaman kazanırım ama olursa da pısmanlık olmaz ıstıyorum cunku hayırlısı neyse dıyorum yaaa:Saruboceq:

mehlıka sen suan adetlımısın canım ben anlamadım tatlım yaaamirmirmirmir

esine sımdılık bısı soleme bacum bekle 12ıncı gunun sonunda gıt ozaman ak kara bellı olurrkaydirigubbakcemile3

akla karaaaa belli olacakkk:roflol:evet evet ben ses çıkarmiim hiç onaa..çünkü eşim akşam benimle iddiaya girdi..kesin var diooo..deliikaydirigubbakcemile3inşallahh o kazanırrr..ilk defaa bi iddiayı onun kazanması için duaa ediyorum..allahımm ben böyle değildimmmm:roflol:

mehlıkacım en son oldugun adetın ılk gununu soyle bana sana gebelık sansının en fazla oldugu gunlerı soyleyeyım

bende benzer şeyleri düşünüyorum, hayırlısı ne zaman ise o zaman verir rabbim diyorum, ben meditasyon yapıyorum birde, iyi geliyo kızlar valla, deneyin derim ben.

evet canım yaa kesinliklee ..onlar geleceği zamanı biliyorlarr ama bizi çatlatıyorlarr işteekaydirigubbakcemile3benimde eğitimler varr...kariyerimizden de vazgeçmiyoruss yaneeekaydirigubbakcemile3karnı burnunda bi modellll kulağa hoş gelio kıssss:sm_cool:

selam kızlar nabersiniz???

ayy auracımmm senınkı de aynı benımkınden o kadar emın kı kesın var dıyo hatta annenlere soyleyelım sımdıden hamılesın dıo bebısımın annesı deyıp duruyo manyaksırnaşık şey ben de ılk kez onun dedıgının cıkması ıcın dua edıyorum :roflol:

ruzgar yagmur slm hosgeldın ıyı laflıyoz ıste meraklı meraklı gun sayıyozzzkaydirigubbakcemile3

canımcım en son adetimin ilk günü 13 ocaktı.bu ay ise 10 şubat ama hala beklemedeyim...yani en son 13 0cakta adetimin başlangıcı kızma yaa napim anlamadım

mehlıkam cnm bak senın son adetının ılk gunu olarak 13ocak olarak gırınce gebelık acısından sansının en yuksek oldugu gunler 22ocakla 27ocak arası gorunuyo bu donemde esınle beraber olduysan ne alaa

mehlıkam cnm bak senın son adetının ılk gunu olarak 13ocak olarak gırınce gebelık acısından sansının en yuksek oldugu gunler 22ocakla 27ocak arası gorunuyo bu donemde esınle beraber olduysan ne alaa

5 gün müü ..anaammm biz işin suyunu çıkardıkk o zaman :roflol:15 gündürrr:roflol:heriff boşunaa kesin hamilesin deyip dolaşmyorrr..var bi bildiğii:roflol::roflol::roflol:

bende benzer şeyleri düşünüyorum, hayırlısı ne zaman ise o zaman verir rabbim diyorum, ben meditasyon yapıyorum birde, iyi geliyo kızlar valla, deneyin derim ben.

meditasyon nedır kısss

ya bısı solıcem ama gulmeyınnnnkaydirigubbakcemile3
burnuma mıs gıbı kokan sankı komur sobasının ustunde demlenmıs cay kokusu geldı yaaa:teytey: hadı sobanın ustunde olmasa bıle ocakta bırnız demleyın de ıcmeye gelelım:dance:

evt biliyorum canım.ama bugün adet olmam grekirken olmadım.buda beni umutlandırıyo...aranızda soğan kürü deneyen fayda gören var mı

ahh canım beniimm hadii gell içelimmm.. dün yapmıştımm kekte varrr :))cokacimcoook

iyiyim canımm napim 13 gün kaldı beklemedeyim ama bu ay daha sakinim ölece bekliyorum hihoyyyt

rüzgarım bende çok sakindimmm..taa kiii arkadaşımın gazına gelene kadarrkaydirigubbakcemile37 günüm var kan testine git dedi gittim ..sonuççç 1.2 ..üzülmüyorum ama..ümitlerimiz hep var bilirsinn:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…