En erken hamilelik belirtileri

özlemacar, teşekkür ederim canım, mecburen bekleyecem artık adet günümü, beklemekte zor geliyo yaa, sabırsızlanıyorum. akıntım kokulu diye yazmışsın, bence dikkatli ol, iltihap falan olmasın, üşütmüşte olabilirsin, bende de 2 gün önce başladı akıntı ama kokusu yok.

bacımmm valla bizz 23 ocaktan bugünee çalışıosss gün aşırıı:dance:valla bana moral oldunn hadi inşallahhh..geç döllenme filan yaşrım belkiii:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bu arada ben 6sını 7sıne baglayan gece esımle beraber oldum 18ınde de adetım gelmesı gerekıyordu 19unda mı gıtsem kana yoksa 15ınde fln gıtsem olur mu kı

kızlarr adetim 10 11 şubat gibi..şimdi benim yumurtlama dönemim ne zaman oluyo.bide soğan kürü faydalımı başlasammı?onada ne zaman başlamam gerek??

bacımmm valla bizz 23 ocaktan bugünee çalışıosss gün aşırıı:dance:valla bana moral oldunn hadi inşallahhh..geç döllenme filan yaşrım belkiii:Saruboceq::Saruboceq:

simenay
ne demek canım gunler gecmek bılmıyo bızde beklıyoz ıste burda bırbırımıze destek oluyoruz valla k.k da olmasa nabıcaz bılmıyorum burda sohbet ederek gun gecırıyoz

anam sen benden calısma yası olaraktan buyuksun kısss:dance: ben subatın ılk haftası ıste yenı yenı ılk denemekaydirigubbakcemile3 sen bekle ılıskıden tam 12gun gecsın sonra test yaptır cnm:1rolleyes:

kızlarr adetim 10 11 şubat gibi..şimdi benim yumurtlama dönemim ne zaman oluyo.bide soğan kürü faydalımı başlasammı?onada ne zaman başlamam gerek??

dooru valla ayakları sıcak tutmak gerek cnm

mehlıkameryem cnm bekle bakalımm yumurtlama tarıhıne ama sat kac senın

ayyyy bacımmm seni allah çıkardı karşımaaaa:dance:ağzından bal damlıyorrrrr......:sm_cool:ümitsizlikk yokk canlarr noolursa olsunn ..meleklerimiz gelecekkkk:Saruboceq::dance:

ayyyy bacımmm seni allah çıkardı karşımaaaa:dance:ağzından bal damlıyorrrrr......:sm_cool:ümitsizlikk yokk canlarr noolursa olsunn ..meleklerimiz gelecekkkk:Saruboceq::dance:

valla kızlar moralim yerine geldi, iyiki girmişim foruma, inşallah meleklerimizin haberlerini en kısa zamanda alırız.

cnm benım adet tarıhım şubat 18 ben bır gun sonra yanı 19unda gıtsem dıyom kan testıne

son adet tarihim.10 şubat yani bugün...gecen seferki adet başlangıc tarihim de 13 0caktı.bir gün oynuyor bazn

valla kızlar moralim yerine geldi, iyiki girmişim foruma, inşallah meleklerimizin haberlerini en kısa zamanda alırız.

vallaa benimdee:dance:1 saat önce dokunsan ağlıycak bi moddaydımm..bugün kana gittiğimden eşiminde haberii yook naapçam neetçem die düşünüyordummm..şimdi daha güçlüyümmsüprizzzzzvalla banada iyi geldiniss kıslarrrrŞeniz

ayyy ınsallah umutlarımızı Rabbım bosa cıkarmaz canımya :CüvCüv:

moral cok onemlı kızlar ya herseyın bası su bozulmadan edemeyen psikolojılerımızı duzgun tutabılmek bunun ıcın de arkadaslaıklarımıza destegımıze ıhtıyacımız vara.s.a.s.

son adet tarihim.10 şubat yani bugün...gecen seferki adet başlangıc tarihim de 13 0caktı.bir gün oynuyor bazn

mehlıka sen suan adetlımısın canım ben anlamadım tatlım yaaamirmirmirmir

esine sımdılık bısı soleme bacum bekle 12ıncı gunun sonunda gıt ozaman ak kara bellı olurrkaydirigubbakcemile3

ahhh canım benimm ahhh..o psikoloji nassı bişeysee anlamadım gitti valla..benimki bi türli toparlanamadııı:1shok:geçen ayy gecikip ümitlenmeme bile fırsat vermeden 5 gün önceden pat diee geldii ben tabii şoookkkkkk:roflol:şimdi de bugünki şokkk..bakalım bu şoklara yürek ne kadar dayananırrr.....:1shok:ama dediğin doğruu....gülümsediğimiz ümitlerimizin tek arttığı yer burasıı.yani benim için öylee.herkese göre forummm bize göre kocamann bi aileeee....inşallahh göbişlerimizz kocaman olceeekkkk:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…