En erken hamilelik belirtileri

daha 7 günüm varr.iş arkadaşımın gazına gelipte gittim kan tahliline...çıkar dedii..keşke gitmeseydim diyorum şimdi kendi kendime((

bak tatlım kan testınde onceden hatta gebelıgın cok cok erken safhalarında sonuc cıkıyo ama yıne de soyle bısey var ılıskıden en az 7 - 12gun gecmesı gerek gecmısmıydı? adetı bı yana koyalım

benim kasıklarım değilde tam rahmime gelen yerde sancı var ve ben normalde zayıfım ama dün üzerimi değiştirirken eşimde şok oldu karnım şişti hamile gibi ama öyle olsaydıda zaten bukadar erken şişermiydiki

dün yaptırdım çooook umutlanmıştım...bugün yarın olucaktım ama hala olmadım şişkinliğimde yok yinede umutluyum olabilir mi sizce yaaa..buarada ilginize çok teşekkür ederim.aRANIZDA YENİYİM.BENİDE Listeye eklerseniz sevinirim

kızlar ya bu arada benım cok fazla akıntım var kokuyo normal mı bu ya ne demek oluyo sık sık tuvalate gıdıyorum yaklasık 2 3 saatte bır usuttum mu acep yafff:1no2:

kızlar birde bana yardımcı olun, adetime 5 gün var, ama geçen haftadan beri kasıklarım çok ağrıyo ve karnımın alt tarafında şişlik var, kasıklarımın ağrısından yürüyemiyorum bile, oturup kalkarken de ağrıyo, birde hiç adet belirtisi yok, sürekli içim sıkılıyo bu aralar, neden olabilir sizce?

bak tatlım kan testınde onceden hatta gebelıgın cok cok erken safhalarında sonuc cıkıyo ama yıne de soyle bısey var ılıskıden en az 7 - 12gun gecmesı gerek gecmısmıydı? adetı bı yana koyalım

12 gün daha geçmedi canım yaa bende bunları düşünerek ümit ediyorumm :uhm:ama nette şunu okudumm:son adet tarihinden 21 gün sonra yapılan kan testi doğru sonuç verir diosenağlamaişte buda korkutuoo....çalışmalaraa devammm:jeyyar:

Tabıı kı bu kadar erken sısmezdı tatlım ama sen yıne de umıdını kaybetme derım ben

mehlıka meryem canım lısteye gırmek ıstıyorsan adet bekledıgın gunu verıceksın ceylancıgıma o da su an off haber verırız ona sen de katılırsın lısteyegamyoncuiremsu

kızlar ya bu arada benım cok fazla akıntım var kokuyo normal mı bu ya ne demek oluyo sık sık tuvalate gıdıyorum yaklasık 2 3 saatte bır usuttum mu acep yafff:1no2:

canımm akıntı dünden beri takip ediyorum bende de başladı ..ama koku varsa dikkat derimm...kaşıntı filan var mıı??

canım tarihini yaz ceylanıma mesaj atiim eklesin seni

daha önceden olmuyor muydu bu tür akıntı? ilk defa mı oldu?

canım simenay senı uzmek ıstemem ama yani sonucta Allah bılır ama ben aynısını yasamıstım kasık agrısından oldum adetım tam 14gun gecıktı her belırtı vardı doktora gıttım kan testı yaptı ultrasona soktu sonuc negatıftı bana adet söktürücü yazdı kullandım ıkı gun sonra adet oldum ama daha adetıme 5gun var dıyosun bekle tatlımm
benım akıntı oluyodu ama adetıme bıkac gun kala oluyodu daha 8gun var ondan anlam veremıyorum:1no2:

aura cım
evet adetten sonra 21gun gecmişse test sonuc verır canım ama ılsıkıye gırdıgın tarıh cok daha onemlıkaydirigubbakcemile5

canım yaa sana şimdi kan testine git diycemmm.valla dilim varmıyoorrrkaydirigubbakcemile3yinede sen gününü beklee ani hareketler yapmaa...diikkatli davrann..inşallahh hamiş haberlerini alırıss canım benimm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…