şişkinliğim yok..0.1,1 çıkınca acaba hormonlrımda bir problemmi var diye şüphelendim.çok düşük değil mi..ya inş.sıkmıyorumdur.ben pek tecrübeli değilim bu konularda yardımcı olurmsnz??
daha 7 günüm varr.iş arkadaşımın gazına gelipte gittim kan tahliline...çıkar dedii..keşke gitmeseydim diyorum şimdi kendi kendime((
merhaba sweetbaby17, aynı sıkıntı bende de var, benimde adetime 5 gün var daha, ben psikolojik oldugunu dusunuyorum ama inşallah bebiş vardır, benim kasıklarımda geçen haftadan beri çok ağrıyo, sende de var mı?
kızlar ya bu arada benım cok fazla akıntım var kokuyo normal mı bu ya ne demek oluyo sık sık tuvalate gıdıyorum yaklasık 2 3 saatte bır usuttum mu acep yafff:1no2:
bak tatlım kan testınde onceden hatta gebelıgın cok cok erken safhalarında sonuc cıkıyo ama yıne de soyle bısey var ılıskıden en az 7 - 12gun gecmesı gerek gecmısmıydı? adetı bı yana koyalım
benim kasıklarım değilde tam rahmime gelen yerde sancı var ve ben normalde zayıfım ama dün üzerimi değiştirirken eşimde şok oldu karnım şişti hamile gibi ama öyle olsaydıda zaten bukadar erken şişermiydiki
dün yaptırdım çooook umutlanmıştım...bugün yarın olucaktım ama hala olmadım şişkinliğimde yok yinede umutluyum olabilir mi sizce yaaa..buarada ilginize çok teşekkür ederim.aRANIZDA YENİYİM.BENİDE Listeye eklerseniz sevinirim
aura biraz bekle bakalım, değerin yükselir belki canım yaa, inşallah gelmez kırmızılar..
kızlar ya bu arada benım cok fazla akıntım var kokuyo normal mı bu ya ne demek oluyo sık sık tuvalate gıdıyorum yaklasık 2 3 saatte bır usuttum mu acep yafff:1no2:
dün yaptırdım çooook umutlanmıştım...bugün yarın olucaktım ama hala olmadım şişkinliğimde yok yinede umutluyum olabilir mi sizce yaaa..buarada ilginize çok teşekkür ederim.aRANIZDA YENİYİM.BENİDE Listeye eklerseniz sevinirim
kızlar birde bana yardımcı olun, adetime 5 gün var, ama geçen haftadan beri kasıklarım çok ağrıyo ve karnımın alt tarafında şişlik var, kasıklarımın ağrısından yürüyemiyorum bile, oturup kalkarken de ağrıyo, birde hiç adet belirtisi yok, sürekli içim sıkılıyo bu aralar, neden olabilir sizce?
daha önceden olmuyor muydu bu tür akıntı? ilk defa mı oldu?
12 gün daha geçmedi canım yaa bende bunları düşünerek ümit ediyorumm :uhm:ama nette şunu okudumm:son adet tarihinden 21 gün sonra yapılan kan testi doğru sonuç verir diosenağlamaişte buda korkutuoo....çalışmalaraa devammm:jeyyar:
tamam saol özlem..inş.herkes en kısa zamanda hamilelik lezzetini tadar
kızlar birde bana yardımcı olun, adetime 5 gün var, ama geçen haftadan beri kasıklarım çok ağrıyo ve karnımın alt tarafında şişlik var, kasıklarımın ağrısından yürüyemiyorum bile, oturup kalkarken de ağrıyo, birde hiç adet belirtisi yok, sürekli içim sıkılıyo bu aralar, neden olabilir sizce?
canımm akıntı dünden beri takip ediyorum bende de başladı ..ama koku varsa dikkat derimm...kaşıntı filan var mıı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?