insallah tutmustur canım anormallik degil bende asırı istiyorum ama dısarıya okarda fazla göstermiyorum istedigimi biliyolar ama ne kadar bilmiyolar bide uzun süre olmazsa kimse acıyarak baksın istemiyorum
bi tek esim bide 1-2arkadasım biliyordu herkes bu daha ilk ayım sanıyodu ama ikinci ayımdı oyüzden üzülme bu da ilk ay olur diyolar bende pek yalancıymısım yaaa:sm_cool:evet cok dooru ben de oyle dusunuyorum... bı tek sızlerle paylasıyorum ıste:1no2:
bi tek esim bide 1-2arkadasım biliyordu herkes bu daha ilk ayım sanıyodu ama ikinci ayımdı oyüzden üzülme bu da ilk ay olur diyolar bende pek yalancıymısım yaaa:sm_cool:
Kızlar hepimiz cok istiyoruz.. inanın ben her ay kırmızı kartı görünce 2-3 gun kendıme gelemıyorum...
kac aydır istiyorum aglıyorum sonra geçiyor yine umutla bekliyoruz...
beklemekten baska yol yok...
Kedi79 cum cnm ben de bugun kırmızı kartı yedım... napalım cnm martta ınsallah Rabbimin izniyle olacaktır diye dua edelim.
Kıslar ben geldim kimse yok mu? huu huuuuu
ya kızlar ben dün kan testi yaptım negatif çıktı.bugün adet olmam grekti olmadım.bugün koyu sarı akıntı geldi birde.testte çıkmama ihtimali olabilir mi yaa.birde bilen arkadaşlar hcg 0.0,1 değer ne demek????
iyi akşamlarrr ben geldimm canlarr...
mehlikaa değer çok düşük canım yaa5 in üstü olması gerekioo.benim 1 haftam var bende yaptırdımm benimkide 1.2 çıktı..bozgunlardayımm..ama yinede ümidim varr üsülmee canım...:teselli:
1.2 düşük canım ya doktor ne dedıCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?