En erken hamilelik belirtileri

insallah tutmustur canım anormallik degil bende asırı istiyorum ama dısarıya okarda fazla göstermiyorum istedigimi biliyolar ama ne kadar bilmiyolar bide uzun süre olmazsa kimse acıyarak baksın istemiyorum

evet cok dooru ben de oyle dusunuyorum... bı tek sızlerle paylasıyorum ıste:1no2:

Kızlar hepimiz cok istiyoruz.. inanın ben her ay kırmızı kartı görünce 2-3 gun kendıme gelemıyorum...
kac aydır istiyorum aglıyorum sonra geçiyor yine umutla bekliyoruz...
beklemekten baska yol yok...

Kedi79 cum cnm ben de bugun kırmızı kartı yedım... napalım cnm martta ınsallah Rabbimin izniyle olacaktır diye dua edelim.

bi tek esim bide 1-2arkadasım biliyordu herkes bu daha ilk ayım sanıyodu ama ikinci ayımdı oyüzden üzülme bu da ilk ay olur diyolar bende pek yalancıymısım yaaa:sm_cool:

ben de saklıyorum yaaa ne bıleyım soyleyıp kımseyı umutlandırayım ıstemıyorum once bı bellı olsun sonra kesın olunca solerım sevıncle buna yalancılık demeyelım de en ıyısı tutarlılık dıyelımmkaydirigubbakcemile5naniknanik

yaa ben bılmıyorum kı bu ay olmaz bırkac ay denerız yıne olmazsa ne yaparım.. psikolojım bozulur ben cok cabuk dagılan bırısıyım senağlama

teşekkür ederim, iyiyim. çok sık giremiyorum foruma, sohbetlere uzak kaldım, bu akşam fırsat buldum, biraz sohbet etmek istedim.

kızlar biliyorum saçma gelicek ama paylaşmak istedim benim karnim şişmeye başladı gören 3 aylık hamile sanar ama kalmış bile olsam en fazla 3.4 haftalık olurdu ve karnım şişmezdi adetime daha 4 gün var nedenini bilen varmı bu psikolojikmidir sizce

ya kızlar ben dün kan testi yaptım negatif çıktı.bugün adet olmam grekti olmadım.bugün koyu sarı akıntı geldi birde.testte çıkmama ihtimali olabilir mi yaa.birde bilen arkadaşlar hcg 0.0,1 değer ne demek????

merhaba sweetbaby17, aynı sıkıntı bende de var, benimde adetime 5 gün var daha, ben psikolojik oldugunu dusunuyorum ama inşallah bebiş vardır, benim kasıklarımda geçen haftadan beri çok ağrıyo, sende de var mı?

iyi akşamlarrr ben geldimm canlarr...
mehlikaa değer çok düşük canım yaa 5 in üstü olması gerekioo.benim 1 haftam var bende yaptırdımm benimkide 1.2 çıktı..bozgunlardayımm..ama yinede ümidim varr üsülmee canım...:teselli:

canlarım hepınız hosgeldınız pek gıremesenız de olsun bu aksam sohbet ederız bız de degerın 0 0.1cıkması gebelık yok demektir bu deger 5 in uzerıne cıkarsa gebelık var anlamına gelır canım adet gecıkmesı karın sıskınlıgı yapıyor olabılır mı ne dersın

1.2 düşük canım ya doktor ne dedıCADIARZU

1.2 düşük canım ya doktor ne dedıCADIARZU

göstermedimm..internetten çıktı aldım sonucu..düşük olunca gitme gereği bile duymadım (kırmızılar gelmesse eğerr tekrar deniycem şansımı..çok iyi geçmişti herşeyy bu ayy umudumu kırmızıları görmeden yitirmiycemmm....kötükedihüso

şişkinliğim yok..0.1,1 çıkınca acaba hormonlrımda bir problemmi var diye şüphelendim.çok düşük değil mi..ya inş.sıkmıyorumdur.ben pek tecrübeli değilim bu konularda yardımcı olurmsnz??

daha 7 günüm varr.iş arkadaşımın gazına gelipte gittim kan tahliline...çıkar dedii..keşke gitmeseydim diyorum şimdi kendi kendime((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…