En erken hamilelik belirtileri

sağol caylanım Allah razı olsun yok zaten onun şevkatine okadar çok ihtiyacım varki sanırım kuzu gibi giricem koltuğunun altına üzülücek biliyorum ama onunla paylaşmazsam daha çok üzülecek bunuda biliyorum gözümden anlarki ruhumu o benim. Rabbim başımdan eksik etmesin. herkesinkini tabi. gelir birazdan Allaa emanet olun kendinize çok iyi bakın yarın bol hamişli bir gün olur inşallah

canım yaa niye üzülüyosun sen duymadım aglama ya

ya oturdugum yerde adam akıllı hastane yok herkes devlet hast.gidiyor.özel var bikaç tane gittigim uzak onlarda olmazsa gitcem artık hava sogukya evden çıkmak istemiyorum.perşembe cuma kursum var ozaman yaptırırım artık...

haklısın ya bu havalarda insan dısarı cıkmak istemiyor
ne kaldıkı persembeye surda sabret tatlım

uzun suredır degıl canım benım.. Bız ıstemıyorduk cuma gunu karar verdık esımle ve sıddetle ıstıyoruz artık 7subat gunu beraber olduk ılk denememızdı o yuzden de cok heyecanlıyım... Bu arada kızlar hassas testler var ya onların fıyatına baktım sımdı nerdeyse 20tl ona 20tl verene kadar 5tl fazla verın kan testı yaptırın doktor elınden cıkmıs olsun sonuc hıc degılse derım bennn delikafadulden

canım benim heyecanını cok iyi anlıyorum ama biliyosun dedikleri dogru gün asırı devam yumurtlrma günün ne zamandı
olacak insallah hepimiz en kısa zamanda annelik duygusunu tadacagız

selam kızlar işten eve gelene kadar sayfalar dolusu yazı var geçmişi okuyom hala:) ecrincim üşümek hamilelik belirtisi olabilirmi demişsin ya yengem hamileymiş haberimiz yok abim arzu ne kadar uşuyo dedi annem aaaaaa dedi babaannemi oluyom acaba bunlar daha sora bi geldi yengem hamileymiş yani anneme sorarsan evet bu bir hamilelik belirtisi:)inşallah yani

canım benim heyecanını cok iyi anlıyorum ama biliyosun dedikleri dogru gün asırı devam yumurtlrma günün ne zamandı
olacak insallah hepimiz en kısa zamanda annelik duygusunu tadacagız

evet haklısın cnm ama ınsallahhh bu tutmustur cok ıstıyorum gercekten bılıyorum burdakı herkes bunu cok ıstıyor ama ben de asırı bı ıstek var bılmıyom kı anormalmıyımkaydirigubbakcemile3 yumurtlama gunum 1-6subat arası ben 6sını 7sıne baglayan gece yaptım ayyyhh olmustur ınsallah bu arada bı sıtede okumustum spermlerın tutulması ve rahım ıcınde yasayabılıp yol alabılmesı ıcın sumuksu bı sıvı varmıs o fazla mıktarda salgılanıyorsa sansınız yuksek demektır dıyo...ve benım dune kadar o sıvıdan her wc ye cıktıgımda gelıyodu asırı mıktarda ... daha da umıtlendım yanı kesın tutmustur dıyee

insallah tutmustur canım anormallik degil bende asırı istiyorum ama dısarıya okarda fazla göstermiyorum istedigimi biliyolar ama ne kadar bilmiyolar bide uzun süre olmazsa kimse acıyarak baksın istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…