Kızlar yaa çok kararsızım ne yapsam? Bi fikir verseniz.CADIARZU
kızlar ama benım eltım bır kere kazayla yasamıs bunu ve hemen hamıle kaldı yanı gun asırı ılskı yasayıp da planlı bı sekılde yapmadı kı tutacagı varmıs tutmus:1no2: bı de komsum da hamıle kazaylan oldu dıyo yanı kaza demek bı kere olmus demek ama tutmuss böle söyleyip benım ümidimi kırmayın ama cok uzuluyorum bırden kendımı cok kotu hıssettım esım de buyuk hayal kırıklıgına ugrar senağlama oglen bırden cıkmak zorunda kaldım mısafırım geldı anıden sizi seviyorum bana moral verın nolurrŞeniz:çok üzgünüm:
kızlarrrr!!!!!! Devlet hastaneleri kan testi yapıyormu?
canım yaa niye üzülüyosun sen duymadım aglama ya
ayy ne bılıyımm bole denınce efkarlandım bırdenn
ya oturdugum yerde adam akıllı hastane yok herkes devlet hast.gidiyor.özel var bikaç tane gittigim uzak onlarda olmazsa gitcem artık hava sogukya evden çıkmak istemiyorum.perşembe cuma kursum var ozaman yaptırırım artık...
ben burdayım yine sabırsız ben
uzun suredır degıl canım benım.. Bız ıstemıyorduk cuma gunu karar verdık esımle ve sıddetle ıstıyoruz artık 7subat gunu beraber olduk ılk denememızdı o yuzden de cok heyecanlıyım... Bu arada kızlar hassas testler var ya onların fıyatına baktım sımdı nerdeyse 20tl ona 20tl verene kadar 5tl fazla verın kan testı yaptırın doktor elınden cıkmıs olsun sonuc hıc degılse derım bennn delikafadulden
canım benim heyecanını cok iyi anlıyorum ama biliyosun dedikleri dogru gün asırı devam yumurtlrma günün ne zamandı
olacak insallah hepimiz en kısa zamanda annelik duygusunu tadacagız
evet haklısın cnm ama ınsallahhh bu tutmustur cok ıstıyorum gercekten bılıyorum burdakı herkes bunu cok ıstıyor ama ben de asırı bı ıstek var bılmıyom kı anormalmıyımkaydirigubbakcemile3 yumurtlama gunum 1-6subat arası ben 6sını 7sıne baglayan gece yaptım ayyyhholmustur ınsallah bu arada bı sıtede okumustum spermlerın tutulması ve rahım ıcınde yasayabılıp yol alabılmesı ıcın sumuksu bı sıvı varmıs o fazla mıktarda salgılanıyorsa sansınız yuksek demektır dıyo...ve benım dune kadar o sıvıdan her wc ye cıktıgımda gelıyodu asırı mıktarda ... daha da umıtlendım yanı kesın tutmustur dıyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?