bgün kan testi yaptırdım.değerim 1.25 yani negatif. eve tam geldim ki istenmeyen misafirler gelmişler.naaapalım.listeci arkadaşlar 10 marta ekleyin bakem benii.:tomato:-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3senağlama:1shok:
naz'cım şubat bitti mi yoo neden bu üzüntü başaracağız inşallah:1hug:
buaralar suyu biraz azalttım iste sanada gecmis olsun canım kötü bisey yaa
selammmmmmmmm herkeseeee!
cuma günü test yapmistim sizlerle paylasmistim 10 cikmistiii. sinirdaydii. dün tekrarladim 98 ciktiiiiiiiiiiiiiiiiii cok sükürrrrrrrrr!¨darisi isteyen herkesin basina insallahhhhhhhhhhhhhhh (amiiiiiiiiiin)
selammmmmmmmm herkeseeee!
cuma günü test yapmistim sizlerle paylasmistim 10 cikmistiii. sinirdaydii. dün tekrarladim 98 ciktiiiiiiiiiiiiiiiiii cok sükürrrrrrrrr!¨darisi isteyen herkesin basina insallahhhhhhhhhhhhhhh (amiiiiiiiiiin)
özlemcim gün aşırı ilişki yapmalısın tabi allah bilir olca varsa olur ama gebelik için adet bitince gün aiırı ilişki kurmalısın tatlım
aa özlemacar adet olduktan sonra yani bittikten sonra günaşırı ilişki şart düzene sokman lazım yumurtlama zanında geceleri ilişkiye gir yumurta %90 gece çatlıyormuş doktorum öğle dedi.
Kızlar ben yarın kan tahlili yaptırsam sonuç çıkar mı yoksa daha erken mi? SAT ım 18 Ocak 18 Şubatta da adet olmayı bekliyorum. Bişey daha sorucam şu fortel testlerden kullanan var mı? Acaba ondan mı yapsam???
iyimiyim bilmiyorum ceylancım ya. suratım yerlerde ve dalaşanı parçalayabilecek moddayım. umarım bugece kocişime patlamam. hep ona patlıyorum sonrada üzülüyorum. ama şuan en çok ona sımsıkı sarılıp ağlama istiyorum bana bir tek o iyi gelir heralde 7 olsada çıksam biranönce
kızlarrrr!!!!!! devlet hastaneleri kan testi yapıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?