En erken hamilelik belirtileri

naz'cım şubat bitti mi yoo neden bu üzüntü başaracağız inşallah:1hug:

Arkadaşlar hep okuyorum son zamanlarda moralim çok bozuk ailevi sorunlarım var ama eşimle değil neyse bu aralar havalar gene sogudu ve benim ayaklarım gene üşüyo ben yazın hamile kalırım herhalde (( neyse herkese iyi akşamlar

Kızlar ben yarın kan tahlili yaptırsam sonuç çıkar mı yoksa daha erken mi? SAT ım 18 Ocak 18 Şubatta da adet olmayı bekliyorum. Bişey daha sorucam şu fortel testlerden kullanan var mı? Acaba ondan mı yapsam???

kişiden kişiye değişen bişey o haller bende de melesa
aşırı uyuklama
sabahları boğazda yanma (sanki metal kemirmiş gibi)
uyanıkken hiperaktiflik
iştahsızlık
sabah bulantıları olur
ilk hamile kaldığımı zaten ağzımdaki tat ve bulantılardan anlarım.

selammmmmmmmm herkeseeee!

cuma günü test yapmistim sizlerle paylasmistim 10 cikmistiii. sinirdaydii. dün tekrarladim 98 ciktiiiiiiiiiiiiiiiiii cok sükürrrrrrrrr!¨darisi isteyen herkesin basina insallahhhhhhhhhhhhhhh (amiiiiiiiiiin)

bilgen25 senide sihirli listemize ekleyerek hep berabert takip etme heyecanını yaşayabilirsin

Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin
nazarlardan korusun rabbim dua et bizlere :Saruboceq:

canım tebrik ediyorum seni saglıcakla kucagına alırsın insallah darısı bizlerin basına

ceylancım canım benide ekle ya belki ugur getirir bu ayı kacırdık belki martta olur insallah
5 mart tatlımmm

iyimiyim bilmiyorum ceylancım ya. suratım yerlerde ve dalaşanı parçalayabilecek moddayım. umarım bugece kocişime patlamam. hep ona patlıyorum sonrada üzülüyorum. ama şuan en çok ona sımsıkı sarılıp ağlama istiyorum bana bir tek o iyi gelir heralde 7 olsada çıksam biranönce

özlemcim gün aşırı ilişki yapmalısın tabi allah bilir olca varsa olur ama gebelik için adet bitince gün aiırı ilişki kurmalısın tatlım

aa özlemacar adet olduktan sonra yani bittikten sonra günaşırı ilişki şart düzene sokman lazım yumurtlama zanında geceleri ilişkiye gir yumurta %90 gece çatlıyormuş doktorum öğle dedi.

kızlar ama benım eltım bır kere kazayla yasamıs bunu ve hemen hamıle kaldı yanı gun asırı ılskı yasayıp da planlı bı sekılde yapmadı kı tutacagı varmıs tutmus:1no2: bı de komsum da hamıle kazaylan oldu dıyo yanı kaza demek bı kere olmus demek ama tutmuss böle söyleyip benım ümidimi kırmayın ama cok uzuluyorum bırden kendımı cok kotu hıssettım esım de buyuk hayal kırıklıgına ugrar senağlama oglen bırden cıkmak zorunda kaldım mısafırım geldı anıden sizi seviyorum bana moral verın nolurrŞeniz:çok üzgünüm:

Kızlar yaa çok kararsızım ne yapsam? Bi fikir verseniz.CADIARZU

canım bana patla eşine hiçbişey deme onlar bizden daha çok üzülüyor kıyamam sana kıyamam sana..

kızlarrrr!!!!!! devlet hastaneleri kan testi yapıyormu?

canım benım.. yapıyorlar 24 saat

bende çıkıyorum öpüyorum hepinizi :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…