yakamoz geçen ben girdim sıcak duşun aktına belden aşağı sürekli sıcak su tuttum, sonra sarındın battaniye ve yorgana ilk defa ilaçsız geçti bende şaşırdım AMA HAMİLEYSEN iyi gelir mi bilmem :uhm:
onancım vajinal duşmu yapıosun sen afedersin oranın içini yıkamıcaksın habire çok yıkayan kadınlarda oluo sık sık vajinal duş çok zararlı
Gebelik için belden aşağı soğuk duş dediler ya anamm anammm o ne insanı mahvediyor bu ay birkere yaptım kesinlikle tembel bile olsa yumurtalar çatlar :roflol:
Gebelik için belden aşağı soğuk duş dediler ya anamm anammm o ne insanı mahvediyor bu ay birkere yaptım kesinlikle tembel bile olsa yumurtalar çatlar :roflol:
ceylancım ovulusyon testi alaym diyorum d. konrol hapı kullanmdan önce adetim düzensizdi yine öyle olursa yumurtlamayı hesaplayamam kesin oluyormu o testler
ne bilim kıs sölüm dedim onankaydirigubbakcemile3
benimde acaip bacaklarım arıodu gerçi hala arıolar biraz ayakta durunca hemen inş hamiş çıkcan kıs başımızakaydirigubbakcemile
Hayatım ben 3 ay kullandım gittigidiyorda adet fazla fiyat uygun düzensiz yumurtlamasını bilmeyenler için çok iyi birşey doğruluk payı %100 çünkü ben bu ay iğne oldum evde birtane kalmış hemen yaptım 2 KAlın çizgi gördüm yani doğru
sagol canım hemen siparis vericem.
kendi kendime güldüm simdi benim herif geldi aklıma dur bi test yapayımda öyle dermisim
:roflol:
Saati var her zaman aynı saatte en ideal saatler 12-15.00 arası cicim 20.00'den sonra doğru sonuç vermeyebilirmiş Aklına gelen uçsun süprizzzzz
arkadaşlr araya girmiş gibi oluyorum ama aranıza yeni katıldım çok önemli bir sorum var gebelik varsa vajinada aşırı kuruluk olurmu yanma falan
ben çok çektim idrar yollrı iltihabı arkadaşım.tam adetim geçiyodu 14.gün youmurtlamanın en fazla olduğu zaman tam ilişkiye gircekken bi tutuyodu ağrı.ben de ağrı yapıyodu yani.sonra doktora taşınmalar falan bi de yasaklıyodu ilişkiyi .haz.tem ağustos hep çektim.öok su iç geçmesini istiyosan.ben ööle yapıyorum şimdi allah şükür yok bişi.:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?