En erken hamilelik belirtileri

küveti doldurup icine gireyyim diyorum tatlım hamile degilim maaaalesef:çok üzgünüm:

onancım vajinal duşmu yapıosun sen afedersin oranın içini yıkamıcaksın habire çok yıkayan kadınlarda oluo sık sık vajinal duş çok zararlı

yok dikkatte ediyorum aslında içerinin doğaz salglılarını da bozuyormuş diye ama :uhm: azıcık ayaklarım üşüsün oluyor bazen işyeri çok soğuk olabiliyor petekler çalışmazsa ozamanlar hemen oluyor. Yok duş derken sıcak suyuyu göbüşüme bacaklarıma ayaklarıma tuttum ısınsın diye kısss hay ALLAH iyiliğini versin delikafadulden

Ceylanım kısss ağzın bal damlıyor senin çok bacak ağrım var, azıcık yürüyeyim ayaklarım şişicekmiş gibi üzerine basamıcak gibi oluyorum walla hele alışveriş merkezinde 2 dk dolaşayım oturunca ayaklar felaket ama sadece bu ay böyle oldu

Gebelik için belden aşağı soğuk duş dediler ya anamm anammm o ne insanı mahvediyor bu ay birkere yaptım kesinlikle tembel bile olsa yumurtalar çatlar :roflol:

ne bilim kıs sölüm dedim onankaydirigubbakcemile3

benimde acaip bacaklarım arıodu gerçi hala arıolar biraz ayakta durunca hemen inş hamiş çıkcan kıs başımızakaydirigubbakcemile

Gebelik için belden aşağı soğuk duş dediler ya anamm anammm o ne insanı mahvediyor bu ay birkere yaptım kesinlikle tembel bile olsa yumurtalar çatlar :roflol:

Güzeller ben çıkıcam şimdi bu akşam çok kalamıcam öpüyorum sizi çok :1hug:

abowwww nası dayandın kısssdelikafadulden bende gögüslerim sarkmasın die soguk tutum diom ama henüz yapamadım:jeyyar:

ceylancım ovulusyon testi alaym diyorum d. konrol hapı kullanmdan önce adetim düzensizdi yine öyle olursa yumurtlamayı hesaplayamam kesin oluyormu o testler

Hayatım ben 3 ay kullandım gittigidiyorda adet fazla fiyat uygun düzensiz yumurtlamasını bilmeyenler için çok iyi birşey doğruluk payı %100 çünkü ben bu ay iğne oldum evde birtane kalmış hemen yaptım 2 KAlın çizgi gördüm yani doğru

ne bilim kıs sölüm dedim onankaydirigubbakcemile3

benimde acaip bacaklarım arıodu gerçi hala arıolar biraz ayakta durunca hemen inş hamiş çıkcan kıs başımızakaydirigubbakcemile

aaaay inşallah kızlar öptüm yarın güzel haberlerle gelin inşallah

sagol canım hemen siparis vericem.
kendi kendime güldüm simdi benim herif geldi aklıma dur bi test yapayımda öyle dermisim
:roflol:

sagol canım hemen siparis vericem.
kendi kendime güldüm simdi benim herif geldi aklıma dur bi test yapayımda öyle dermisim
:roflol:

Saati var her zaman aynı saatte en ideal saatler 12-15.00 arası cicim 20.00'den sonra doğru sonuç vermeyebilirmiş Aklına gelen uçsun süprizzzzz

arkadaşlr araya girmiş gibi oluyorum ama aranıza yeni katıldım çok önemli bir sorum var gebelik varsa vajinada aşırı kuruluk olurmu yanma falan

bgün kan testi yaptırdım.değerim 1.25 yani negatif. eve tam geldim ki istenmeyen misafirler gelmişler.naaapalım.listeci arkadaşlar 10 marta ekleyin bakem benii.:tomato:-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3senağlama:1shok:

ben çok çektim idrar yollrı iltihabı arkadaşım.tam adetim geçiyodu 14.gün youmurtlamanın en fazla olduğu zaman tam ilişkiye gircekken bi tutuyodu ağrı.ben de ağrı yapıyodu yani.sonra doktora taşınmalar falan bi de yasaklıyodu ilişkiyi .haz.tem ağustos hep çektim.öok su iç geçmesini istiyosan.ben ööle yapıyorum şimdi allah şükür yok bişi.:sm_cool:

buaralar suyu biraz azalttım iste sanada gecmis olsun canım kötü bisey yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…