onancım seni çok iyi anlıom canım allahtan eşimin ailesi adanada o konuda rahatım gerçi bizikilerinde kalır yanı olmuo bazen bende ayda birde olsa cumartesileri yemege alırım elimden geldigince ama az gelio laf sokmalar oluo handan hiç yemege çagırmıo kimseyi felan ya hangi ara çagırım cumartesi ev temizlilylen geçio zaten pazarda bi zamet dinleniom bende insanım amann boşver canım ya anlamazlarrrr
Lady Tempo hoşgeldin nerelerdesin yeni tarihin ne inşallah belirtilerin varmı peki
handancımm içine doğuyormu hamile kalacak mıyız?
ayaklarını sıcak tut yakamozcum kafana göre antibiyotik kullanman tabiki zararlı canım
handancımm içine doğuyormu hamile kalacak mıyız?
Lady Tempo inş hamişsindir canımmm haberlerini bekioz
hoşgeldin yakamoz biz iiyiz sen nasssın
okadarda dikkat ediyorum ediyorum canım ya 2 aydır nereye gitsem cantmda patiklerimi götürüyorum antibiyotige cok karsıyım zaten hayatımda sadece 2 kere kullandım 2si de enfeksiyon yüzünden iste
kıslar hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz inş
bidde son olarak dikkatimi çekti msj yakamoz arkadaşım sakın sen sen ol hiç bir ilacı yarım olarak alma çünkü ilaçlar belirli bir sürede mide de çözülüyor yarım olan ilaçlar direkt mide ye iner inmez çözülüyor bu da mide te zarar veiyor dikkat et canım özellikle antibiyotiği yarım alma dr yarım alman gereken ilaçları sana belirtir onun dışındakilert üm alınız tekrar iyi akşamlar
evet hamilelikte daha çok oluomuş enfeksiyonel durumlar üşütme felan kadınsal
yakamoz sen hamile misin? ya bende arada idrar yolu enfeksiyonu çok oluyorum çok can sıkıcı bişey. Acaba hamilelikte daha da mı çok oluyor :uhm:
canım görüşmeyeli hala beklemedeyiz hala beklemedeyizMehaba Ceylan,
Hoşbuldum :)
Yıkılmadım hala ayaktayım:) Diye arabesk bi giriş yapayım...:)
Bu seferki tarihim 7 şubattı.Az önce yazdım geçen ay 10 unda oldum ama son 4-5 aydır geri geliyor.Yani 28 gün periyoduma göre 3 gün gecikti.Ama korkudan test yapamıyorum. O yıkıntı çok üzücü...
sen neler yapıyosun? durum nedir? nasılsın?
Ceylanım ne güzel sormuşsun öyle kısss yerimseniben
Ben senden çok ümitliyim bu ay benimde çok bacaklarım ağrımaya başladı bu hamilelik belirtisi midir ki :roflol:
ceylanım zeyno kesin hamile die hissediom yarın onu takip edicem , sen bence ya bu ay yada öbür ay 2 vakit kesin hamiş olacaksın içime öle gelio allahım bilir tabi , ndkda aşılamaya gerek kalmadan kalacak bence:Saruboceq:
bilmiyordum canım sagol ya daha önce bi eczacıdemisti 12 saatte br tam degilde 6 saatte bir yarım al demisti
bilgin icin tesekkür edrim ederim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?