En erken hamilelik belirtileri

onancım seni çok iyi anlıom canım allahtan eşimin ailesi adanada o konuda rahatım gerçi bizikilerinde kalır yanı olmuo bazen bende ayda birde olsa cumartesileri yemege alırım elimden geldigince ama az gelio laf sokmalar oluo handan hiç yemege çagırmıo kimseyi felan ya hangi ara çagırım cumartesi ev temizlilylen geçio zaten pazarda bi zamet dinleniom bende insanım amann boşver canım ya anlamazlarrrr

walla bende tek ben böyleyim sanıyordum. sorma bide saymışlar ewlendim ewleneli sözde şu kadar yemeğe çağırmışım, önceden böylemiymiş gelinlerin evinde toplanılırmış haftada bir 15 te bir yemekler yenilirmiş. Bi zahmet maaşımı verin de ewde ben size hergün yemek yaparım napalım herkes ihtiyaçtan çalışıyor. şükretmiyorlar da çalışıyor ama arada yine davet ediyor diye. Bizimkilerin hepsi burdaaa. Ctsi ev topla temizlik yap akşam oluyor pazar bile oturamıyorum bazen makineye çamaşır at al as derken MAKİNE miyiz biz yaaa el insaf :oklava:

kıslar hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz inş

bidde son olarak dikkatimi çekti msj yakamoz arkadaşım sakın sen sen ol hiç bir ilacı yarım olarak alma çünkü ilaçlar belirli bir sürede mide de çözülüyor yarım olan ilaçlar direkt mide ye iner inmez çözülüyor bu da mide te zarar veiyor dikkat et canım özellikle antibiyotiği yarım alma dr yarım alman gereken ilaçları sana belirtir onun dışındakilert üm alınız tekrar iyi akşamlar

Lady Tempo hoşgeldin nerelerdesin yeni tarihin ne inşallah belirtilerin varmı peki

Mehaba Ceylan,
Hoşbuldum :)
Yıkılmadım hala ayaktayım:) Diye arabesk bi giriş yapayım...:)
Bu seferki tarihim 7 şubattı.Az önce yazdım geçen ay 10 unda oldum ama son 4-5 aydır geri geliyor.Yani 28 gün periyoduma göre 3 gün gecikti.Ama korkudan test yapamıyorum. O yıkıntı çok üzücü...
sen neler yapıyosun? durum nedir? nasılsın?

ayaklarını sıcak tut yakamozcum kafana göre antibiyotik kullanman tabiki zararlı canım

okadarda dikkat ediyorum ediyorum canım ya 2 aydır nereye gitsem cantmda patiklerimi götürüyorum antibiyotige cok karsıyım zaten hayatımda sadece 2 kere kullandım 2si de enfeksiyon yüzünden iste

Lady Tempo inş hamişsindir canımmm haberlerini bekioz

hoşgeldin yakamoz biz iiyiz sen nasssın

Teşekkür ederim handan, umarım bu ay nasip olur.

Ya regl belirtilerinden hiçbiri yok ama gebelik belirtisi de yok.
Kendimi dinlemek istemiyorum, bu güzel ümidin tadını çıkarıyorum:)
Yarın akşama kadar bekliycem:))) Gece uyumıycak olsam da...

okadarda dikkat ediyorum ediyorum canım ya 2 aydır nereye gitsem cantmda patiklerimi götürüyorum antibiyotige cok karsıyım zaten hayatımda sadece 2 kere kullandım 2si de enfeksiyon yüzünden iste

yakamoz sen hamile misin? ya bende arada idrar yolu enfeksiyonu çok oluyorum çok can sıkıcı bişey. Acaba hamilelikte daha da mı çok oluyor :uhm:

onancım bohswerrrr takma kafana bu dünyaya bidahamı gelicez yaaa alma sende ayda bir çagır bişi derlerse be çalışıom de hayret bişi ya dellendircekler beni ha şimdikötükedihüso

ceylanfk1.jpg

kıslar hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz inş

bidde son olarak dikkatimi çekti msj yakamoz arkadaşım sakın sen sen ol hiç bir ilacı yarım olarak alma çünkü ilaçlar belirli bir sürede mide de çözülüyor yarım olan ilaçlar direkt mide ye iner inmez çözülüyor bu da mide te zarar veiyor dikkat et canım özellikle antibiyotiği yarım alma dr yarım alman gereken ilaçları sana belirtir onun dışındakilert üm alınız tekrar iyi akşamlar

bilmiyordum canım sagol ya daha önce bi eczacıdemisti 12 saatte br tam degilde 6 saatte bir yarım al demisti
bilgin icin tesekkür edrim ederim:1hug:

evet hamilelikte daha çok oluomuş enfeksiyonel durumlar üşütme felan kadınsal

Yandım ozaman ben azıcık üşüsün ayaklarım o akşam enfeksiyon yandım ahmilelikte desene. Nasılda pis bişey hep wcde kalasın var raht yapsan neyse o da yok ağrı sancı ooof off

yakamoz sen hamile misin? ya bende arada idrar yolu enfeksiyonu çok oluyorum çok can sıkıcı bişey. Acaba hamilelikte daha da mı çok oluyor :uhm:

tatlım yok hamile degilim 4 gün gecikmeyle kırmızı kartı yedik bu ay halbuki icimde pek bi hşs vardı ama napalım nasipkısmet idrar yolu enfeksiynu cok kötü bisy ya insan ne tat kalıyo ne tuz

Mehaba Ceylan,
Hoşbuldum :)
Yıkılmadım hala ayaktayım:) Diye arabesk bi giriş yapayım...:)
Bu seferki tarihim 7 şubattı.Az önce yazdım geçen ay 10 unda oldum ama son 4-5 aydır geri geliyor.Yani 28 gün periyoduma göre 3 gün gecikti.Ama korkudan test yapamıyorum. O yıkıntı çok üzücü...
sen neler yapıyosun? durum nedir? nasılsın?
canım görüşmeyeli hala beklemedeyiz hala beklemedeyiz
Buay farklı olarak çatlatma İğnesi oldum Üzerinden 4 gün geçti belirtim yok stres çok etkiliyor canım rahat ol geçen ay ilaçla regl görebildim ne yazık kilaelaelaelaelae

Ceylanım ne güzel sormuşsun öyle kısss yerimseniben
Ben senden çok ümitliyim bu ay benimde çok bacaklarım ağrımaya başladı bu hamilelik belirtisi midir ki :roflol:

Bacak ağrıması cidden belirti kıs dalga geçme :roflol:

ceylanım zeyno kesin hamile die hissediom yarın onu takip edicem , sen bence ya bu ay yada öbür ay 2 vakit kesin hamiş olacaksın içime öle gelio allahım bilir tabi , ndkda aşılamaya gerek kalmadan kalacak bence:Saruboceq:

Ndk kalacak onu bende hissediyorum inşallah :nazar:

onancım vajinal duşmu yapıosun sen afedersin oranın içini yıkamıcaksın habire çok yıkayan kadınlarda oluo sık sık vajinal duş çok zararlı

bilmiyordum canım sagol ya daha önce bi eczacıdemisti 12 saatte br tam degilde 6 saatte bir yarım al demisti
bilgin icin tesekkür edrim ederim:1hug:

yakamoz geçen ben girdim sıcak duşun aktına belden aşağı sürekli sıcak su tuttum, sonra sarındın battaniye ve yorgana ilk defa ilaçsız geçti bende şaşırdım AMA HAMİLEYSEN iyi gelir mi bilmem :uhm:

ceylancım ovulusyon testi alaym diyorum d. konrol hapı kullanmdan önce adetim düzensizdi yine öyle olursa yumurtlamayı hesaplayamam kesin oluyormu o testler

Back