En erken hamilelik belirtileri

bende bir tek benim ablamlar yapıyor sanıyodum
benimkilerde öğle sorma cat kapı insan bir arar yaa birgün tutamıycam diycem biz 5 kardeşiz 4 numara benim 2 kız benden büyük hep öğle yapıyolar sinir oluyom sinir kötükedihüso

canım yabancı deilmis gelenler takmaa.ablanlar sonuctaananiknanik

canım yabancı deilmis gelenler takmaa.ablanlar sonuctaananiknanik

canım benim gelsinler sorun değil ama haber yaa yok cat geliyolar yada yolda arıyolar
kendilerine yapsan varya oo kıyamet kopar ben sessizim biraz ondan kaynakanıyor annemde kızıyor onlara ama yok daralıyomuş hanfendiler bide geliyolar yok şurayı temizle yok buarayı ya zaten anca kendime yetiyom ben bide sızden fırsat mı kalıyor diycem diyemıyom tabi :1no2:

Arkadaşlar, Son 4 aylık adet günlerim şöyle :

18 Ekim
15 Kasım
13 Aralık
10 Ocak

Normal 28 günlük periyoda göre 7 şubatta regl olmam gerekiyordu.Ama hala olmadım.Normalde gecikme yaşamam ama bir kere yine böyle olmuştu ve adet olmuştum. Ümitlenmek istemiyorum. Bu şekilde heyecanla beklemek bile çok güzel.

Bir yandan da meraktan 2 gecedir uyuyamıyorum.Siz ne dersiniz? 14 Şubart için hediyem bir bebiş olabilir mi ne olur stresimi paylaşın...:enbuyukkk:

18 Ekim
15 Kasım
13 Aralık
10 Ocak

Normal 28 günlük periyoda göre 7 şubatta regl olmam gerekiyordu.Ama hala olmadım.Normalde gecikme yaşamam ama bir kere yine böyle olmuştu ve adet olmuştum. Ümitlenmek istemiyorum. Bu şekilde heyecanla beklemek bile çok güzel.

Bir yandan da meraktan 2 gecedir uyuyamıyorum.Siz ne dersiniz? 14 Şubart için hediyem bir bebiş olabilir mi ne olur stresimi paylaşın...:enbuyukkk:

canım benimde 4 gün gecikti bu ay hergün test yptım hepsi bosa gitti kırmızı kartı yedik sonra ama insallah senhamilesindir olmazsa yarın sabah bi test yap emin olursun

ndk canım müsaitsiniz die arasa ne olcak müsait degilim diemiosunki ya en iisi haftaiçi çalışan insana dokunmucannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

AYNEN o kadar katılıyorum ki kızlar size bana da yapıyorlar aynı şeyi, bide demezler mi ben hep hafta sonu yemeğe alıyormuşum sanki hafta içi alsam nolurmuş. Bigün önceden yapsaymışım yemekleri falan. Yaa çalışan insan seni hafta içi kabul etmişse şükretmelisin. Evi toplamaya bazen insanın vakti olmuyor yorgun oluyorsun sonuçta . Bizim ailede de tek .alışan gelin benim o yüzden hiç kimse anlamıyor beni :a015:

18 Ekim
15 Kasım
13 Aralık
10 Ocak

canım hava değişikliği streste geciktirir bazen ama 3 gün gecikmiş bence sen yarın sabah hemen idrar testi yap kısss nasıl durdun o kadar inşallah hamilesindir :teytey:

onancım seni çok iyi anlıom canım allahtan eşimin ailesi adanada o konuda rahatım gerçi bizikilerinde kalır yanı olmuo bazen bende ayda birde olsa cumartesileri yemege alırım elimden geldigince ama az gelio laf sokmalar oluo handan hiç yemege çagırmıo kimseyi felan ya hangi ara çagırım cumartesi ev temizlilylen geçio zaten pazarda bi zamet dinleniom bende insanım amann boşver canım ya anlamazlarrrr

kızlar sanki idrar yolu enfeksiyonu olacak gibiyim henüz ilac falan kullanmadım sıcak su torbası aldım biraz iyi geldi sanki esime gelirken bi antibiyotik al dedim daha artarsa yarım alırım dedim zararı olurmuki

Back