kıslar baharcan16 dan da haber yok ya nerde bu kıs hamile kalınca unuttumu bisleri
o annesinde kalıcaktı canım giremem bi kaç gün demiştiyerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar baharcan16 dan da haber yok ya nerde bu kıs hamile kalınca unuttumu bisleri
bende bir tek benim ablamlar yapıyor sanıyodum
benimkilerde öğle sorma cat kapı insan bir arar yaa birgün tutamıycam diycem biz 5 kardeşiz 4 numara benim 2 kız benden büyük hep öğle yapıyolar sinir oluyom sinir kötükedihüso
canım yabancı deilmis gelenler takmaa.ablanlar sonuctaananiknanik
Arkadaşlar, Son 4 aylık adet günlerim şöyle :
18 Ekim
15 Kasım
13 Aralık
10 Ocak
Normal 28 günlük periyoda göre 7 şubatta regl olmam gerekiyordu.Ama hala olmadım.Normalde gecikme yaşamam ama bir kere yine böyle olmuştu ve adet olmuştum. Ümitlenmek istemiyorum. Bu şekilde heyecanla beklemek bile çok güzel.
Bir yandan da meraktan 2 gecedir uyuyamıyorum.Siz ne dersiniz? 14 Şubart için hediyem bir bebiş olabilir mi ne olur stresimi paylaşın...:enbuyukkk:
ndk canım müsaitsiniz die arasa ne olcak müsait degilim diemiosunki ya en iisi haftaiçi çalışan insana dokunmucannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Arkadaşlar, Son 4 aylık adet günlerim şöyle :
18 Ekim
15 Kasım
13 Aralık
10 Ocak
Normal 28 günlük periyoda göre 7 şubatta regl olmam gerekiyordu.Ama hala olmadım.Normalde gecikme yaşamam ama bir kere yine böyle olmuştu ve adet olmuştum. Ümitlenmek istemiyorum. Bu şekilde heyecanla beklemek bile çok güzel.
Bir yandan da meraktan 2 gecedir uyuyamıyorum.Siz ne dersiniz? 14 Şubart için hediyem bir bebiş olabilir mi ne olur stresimi paylaşın...:enbuyukkk:
selammm kızlar nabersiniz :lepi:
oo enerjiyi fulllemişsin maşallah ..kaydirigubbakcemile3nasılsın bakalım :1hug: