en erken beta kaçken kese görünür

Benim dün 159 çıktı ona göre hesaplayıp doktor randevusu almak istiyorum gittiğimde kese de görmek istiyorum

Ben 330 la öğrendiğimde 10 gün sonrasına randevu verildi. Gittiğimde çok ufaktı, yolk sac bile çok az görünüyordu. Erken gitmek biraz strese sokabiliyor. Bir 10-12 gün sonra gitsen daha iyi olabilir.

Benim dün 159 çıktı ona göre hesaplayıp doktor randevusu almak istiyorum gittiğimde kese de görmek istiyorum
Masallah Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin Beta konusunda bence beklemeyin. 2 günde 1 kan verin ve betanizin yukselisini takip edin. Iki gunde bir en az 2 kat artmalı beta.

Ben 330 la öğrendiğimde 10 gün sonrasına randevu verildi. Gittiğimde çok ufaktı, yolk sac bile çok az görünüyordu. Erken gitmek biraz strese sokabiliyor. Bir 10-12 gün sonra gitsen daha iyi olabilir.
Teşekkür ederim hiç değilse artık sağlıklı mı diye bir beta daha bakmak istiyorum

Teşekkür ederim hiç değilse artık sağlıklı mı diye bir beta daha bakmak istiyorum
Evet 2 gün sonra tekrar kan verdikten sonra bi 10 gün sonra gidebilirsin bence. İçin rahat etsin diye evde gebelik testi yaparak koyulaşmasını takip edebilirsin :)

hamile arkadaşlarım sizlerin beta kaçken göründü
Betaya göre değilde adet gününe göre hesaplarsanız daha doğru olacaktır. Adetten bir hafta sonra kese görünüyor. 5 hafta civarı kese, 7 hafta civarı kalp atışı duyulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…