- 6 Mayıs 2024
- 678
- 534
- 18
- 26
- Konu Sahibi aceleciaycicegi
hamile arkadaşlarım sizlerin beta kaçken göründü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum bana 1500 lerde vajinal ultrasonla, 3000 lerde ise normal ultrasonla görünür demisti. Sizin kaç su an?hamile arkadaşlarım sizlerin beta kaçken göründü
Masallah Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsinBenim dün 159 çıktı ona göre hesaplayıp doktor randevusu almak istiyorum gittiğimde kese de görmek istiyorum![]()
Teşekkür ederimBen 330 la öğrendiğimde 10 gün sonrasına randevu verildi. Gittiğimde çok ufaktı, yolk sac bile çok az görünüyordu. Erken gitmek biraz strese sokabiliyor. Bir 10-12 gün sonra gitsen daha iyi olabilir.
Evet 2 gün sonra tekrar kan verdikten sonra bi 10 gün sonra gidebilirsin bence. İçin rahat etsin diye evde gebelik testi yaparak koyulaşmasını takip edebilirsin :)Teşekkür ederimhiç değilse artık sağlıklı mı diye bir beta daha bakmak istiyorum
Çok teşekkür ediyorum sağ olunEvet 2 gün sonra tekrar kan verdikten sonra bi 10 gün sonra gidebilirsin bence. İçin rahat etsin diye evde gebelik testi yaparak koyulaşmasını takip edebilirsin :)
Rica ederim, hayırlı olsunÇok teşekkür ediyorum sağ olun![]()
Sen betaya göre değilde haftana göre git bence ben 7 haftalikken gittim gozukmedi 8 haftalık net gözüktühamile arkadaşlarım sizlerin beta kaçken göründü
oo o zaman daha çok var uygulamaya göre 4 hafta diyor banaSen betaya göre değilde haftana göre git bence ben 7 haftalikken gittim gozukmedi 8 haftalık net gözüktü
Betaya göre değilde adet gününe göre hesaplarsanız daha doğru olacaktır. Adetten bir hafta sonra kese görünüyor. 5 hafta civarı kese, 7 hafta civarı kalp atışı duyulurhamile arkadaşlarım sizlerin beta kaçken göründü
teşekkür ederimBetaya göre değilde adet gününe göre hesaplarsanız daha doğru olacaktır. Adetten bir hafta sonra kese görünüyor. 5 hafta civarı kese, 7 hafta civarı kalp atışı duyulur
Betaya göre değilde hafta olarak 5. Haftanın içinde göründü kese 10 gün sonrada kalp atisihamile arkadaşlarım sizlerin beta kaçken göründü