- 25 Haziran 2016
- 7.285
- 12.909
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Bana da saçma geliyo ama ses fare sesi gibi.sanki biri duvarı tırmalıyo yada duvara surtunme oluyo.ust kattan gelecek gibi degil evin içinden geliyoYani 8. Katta mi fare ?
Ne yapmalıyız peki
Yok öyle huyu yoktur eşimin.zaten sesten belli yaniKorkutmak için söylemiş olmasın
Su anda bulundugu yeri ilaclatmalisinizNe yapmalıyız peki
kapı pencere açma. Havalandirmalarida kapat ama komsuna da söyle. yönetime de söyleyin. Ilaclarlar mi naparlar fikrim yok. Gerçek ten varsa taşının . Hemde bebek varmışBana da saçma geliyo ama ses fare sesi gibi.sanki biri duvarı tırmalıyo yada duvara surtunme oluyo.ust kattan gelecek gibi degil evin içinden geliyo
Evin içinde karsılasırsam kesin kalpten giderim biliyorum.havalandırmalar kapalı ama banyonun tavanı duvar degil metal bi urunle kaplı oradan girebilr mikapı pencere açma. Havalandirmalarida kapat ama komsuna da söyle. yönetime de söyleyin. Ilaclarlar mi naparlar fikrim yok. Gerçek ten varsa taşının . Hemde bebek varmış
Bende hiç duymadım ama peki ne sesiydi başka açıklaması yok4 yillik apartmanda fare olma ihtimali bence hic yok.
Kendimi bildim bildim bileli apartmanlarda oturuyorum, yeni-eski... Hicbirinde daha fareye rastlamadim.
İcinizin rahat etmesi acisindan yoneticiye soyleyin.
Varsa soka giricem
Bende hiç duymadım ama peki ne sesiydi başka açıklaması yok
Kalp krizinden miFare ise de öldü merak etmeyin. Eşiniz vurunca öldü o. Yalnız bir kaç güne kokmaya başlar bence bu daha fena .
Tekrar okudum ama hayvana direkt bir temas yok sanki. Sesin geldigi yere vurmus eniste hayvana degil. En azindan ben boyle bir seyler anladim.Yok kız darbeden ..
Tekrar okudum ama hayvana direkt bir temas yok sanki. Sesin geldigi yere vurmus eniste hayvana degil. En azindan ben boyle bir seyler anladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?