• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en en acilinden yardımmm

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.284
12.909
248
Merhaba hanımlar.hayatta en tiksindigim şey basıma geldi.9katlı bi apartmanın 7.katında oturuyoruz.apartman 4 yıllık yeni yani.sabah kızımı emzirmek için uyandım bide baktım tıkır tıkır sesler geliyor.hemen eşimi uyandırdım.sesler koridorun tavanından geliyodu.eşim fare olduğunu söyledi.tahta alıp sesin geldiği yere vurunca ses kesildi ama ben çok korkuyorum evin içine girebilme ihtimali var mı sizce?en büyük fobim fare.kac saattir yataktan çıkamıyorum korkudan.eşim gelemez diyo ama ben yinede cok korkuyorum.banyo yada tuvaletin tavanında girebilir mi

Bana da saçma geliyo ama ses fare sesi gibi.sanki biri duvarı tırmalıyo yada duvara surtunme oluyo.ust kattan gelecek gibi degil evin içinden geliyo
kapı pencere açma. Havalandirmalarida kapat ama komsuna da söyle. yönetime de söyleyin. Ilaclarlar mi naparlar fikrim yok. Gerçek ten varsa taşının . Hemde bebek varmış :rolleyes::bicak:

4 yillik apartmanda fare olma ihtimali bence hic yok.
Kendimi bildim bildim bileli apartmanlarda oturuyorum, yeni-eski... Hicbirinde daha fareye rastlamadim.
:işsiz:
İcinizin rahat etmesi acisindan yoneticiye soyleyin.
Varsa soka giricem :KK30:

kapı pencere açma. Havalandirmalarida kapat ama komsuna da söyle. yönetime de söyleyin. Ilaclarlar mi naparlar fikrim yok. Gerçek ten varsa taşının . Hemde bebek varmış :rolleyes::bicak:
Evin içinde karsılasırsam kesin kalpten giderim biliyorum.havalandırmalar kapalı ama banyonun tavanı duvar degil metal bi urunle kaplı oradan girebilr mi

4 yillik apartmanda fare olma ihtimali bence hic yok.
Kendimi bildim bildim bileli apartmanlarda oturuyorum, yeni-eski... Hicbirinde daha fareye rastlamadim.
:işsiz:
İcinizin rahat etmesi acisindan yoneticiye soyleyin.
Varsa soka giricem :KK30:
Bende hiç duymadım ama peki ne sesiydi başka açıklaması yok

Fare ise de öldü merak etmeyin. Eşiniz vurunca öldü o. Yalnız bir kaç güne kokmaya başlar bence bu daha fena .

Arada boşluk mu var koridor zaten beton değil mi onun neresine girsin

Üst komşuda çocuk vs bir şey sürtmüştür

Farenin çıkamayacağı yer yok.
Ayrıca bişeyin içinde de gelmiş olabilir.
Kızınızla bir yere gitseniz küçük ilaçlar var biryerlere koyun çok geçmeden ölür..

Tekrar okudum ama hayvana direkt bir temas yok sanki. Sesin geldigi yere vurmus eniste hayvana degil. En azindan ben boyle bir seyler anladim.:halay:

Bizim de başımıza geldi ordan biliyorum .İş yerinin yemek hane tavanında tıkır tıkır bir tıkırtı vardı .Arkadaş vileda sopası ile tıkırtı gelen yere vurdu ses kesildi .. 3-4 gün sonra aman bir koku bastı. Neyse tavandaki malzemeyi söktüler fare ölmüş , hemidem de yavrucakları varmış onlarda açlıktan ölmüş .. :KK61:

Back
X