Anket En Eli Maşalı Yönetici;

En Eli Maşalı Yönetici;

• Ankete Katılan
    131
  • Anket Kapalı .
Mune eli masali değil ki abla gibi ayırıyor kavgalari kazen daha eli masali geliy bana
Çaktırma, laf aramızda en eli maşalı Kazen ama bu ara kimsenin yüreğine indirmiyor, hepimize felç geçirtecek kadar ciddi bir bomba patlatıyor, okuyanın korkudan rengi soluyor, unuttular Kazen'in spazm geçirten açıklamalarını, bende 23 Nisan çocuğu gibi yılda bir kere eli maşalı koltuğuna oturuyorum çaktırmadan

Ah mune abla :) tatli sert hatunsun :)

Valla şimdi öyle bir oylama ki, kilitli kapanmış konuları görünce en son sayfaya bakıp MuneMune hesabı doğrulanmış üye. nasıl bir cümleyle olayı kapatmış deyip o bomba kapanışı okuyarak başlıyorum konuyu okumaya. Biliyorum ki mune bir bombayla konuyu kapatmıştır, ya da biri konunun yönünü mü değişti bilirim ki cımbız anında üyenin sırtında. Canım ablam :)

Ama Kazen ... Enderdir konu sonlarında mesajını görüşüm. Ama gördüm mü ağzım açılır, evde kendi kendime oooo moooo owwwww çekip şoklara girer, o cümlelerin etkisinden ben bile çıkamam. İfşa cımbızı iyi çalışıyor :)

Burası ikinizle anlamlı, geldik yardım istedik, ne zaman sırt çevrildi. Başımızdan eksik olmayın cımbızınızla vallahi :) ne mutlu sizi tanıdım...

Ayırt edemedim lakin, ablama oy veremeden de gidemedim :)))) abla @Mune bilirsin çok seviyorum senii❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…