Kontakt Lens En doğal ve rahat numaralı renkli lens önerileri????

chesirecat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
28
0
Merhaba arkadaşlar, 5yıldır şeffaf lens kullanıyorum geçen ay freshlook hazel aldım ama hiiiç memnun kalmadım hem rahatsız hemde hiç doğal değil ayrıca gözlerimde miyop astigmat var ve sanırım freshlookta astigmat yok cunku bulanık görüyorum soflens 38den bile rahatsız etti beni o derece şimdi senelik numaralı renkli lens arıyorum aklımda rainbow ve adore markaları var yalnız rahatlık acısından nasıllar bilmiyorum rahat olması ve doğal durması cok önemli cunku gunde bazen 10saat gözümde kalıyorum önerilerinizi bekliyorum

arkadaşlar bana cvp yazan olmadı ama ben kendi araştırmalarım sonucunu yazayım belki başkasına yardımım dokunur öncelikle kullanacağınız lensin su oranı düşük oksijen geçirgenliği yüksek olmalı ayrıca astigmat için satılan lenslerde toric lens olarak geciyor su oranı %33ve altı oksijen gecirgenliği de 120dk/t civarında olmalı lensin malzemesi de cok önemli ben daha önce kullandıgım şeffaf lensimin parametre değerlerini cıkardım ve ona en yakın olan lensi secmeye calıstım aklıma en cok yatan adore lens oldu ama onuda satan bir optikci bulamadım sonradan öğrendiğim kadarıyla konyalı saat de varmış.Şu an rainbow kullanıyorum memnunum doğal da bir lens

Merhaba arkadaşlar, 5yıldır şeffaf lens kullanıyorum geçen ay freshlook hazel aldım ama hiiiç memnun kalmadım hem rahatsız hemde hiç doğal değil ayrıca gözlerimde miyop astigmat var ve sanırım freshlookta astigmat yok cunku bulanık görüyorum soflens 38den bile rahatsız etti beni o derece şimdi senelik numaralı renkli lens arıyorum aklımda rainbow ve adore markaları var yalnız rahatlık acısından nasıllar bilmiyorum rahat olması ve doğal durması cok önemli cunku gunde bazen 10saat gözümde kalıyorum önerilerinizi bekliyorum

hem renkli hem astigmat lensler var ama çok pahalı...

X